If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сериозно ли приемаш, че движение от 15 фигури може да се предвиди с точност до 1 пип? Като видя такива точни числа винаги се развеселявам - не 1.46, не 1.4625, а 1.4624 :-) Все пак графиката на пазара не е графика на математическа функция, която да се пресмята с такава точност, особено за големи и дългосрочни движения, техническият анализ трябва да се прилага с известна приблизителност, поне според мен. Знам, че няма да го приемеш като заяждане :-)
Успех!
Не е проблем да се направят много теми във форум. Форумът на Делта например е със същият или подобен софтуер като на MoneyTech и там може да си направи кой каквато тема иска. Сигурно има и други подобни, така че е въпрос на организиция, едва ли появата на нов форум автоматично ще промени ситуацията.
Успех на всички в търговията!
Коментар
ico72
time
ПО долу съм допуснал грешка да се чете вярно 1.2830 а не 1.2430
ако говорим за опасност от терор то очакванията за това са засилени за понеделник и вторник - а дали са преобладаващи - гледаики котировките на каде отиват -ДА
Ицо, аз едва ли съм много компетентен по този въпрос но ти толкова пъти вече питаш че ще се опитам да ти отговоря.Ами че във неделя в 20:00 започва тихоокеанската сесия.За тях сигурно вече е понеделник.Когато тук е събота за хавайските банки е още петък.Освен това във някои арабски страни
почивен ден е петък а събота и неделя се работи.Този пазар е междубанков .Щом има банка която дава котировки има и пазар.
Коментар
ico72
time
и все пак какво движи пустите котировки постоянно съботаи неделя
Коментар