If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уж някой си здраво купувал евро-паунд и затова е излетяло еврото , да но този някой трябва да го купува с поне 500 м . капитал за да предизвика такова нещо и то тези пари да са през лост-марджин. И защо брокерите ще го изпеят на пазара , тази работа понамирисва на дело на монопола от банки , които държат пазара и тази цифра 322 не може да е причината , а може би има адски много къси - дребни поз. със стопове и никой чак толкова не е купувал.
На H1 при кабела може да се приложи "мечи"-модел - вариант на "трите стъпки" . Върхът на третата вълна по моята сметка се получава при 1,8497 , очакваната корекция от Хартли е до 1,8448.
Мисля че от тук трябва да започнем някаква сложна четворка - сигурно абцде със цел по принцип 1.2420 откъдето 1.29 за 5 но може и да греша ще ми е чудно ако сега бием дъното 2732 лошото е че целта излиза 2744
Иранските власти на 2 май, след заседание на съответните органи, дадоха принципното си съгласие за създаването на иранска петролна борса, предаде информационна агенция ИРНА.
Дейностите, които ще извършва борсата са търговия с петрол, газ и петролни продукти. Конкретните срокове за създаването на борсата не се съобщават, поради изискванията на процедурата, която ще протича поетапно и е регламентирана от законът за борсите и ценните книжа на ислямската република приет през 2005 г.-Niakade biah 4el 4e she targuvat s EURO
коко , вчера четох за един твои познат . които иограл по тренда на корекции и .... ами това е ако ще правиш пари от форекса по този начин сега е момента
Иво аз все още не мога да се меря с Владо Майстора, но си мисля от ниво под 1.000 да започна изграждане на дългосрочен дълъг доларканадец
Коментар