If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ivo , Pak povtariam nishto ne razbiram ot technicheski analiz , no okolo 16.30 i 18.30 pri testvaneto niamame li dvoen vryh? Po vsichki knijki pishe che tova e signal che inerciata za nagore e izcherpana?
Коментар
novichyk
novichyk
Dano si prav makar che dnes biah okolo 15.00 chasa 400 CAD nazad i na 20 pipsa ot stopa mi sega sym samo 150 CAD i napravo si e za cherpene)
VIG CAD si izpia PESENTA dage ni6to 4udno da go prodavat utre kakto dnes be6e s GBP
SEGA na moda 6te e EUROTO ( DA se GOTVI BOJ 4e jpy kakvi celi ima pod 100(vapreki 4e 100-105 6te seriozno pazena zona ot BOJ ....... samo 4e tam 6te gi naglasiat kogato po4ne prikliu4vane to na finansovata im godina kam kraia na MART 05)
Коментар
novichyk
novichyk
AKo tova stane se nadiavam pone da imash otvoreni pozicii che parichkite mi da idat pri teb , a ne pri Soros) Ne znam , az ot technicheski analiz nishto ne razbiram , no vidiah GBP kak se udrishe v 1.85 niakolko pyti i padna s 80 pipsa imam presantinman che i s evroto shte stane syshtoto , vij CAD malko me pritesniava , nizhodiashtia trend e dosta silen , a az s celia ( po tochno s nikakyv) akyl otvorih 50 lota na 1.2130 , sega s golemi gimnastiki gi svedoh samo do 20 na 1.2160 , premestvam stopa na 1.1965 i se hvashtam za masata)
novichyk absurd e da go pusnat nadolu pod 1.2850 niama rabota i pak ...............NAGORE
taka e dobre ! napraviha nov vrah i 6te zatvori okolo 1.2865-80 ta da se ma4at JAPANKITE nakade da go karat UTRE .............vsa6nost kadeto i da go otkarat utre 6te ima pak nagore pri NOVINITE vav 15.30 4asa(kakvito i da sa ..................pak ako sa lo6i savsem)
Коментар
novichyk
e/$
Tochno tova pishe po vsichki saitove , osven tova po tradicia v petyka USD si gubi po 100 pipsa ot vsichki valuti . Az obache shte igraia kontra , znam che ne e udachno obache imam stopove na 1.2940 s EUR i 1.1970 s CAD . Loshoto e che ako izliaza na pechalba ( Tekushta cena s EUR 1.2832 s CAD 1.213) sigurno shte zatvoria s po 10 pipsa pechalba zashtoto 2 dni gi dyrja tezi pozicii
utre novinite 6te podkrepiat euroto i 6te imame negativen zavar6ek na sedmicata za $ s nov vrah pri dvoikata eur/usd i otvariane drugata sedmica s gap pri usd/jpy nadolu
SILATA pri USA index v4era be6e kato buria v 4a6a voda i sled silnia start zavar6i na danata dnes se ma4at da vazstanoviat pozicii..........no mi se struva 4e utre 6te ima lo6 PETAK za stock marketa
KOETO 6te e negativno za USD ......pone taka mi se struva no testa na 1.29 e parvi signal za probiva na varha ot predi godina s cel nad 1.30
vsi4ko tova se osnovava na manipulaciata koito o4akvam na pazara utre (PETA4NO) kak si triabva ima i veroiatnost ako saprotivata e mnogo mo6tana na 1.2930 6te iz4akat cloza na europa i 6te napraviat probiva kam 22.30 kakto be6e minalata sedmica pri probiva na USD/CHF (probiha 1.2130 ako ne se laga za nivoto TO4NO vav 22.45 ....15 minuti predi zatvarianeto na pazara i v ponedelnik .......o6te nadolu)
Коментар
novichyk
e/$
Az lichno predi 2 dni otvorih dylga EUR/GBP na 0.6913 , posle padna pod 0.69 i kato stana na 0.6920 zatvorih s 7 pipsa pechalba , estestveno na sledvahtia den dobavi oshte 70 no az biah sliazal ot vlaka..
Коментар
novichyk
e/$
prav si supertrader , na men lichno mi e mnogo trudno ako 2-3 dni sym bil na cherveno i izvednyj izlezna na zeleno da ne zatvoria pochti vednaga , chuvstvam se iztoshtem psihicheski i fizicheski . A inache posokata vinagi ti izliza vyprosa e da e predi da ti e udarilo stopa...
lesno niama , da predskazvash golemi dvijeniia ne e po-lesno , poniakoga e mnogo lesno ,vaprosa e da si shtadish nervite , zashtoto iznervish li se zapochvash da ne preceniiavash , bavish se i saznavaiki che si baven saznatelno pravish obratni na verniia vxodove , i v tozi forym imashe mnogo nikove , koito veche ne se poiaviavat predi si mislex che sa se otkazali da pishat , sega che ne targyvat Forex ....
Коментар