IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• евро-долар

balamata - мати си вярно голяма БАЛАМА.
    Я прочети колко е външният дълг на САЩ, кой държи 1/3 от този дълг и пак напиши някое коментарче по въпроса :-)

Коментар

• Петър Караиванов

balamata - тов "руснаците вече пишат" ми звучи като "пише го във вестника или казаха го по радиото "!
      Имаш си графики,индикатори,рисувай,чертай и реши сам какво да правиш.
      Прави ми силно впечатление следният факт.Всички евро мечки мълчат и лед 5-6 фигури нагоре,щом заформи лека корекцийка от 60-70 пипа и изплуват.И почват едни......купувайте тук ефтини $ без СТОП,
      $ полетя,$ е силата,но няма АРГУМЕНТИ.
      Няма например елементарни макроикономически обосновки защо,аджеба $ е "полетял" и защо се е запътил към паритета????
      Случайно да си чувал за парични потоци,как се движат и колко време им трябва за да сменят посоката?
      Валутния пазар не е само ФОРЕКС ! На него има и реални доставки на една валута срещу друга.Те са едва 10% от всички сделки, но са определящите за посоката.Защото това са реални , а не марджин пари.С тях бененфициента може да чака и години докъто излезе на печалба, но ВИНАГИ Е НА ПЕЧАЛБА.
      Това са парите на пеннсионните фондове и застрахователните компании.Те са НЕПРИКОСНОВЕННИ защото са парите на МАРКЕТМЕЙКЪРИТЕ.
      Стига толкова ограмотяване за днес деца.Може би някой друг път пак (като съм в настроение) ще Ви разкажа това-онова безплатно.Защото това на БЕЗПЛАТНИТЕ курсове-зарибявки няма да Ви го кажат. Там само Ви обясняват как за 5мин лапкаш 60пипса и единственото което ти остава е да отидеш да ги изхарчиш с кеф :-) - точно като за интелекта на много от тък пишешщите майстори(в същност къде е Иво ?)

Коментар

• евро-долар

Току-що прочетох следния любопитен факт: Германския държавен дълг до края на тази година ще възлиза на сумата един трилион 399 милиарда осемдесет и осем милиона и не знам колко си хиляди евро. И безработицата в зоната на бившата ГДР възлиза на 23%. А Германия все пак е силата на Европейския съюз. Ех как ще се размиришат в най-скоро време тези.....цветенца

Коментар

• komardjiiski svadi

Pak...To ne stiga che vsichki sa se napechelili veche , ami i si kasate nervite edin dryg dopalnitelno ..Edva li niiakoi ima polza ot tova ..
          D.Y.F-091066

Коментар

• евро-долар

Току-що прочетох следния любопитен факт: Германския държавен дълг до края на тази година ще възлиза на сумата един трилион 399 милиарда осемдесет и осем милиона и не знам колко си хиляди евро. И безработицата в зоната на бившата ГДР възлиза на 23%. А Германия все пак е силата на Европейския съюз. Ех как ще се размиришат в най-скоро време тези.....цветенца

Коментар

• CAD 15 godi6en LOW

da mu e.. maikata na toia CAD kvi sa tia zavartulki dnes ni nadolu kak si triabva a nagore da ne govorim i sega kvo da pravim........................pak 6te ima kloz nad BOLINGER BAND zna4i pak ne e za kupuvane a me sarbiat racete za po seriozna korekcia da se vkliu4a ...... i nakraia ......... kakto stava 4esto bez men 6te mine korekciata kato go kupiat a az ne sam na vlaka
              ina4e kvo da VI pitam za komentar i az si ia vigdam grafikata no ne mi haresva za bye
              vse pak ima dosta SIGNALI pak za BYE ?!?!?!? ..........ku4a rabota
              ot druga strana sme na 15 godi6en LOW (tuk moge i da barkam malko) no amerikancite ne zatvoriat usd/cad taka 4e da izglegda kato dano ....

Коментар

• Петър Караиванов

А ако погледнем сериозно на нещата, руснаците вече пишат следното: " И хотя многие по-прежнему ожидают повышение ставки на 25 пунктов, после пятничных данных по занятости и росту зарплат мало кто отважится отвергать вероятность повышения ставки на 50 пунктов, хотя, конечно же, она не высока. FOMC огласит свое решение около 2:15 по полудни EST в среду, как раза перед Днем Ветеранов в США. Дилеры также отмечают, что много счетов уже имеют длинные позиции по евро, и пока немногие проявляют большой аппетит к их наращиванию, хотя некоторые все еще могут желать купить евро на любом существенном падении." Значи тези, които купуваха евро при всяка корекция на курса вече не са подавляващото болшинство, а "некоторые" И освен това изведнъж са намалели желаещите да си увеличават дългите позиции.... Кажете, господин Караиванов, кога се сменя посоката на поредната вълна, че нещо Елиот ме мъчи още от началното училище насам

Коментар

• Петър Караиванов

Коя книга - оная на Елиът дето Петър му поправя броенето на вълните?

Коментар

• Петър Караиванов

Щом трябва, ще пия, едва ли има някой който да не е пил. Ти също.

Коментар

• Петър Караиванов

Дали ще мога и аз да си пусна едно такова демо и да започна да се правя на анализатор, би ли ме светнал някой как става това? Или да си налягам парцалките и да продължавам да си играя против тренда по най-шибания начин- с удвояване на губещите позиции? Никой ли не иска да ме светне накъде да залагам, че на джипа ми му изтече гаранцията и трябва да си купувам нов... А при този евтин долар как да стане, май ще отида на църква да се помоля или ще си купя на бат Пешо книгата, да ме научи на ум и разум

Коментар

• USD/CAD

Ама аз май нещо не разбрах, бат Пешо само в долар/канадец ли е дълъг? А не е ли скъсил и еврото вече? Ей, големи егоисти станаха анализаторите в този форум, вече си държат в тайна прогнозите и само те си лапат хилядарки, а за нас.... дръжки. Все искат да им се закачим на платените анализи, ама.... То от тези трендове останаха ли му парици на някого А аз лично си стискам едни къси два лота и си чакам да затворя на нулата.... и все не ми връзва.... Добре, че Трише е мой човек

Коментар

• USD/CAD

Егати к... има този човек,колко много му го ядоха и още има/за П.К.става въпрос/!

Коментар

• USD/CAD

v skoro vreme 0.85
                            sega e 0.835, moje v skoro i paritet da udari.
                            nai-realistichno e da kachi maksimum do 0.90.

Коментар

• USD/CAD

novichyk - дори неможеш да си представиш колко си новичък мойто момче.Трябва няколко торби сол да изядеш , да затриеш и доста хилядарки за да разбереш кой и какво иска да ти каже.И не само да го разбереш , а и да го проумееш.В петък пуснах пост за покупка на $/канадец на 1.2020 само че явно не си видял че имаше и един Стоп левъл.Освен това аз се отървах от мойте дълги канадци още на 1.2117 - защото не съм неблагоразумно алчен.И в момента съм дълъг в $/кад от 1.1952 с малка сума която никак не ме притеснява.Можех дори да ти кажа и каде е таргета на корекцията ама такива лекенца като теб ме карат да си запазя коментара.
                              Нищо не съм писал днес , защото няма нищо за писане. Не е важно дали пишеш , а какво пишеш.
                              Та ако се върнеш 1 месец назад ще видиш таргета който дадох тогава за $/кад - 1.16
                              Това беше горе-долу когато КОКО загуби баса с мен точно за тази двойка.

Коментар

• shte stane interesno

Interesnoto malko se bavi , izglejda nikoi veche ne se samniiava vav vazmojnostite na americancite , $ pada a te si traiiat
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X