If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ECB koga se intervinirali???? ia gi zaregi tia intervencii ti ako 4aka6 na ECB...........
ne vigda6 li 4e samo pliampat boj e druga rabota ama i te 6te iadad boi
vse pak ima i scenarii za nadolu no ne mu davm pove4e 20% pone az taka gi vigdam ne6tata
В утрешния ден ще заложа на долара. Не съм пристрастен, и въпреки че през последните 2-3 седмици бая бой изядох от къси евра ще рискувам и сега. Имам едно съмнение, че може да се отложат 1,3+++ за след някоя и друга година. Според моите очаквания и след чисто спекулативното и необосновано поскъпване на еврото до тези невиждани нива ще бъде последвано от също толкова мощно и дългосрочно движение, но в обратна посока. Не изключвам варианта и трендът да продължи, като затова ще си сложа едно ордерче за покупка на 1,3. Един от доводите ми е, че и ЕЦБ и БОЖ най-вероятно ще интервенират доста активно след 1,30, а вярвайте ми, от опит знам че с/у тях не се рита. ДУРЕКС - и поради още 100 милиона причини не ми се играе с/у долара от утре нататък.
Здравей Петър,
Не зная дали си ми писал днес на мейла,
но изтрих доста писма с прикрепени файлове.
Сега си мисля,дали не съм изтрил нещо от теб.
Ако е така-съжалявам,днес си възстановявах ПСто.
Към всички-няма да отворя писмо с прикрепен файл от никого,
ако в писмото не е уточнено за какво става въпрос,още повече
от непознат
Поздрави и успех
Опитах се да прочета донякъде текста, но след като още в първите му редове се говори за дефицит на ПЛАТЕЖНИЯ БАЛАНС??...
Той нали затова е баланс - да бъде уравновесен. Такова животно като дефицит на баланс няма. Друго нещо е дефицит по търговското салдо или текущата сметка, които стоят от лявата му страна...
Лека вечер на всички.
The more it snows, the more it goes... on snowing - истинският цитат
Vapreki 4e imam negativno o4akvane za USD utre.............................................. .......... ne vigdam CAD pod 1.17-1.18 kato 4e li tuk dvigenieto prikliu4i?!?!?!?!?
imam chuvstvoto che v celia analiz govoreiki za ikonomicheski rast kato cel nechto ne e nared i go svarzvam s poniatieto na bafet instituacionen imperativ(chestno kazano za kakav hui im e tozi rast
KATO o4akvam sled probiva da po4nat komentari za celi nad 1.40 i dori 1.50 ...........ot strana na golemite analizatori i i mngo izkazvania po televiziata 4e USA sa mnog zle i dolara se e zapatil kam danoto
TAKA 4E VNIMAVAITE S KASI EVRA RANO MU E o6te................
vnimavaite s kasite eura ....................aud i gbp vaob6te ne se pod4iniha na korekciata i 6te zatvoriat oklo varhovete si ot petak
utre ni 4aka seriozno dvigenie nagore pri euroto gbp aud .....i kva bitka 6te ima s BOJ.......
nezavisimo kakvi 6te sa novinite i re6enieto na FED kato eventualno poka4vane na lihvata s 0.25 ili pak sas 0.50 6te dade mo6ten impuls na euroto v tarsene na srednosro4en(moge bi dalgosro4en) vrah s celi kam ........1.33-35 .......1.38 (tova poslednoto e mnogo smelo)..?!?!?!?
KATO o4akvam sled probiva da po4nat komentari za celi nad 1.40 i dori 1.50 ...........
Коментар