IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meketo
    koko ti si star igra4 sledq ti postovete i vijdam 4e ima6 dobra uspevemost pone taka izglejda, iskam da te pitam ima6 li pone 20% godi6na dohodnost ili samo varti6 edni pari kato mene i nakraq darvo.Kakvo stana s tvoita grupa ot Pleven profukaha li vsi4ko .Ne zloradstvam a prosto pitam ekipnata ifgra dali dava po dobri rezultati
    Първоначалната текезесарска идея претърпя доста промени, по начало в нея бяха заложени доста грешни постулати, но се развива в движение надявам се към добро и мисля че вече има една работеща структура, но има още какво да се желае разбира се

Коментар

• koko ti si star igra4 sledq ti postovete i vijdam 4e ima6 dobra uspevemost pone taka izglejda, iskam da te pitam ima6 li pone 20% godi6na dohodnost ili samo varti6 edni pari kato mene i nakraq darvo.Kakvo stana s tvoita grupa ot Pleven profukaha li vsi4ko .Ne zloradstvam a prosto pitam ekipnata ifgra dali dava po dobri rezultati

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
        Първоначално изпратено от PLP
        Коко виждам че от няколко дни упорито продаваш евро .Сигурен ли си в предстоящата сериозна корекция?
        Sored edin ot postulatite na tehni4eskiia analiz trenda prodaljava do togava do kogato se poiavat kategori4ni priznaci za negovoto obrastane t.e. trend obrastastite figuri az takava za sega ne vijdam.Uspehi!
        Аз съм ловец на падащи кинжали, хехе.

Виж това което казваш е точно така и не е така - зависи от индикаторите които ползваш и играта която гониш ако търсиш екстремуми - се озърташ за дивергенция, само да отбележа че в момента такава не виждам, на Радо по системата от МАКД завършеност ще има на 1.2860, аз лично отчитам играта си последните две седмици като грешна, защото твърде рано започнах да пълня каруцата си но какво да се прави поне суапа е с мен но около 1.2577 ще разтваря поне 2/3 каруца, другият ми мотив са тия лихви днес които могат да накарат част от дългите да профит тейкнат преди това дори и да търсят нови по-добри нива след това

Коментар

mom4eta ne raz4itaite yaponcite da intervenitat predi 109 tia kopeleta ot G7 sa se spazarili i $ ke pada predi 3 godini imahme analogi4na situaciq sled G7 dolara se srina
          Според мен от евтиния долар печелят само янките, дали не е някой номер ,свързан с напрежението в Иран.
          http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
            Коко виждам че от няколко дни упорито продаваш евро .Сигурен ли си в предстоящата сериозна корекция?
            Sored edin ot postulatite na tehni4eskiia analiz trenda prodaljava do togava do kogato se poiavat kategori4ni priznaci za negovoto obrastane t.e. trend obrastastite figuri az takava za sega ne vijdam.Uspehi!

Коментар

mom4eta ne raz4itaite yaponcite da intervenitat predi 109 tia kopeleta ot G7 sa se spazarili i $ ke pada predi 3 godini imahme anagogi4na situaciq sled G7 dolara se srina
              Японците няма да интервират в никакъв случай преди 100

Коментар

• Благодаря за мнението ти.Питам защото и аз съм на къси от 1.2784 но вече с поизтъняла сметка.

Коментар

• Виж причината да мисля че 2808 е нещо се корени в онази глава с рамене на месечна, която ако е глава с рамене би трябвало дясното рамо да е точно на 2808, обаче за С пък излиза ФЕ малко над 2850 което пък ме кара да мисля че може и там да е, но пазара ще покаже.
                  Успех

Коментар

• mom4eta ne raz4itaite yaponcite da intervenitat predi 109 tia kopeleta ot G7 sa se spazarili i $ ke pada predi 3 godini imahme analogi4na situaciq sled G7 dolara se srina

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                      Не, 2808 може да е връх ако не може би малко над 2850 но очаквам импулс надолу днес да

Коментар

• Първоначално изпратено от spasko
                        Първоначално изпратено от spasko
                        K'vo stava sas skapanata JPY???
                        Dano se varne do kam 111.50 pone 4e ina4e sam ia vtasal zdravo
                        Чул те господ(японците) но доста ме съмнява

Коментар

• Първоначално изпратено от spasko
                          K'vo stava sas skapanata JPY???
                          Dano se varne do kam 111.50 pone 4e ina4e sam ia vtasal zdravo

Коментар

• Коко виждам че от няколко дни упорито продаваш евро .Сигурен ли си в предстоящата сериозна корекция?

Коментар

• Знам ли, питай японците, така май им харесва, тяхната м..а

Коментар

• K'vo stava sas skapanata JPY???

Коментар

Working...
                                X