IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/jpy

Ima li kolegi, koito go sledqt?
    Molq za komentar na dvoykata.

Az otnovo sam dalag ot 195.85 kato mislq, 4e ima potencial za poka4vane do 197.10 v blizkite den dva.

Коментар

• gbp/chf

Soldier, ей на това му викам аз мнение )) Ето и едно предположение: Ако пробие 1.2130-50, следв. спирка 1.23 или там някъде. Аз на 1.19 при падането си мислех да му сложа един бай на 1.1830 със стоп 1.1770, която ми мисъл дойде във връзка с болинджъра. Ама не го сложих и както казваш ти след после... е все тая . Както и да е. Чакам сел сигнал и се включвам за нов щурм на 1.18. Ако разбира се съм пред компютъра, че напоследък нямам и аз много време. Времево ще се огранича в игра по 4h. (мах ден - два за позиция), но това не пречи да си гледам всички графики.
      Хайде спорна на всички!

Коментар

• E/&

ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ Е ПОДКРЕПИЛА ТРИШЕ >>> ЗА ЕВРОТО

Коментар

• gbp/chf

systray,привет ! Струпаха ми се доста ангажименти напоследък,предимно извън София и пропуснах голяма част от "веселбите".Жалкото е,че от говорене много полза няма:още след пробива на еврото на 1.2480/1.25 това,което се случи впоследствие беше лесно предвидимо...Но не го отиграх,така че ползата е нулева.С теб сме писали тук нееднократно,че проблемът се състои в напускането на коридора и после е лесно.Да,но ( Както и да е... GBP/CHF: струва ми се възможно още до края на тази седмица да направи корекция до 2.22/2.23 макар да няма още сигнали за такава...Имах ордери за покупка на 2.1770,които продължавам да държа,а и дъното от октомври 2003:2.1723 би трябвало да ограничи спада,силни подкрепи има и на 2.1600/35;2.1500/50...Утре ФЕД ще движи пазара и при евентуалните резки колебания в двете посоки отдавам предпочитание на buy on dips...
          Как да не го е яд човек:напускането на 8-месечния рейндж в еврото предопредели и това,което стана с GBP/CHF ;задейства се,този път перфектно зависимостта:силно евро = слабост на кроса...Да не говорим още,че и със стоп/ривърсната техника още малко под 2.2400 късите трябваше да са факт...
          Systray,успех на теб и на всички останали !
          P.S. : по-рядко пиша,т.к. бях доста ангажиран,но виждам,че в тона,който ползват някои елементи няма
          особено голяма промяна ...Лошото е,че вредят на останалите.

Коментар

• gbp/chf

Очаквам странично движение 2.2050-2.1750. Някой с мнение? Soldier?

Коментар

• e/$

Tezi 4rvei sa otvrat. Na tvoja PC ni6to njama, no horata polu4avat o ttebe e-maili

Коментар

• e/$

Здравей КОКО,
                Съжалявам много,ако съм ти причинил неприятности.
                Касперски нищо не ми открива,панда онлайн-също.
                Надявам се ,че не съм ти навредил много.
                Извини ме.
                Поздрави и успех
                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• p.karaivanov

изглеждаш ми обиден-мълчанието го тълкувам-е добре тогава оправяй се сам-не че няма да се оправя-но ми беше интересно да чуя твое мнение-не мога да ти взема хляба нито може да има конкуренция в този занаят-исам нещо да науча а не как да искарам 200-300$

Коментар

• e/$

Mario imash niakakav virus v kompiutara si zashtoto poluchih zarazen mail ot teb. Tip warn. Izchisti si go osobeno ako igraesh na realnata si ot toia komp

A ina4e o4akvam savsem skoro kraia na vazhoda na evroto i goliamata shortene ot niakade 1.30 kato na4aloto nakraia shte bade predizvesteno ot 10yr yields na bonovia pazar

Uspehi

Коментар

• Борба с вредители

I vie se mislite za golemi hora, samo gluposti drankate, nqmate li si druga rabora?????????

Коментар

• e/$

хехчо , ако имаш да казваш нещо смисленно, свързано с пазара, кажи го .Престани да пълниш форума с простотии . Научете се най - накрая да уважавате чуждите мнения , па били те различни от вашето.

Коментар

• e/$

dobar i uspeshen den na vsi4ki
                          Mario napalno sam saglasen s teb za ideiata ti tpia pat\
                          Az igraia po slednia scenarii
                          ---1.2850/00---1.2950/3075

uspehi

Коментар

• e/$

mi izpraznila se e glavata ot mnogo duhane )

Коментар

• e/$

kogato targowcite kato Petar sa ubedeni twardo w nesto zna4i ste stane obratnoto. w petak toi kaza "gledaite kakwo ste stawa drugata sedmica" - w smisal eur da kateri. towa e qwen znak 4e sledwa dalgosro4en obrat. mnogo u4astnici ste si spomnqt podobni momenti ot minaloto. primerno qnuari mesec. ne 4e se zaqjdam nesto s 4oweka - wsa6nost toi poznawa dosta 4esto, no ne moje na 1 pazar zawinagi da si byu eur nezawisimo ot obstoqtelstwata. Uspeh Petka

Коментар

• e/$

Страшни рамене, ама главата много празна

Коментар

Working...
                                X