IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• e/$ petar

az sasto imam edin vapros kam petar- na dnevna targovia koi indikatori da polzvam , na kolko nastroeni . i v kakva posledovatelnost da si gledam grafikite?

Коментар

• e/$

Благодаря Петър както каза ти мразя да се връщам назад , ще държиме дългите евра тогава

Коментар

• e/$

iwo - много е тъпо да се предоверяваш на някого на този пазар

Коментар

• Do Petar

ico72 - ърни се назад и ще видиш :-)
          Сценарият за мен е следният - тест на 1.3020/30 , корекция до 1.2780/1.2830 и после мощна атака до към 1.35 до края на годината

Коментар

• e/$

tezi misli ste gi prochetem v 11 sutrinta celta ot mizuho, intervala ot siti

Коментар

• Do Petar

Петър до къде мислиш че може да се качи еврото днес

Коментар

• e/$

hi all GL

Коментар

• Do Petar

supertrader - твърде си малък за да се правиш на институционален инвеститор.В най-добрият случай сметката ти да е 100 000 $ Е твърде малка сума за да купиш тук и да чакаш 1.40++
                  Никой от тук пишешщите неможе да си го позволи(а ако може значи е голям глупак)
                  Целта е да се обират движенията в слетсвие на волатилноста, а не да висиш 2г. примерно за да затвориш на 1.40(я стигне до там , я не - гаранция - Франция)
                  И въобще не те мисля а просто си спомням че беше много дълъг в $ до преди няколко дни - не ме карай да се връщам назад - не е по моята част.Аз гледам само напред.Виж Светлин с удоволствие би се ангажирал много детайлно да разгледа всичките ти постове поне от месец назад,без дори да го молиш за това

Коментар

• Do Petar

Ne me misli . Az i akcii si kypyvax , polzvaiki pomoshta na po-opiten ot men spekylant , zashtoto tam ne sam naiiasno .Niiamash si na ideiia kak me beshe iad kato padaxa , no my poviiarvax zashtoto toi tvardeshe che sme kypili evtino i niiama kak da ne spechelim-taka i stana . Kaji mi kak da si kypiia eur i da go krepiia do 1.4 pone , imam jelanie i za stop .
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Нов FOREX анализ

Британския паунд изостава от поскъпването на еврото и франка, спрямо долара

Коментар

• )

Petre......

Коментар

• Do Marysiia

supertrader - :-)
                          Ти ако до сега си играл без СТОП , трябва отдавна да си на демо имайки в предвид че от доста време
                          " търгуваш" все в полза на $ (ако разбира се търгуваш, а не си бил на демо). Аз мноооооогоооо отдавна ти казах какво да търгуваш и с каква цел, ама ти си supertrader.
                          А аз с моето балканско име......
                          И за какво ти е СТОП щом до сега си играл без такъв??????
                          Я какви печалби си реализирал - къс си от 1.2270 ако не ме лъже паметта ??????? И си устискал до сега без СТОП !
                          Това и Лий Якока неможе да го постигне

Коментар

• Do Marysiia

Reshil sam da si kypiia eur , i drygo shte my sloja stop , po-princip tozi stop shte mi e parviia do sega ne sam polzval tazi "ekstra" , ta sega ymyvam kade na kolko pipsa da mi bade stopa a targeta shte e 1.4 , v petak si biiax kypil dolari s ciialata si smetka predi novinata i smetkata e v dobro sastoianie no po neiia poziciia niiama , ti me posavetvai kakvo da napraviia ...Shte ti bada blagodaren izpadnal sam v zatrydnenie i triiabva da resha , ne stava taka otvariiash i zatvariiash sled malko , reshil sam da specheliia mnogo pari ot taiia rabota , zashtoto kazvat bila mnogo pechelivsha ..
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Vapros

В цял свят, ама зависи от часовите пояси.

Коментар

• Vapros

Iskam da vi popitam Samo v Bulgaria li e zatvoren pazara Sabota i Nedelq i v cql svqt?

Коментар

Working...
                                X