IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gpb/jpy

Здравей Марио Димитров
    Аз говорех идея за интрадей, не ставаше въпрос за мидтърм

Коментар

• gpb/jpy

Един добър вариант:
      buy stop на 197.955-61.8% фибо
      от131.412 до239.086.
      Ако наистина е 3 вълна,ще трябва да преодолее 239.
      Това е само мое лично виждане.
      Поздрави
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• gpb/jpy

Здравей Петър,
        Не е много точно,виж RSI,
        При тази двойка сме в 3 вълна(YTD-monthly;weekly).
        По добре е да се изчака 193.633(може и по надолу до онова 191.++)
        и тогава да се удължава.
        Поздрави
        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• $ i izbori

Ооо Светлине радвам се да те видя наоколо

Коментар

• gpb/chf

stan4o - по примлив е риска да се издължиш в GBP/JPY - target 195.30 Stop 193.40

Коментар

• gpb/chf

stan4o - не забравяй да си сложиш СТОП защото 2.1820 още не сме тестнали

Коментар

• gpb/chf

kupih gbp/chf na 2.1977 pak kakvoto 6te da stava cleta mi e pone 2.21

Коментар

• forex sbirka

Svetline mojesh li da mi kajesh neshto pove4e za toia indikator za EUR/CHF

Коментар

• forex sbirka

niama da e lo6o ama ne me kefiat ne6to taka 4e az sam vazdargal se -))

Коментар

• forex sbirka

Емо, може да се заформи и едно своеобразно гласуване?..

Коментар

• eur/USD

ili po to4no kakvito i novini da izkarat dobrite 6te gi ignorirat a lo6ite 6te gi izkonsumirat smisal 4e 6te izpolzvat novinite za vazhodia6to dvigenie na evroto i obezcenka na usd

Коментар

• eur/USD

prodalgavam da si mislia 4e 6te izkarat lo6i danni i denia 6te zavar6i negativno za usd i v ponedelnik 6te imame novi nai niski niva pred izborno kak si triabva v4era obraha stopovete nadolu pak znam li? moge dnes da gi oberat na obratno no vse pak po veroiatno mi se struva da ima poka4vane po realno

Коментар

• gpb/chf

toi ve4e ne li za kupuvane? pone do 2.22-2.24???

Коментар

• eur/USD

dOBAR DEN NA VSI4KI i dano da e uspeshendenqt na vsi4ki.
                              Za sega dvoikata se darzi, kakto pisah v4era sled slizane do1.2630-40 dvoikata se zadarza na nivata okolo 1.2750-70.
                              denqt e palen sas danni kato klq4ovite danni otnovo sa ot usa do tqhnoto izlizane ne o4akvam nqkakvi po seriozni dvizeniq.
                              Sporred men posokata e za nadolu no vsqkkvi iznenadi s dannite sa vazmozn.

Коментар

• $ i izbori

Vnimavajte s bearish nastroenijaat kym $. Pri predi6nite izbori e obyrnal trenda s 1-2-3 bottom. Togaav izborite sa bili na 11/7. EUR/USD pravi low na 10/25 (0.8229) i predi denja na izborite vry6ta do okolo 0.8700. Sled izborite otnovo pada do 0.8377 i s tova se slaga kraj na downtrend-a na eur/usd.

Коментар

Working...
                                X