IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ИНТЕРВЕНЦИЯ

Shah na pazara. Golqmo 4udene pada a sega na kade sled dannite?

Коментар

• ИНТЕРВЕНЦИЯ

i az mislia taka , 1.30 i vednaga nadoly , zatova kas vxod 1.30
      D.Y.F-091066

Коментар

• ИНТЕРВЕНЦИЯ

Пробив на 1.30 може да има за няколко минути. (за да оберат стоповете)
        USPEHI

Коментар

• ИНТЕРВЕНЦИЯ

Направих си кафе и ще гледам развитиеото на пазара
          Пожелавам успех на всички участници.
          Поздрави
          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Коментар

• ИНТЕРВЕНЦИЯ

Здравейте,
              не се мъчете-отиграйте движението днес.
              Ще има подходящи нива за покупка на Е ,
              но първо може да се скъси.
              Това смятам да направя днес.
              Поставил съм си ордери и ще гледам.
              Поздрави и успех
              Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• ИНТЕРВЕНЦИЯ

Хахаха
                Е да - средната ти цена е точно на важен съпорт и можеш да си го позволиш. Освен това съм сигурен, че стопа на тези дълги е от горе. На твое място щях да правя същото. Идикаторите сочат към нов връх (1.3030 напр.) Мен ме устройва - gbp/chf пада )))

Коментар

• ИНТЕРВЕНЦИЯ

systray - току що добавих нови дълги евра на 1.2978 :-)
                  Реззистънсите и съпортите са за това - ЗА ДА БЪДАТ ПРОБИВАНИ :-)
                  Успех на всички Спекуланти

Коментар

• ИНТЕРВЕНЦИЯ

Тук само за малко ще се вкл. Когато казаха, че ЕЦБ ще интервенира на 1.30, първото което си помислих е "Тези няма да си помислят да се намесят преди 1.33". Мен не ме вълнува особено, защото се опитвам да търгувам само индикатори, а не прогнози.
                    Петре, щеше ми се и аз да мога така смело да купувам на върхове. Преди няколко месеца (1.1850) само аз и ти бяхме бичи настроени за еврото в този форум. Мен ме напуснаха тези настроения точно в основата на тренда. Резултата е неизброими пропуснати ползи.
                    Успех!

Коментар

• ИНТЕРВЕНЦИЯ

В доклад на американска инвестиционна банка се казва, че долара трябва да продължи да пада с оглед огромния дефицит, падащата производителност, и падащият дял на спестяванията. Банката все пак прави уговорката, че макроикономически това ще е правилно, ако количествените осреднявания са невъзможни!
                      Като цяло мнението сред икономисти и агенции за проучвания са приблизително еднакви напоследък. Доминира мнението, че новият стар президент Джордж Буш одобрява спада на долара, ако той постепенен. Дефиницията на “постепенен”, обаче не е много ясна.
                      Съществуват опасения, че спада на долара, едва ли ще помогне много за стопяване на световните дисбаланси и особено тези между САЩ и Япония. От друга страна с оглед перспективата за покачване на лихвените нива, американският бюджет ще бъде изправен пред нов проблем покачващи плащания по лихви по държавните облигации.

Коментар

• ИНТЕРВЕНЦИЯ

По повод на очакваната от всички ИНТЕРВЕНЦИЯ искам да споделя следните ФАКТИ

Единствената интрвенция отстрана на ЕЦБ от влизането на единната европейска валута официално , беше на 17 септември 2001г. Курсът евро/$ беше на нива около 0.8550/0.86 Интервенцията продължи няколко часа, като в първите 30мин. курсът достигна 0.9030. След излизането на ЕЦБ от пазара , еврото регистрира ново дъно СЪЩИЯТ ДЕН ?!
                        Естествено че нямаше как тази интервенция да успее, защото беше само от страна на ЕЦБ без подкрепата на BoJ & FED

Изводът който аз правя за себе си е : ЕЦБ няма да се намеси преди 1.3350/1.35 (разбира се , ако кърсът достигне до там)

95% от интервенциите са НЕУСПЕШНИ, имат краткотраен ефект и дават отлични възможности за спекулантите да се включат отново в играта след оттегляне от пазара на интервениращата банка - естествено в посока обратна на интервенцията.

Успех на всички Спекуланти и дай боже ИНТЕРВЕНЦИЯ(в което много се съмнявам)

Коментар

• Petar

Blagodaria Za komentara
                          Za men sledvashtata spirka e 1.2810 posle 1.3075 moje bi koeto shte bade eventualen vrah ako vaobshte go vidim niakoga.
                          Vseki ima pravo da zagubi 7% ot akaunta sii. I da padnem i da biem pak shte se napiem.
                          Uspehi Priateliu

Коментар

• Petar

KOKO - въпросът ми за това от колко време търгуваш,ми дава отговор на това което следиш.И е без всякакви емоци - били те положителни или отрицателни.
                            Това което искам да кажа е че в последните 4-5г. не е имало драми на този пазар с движения от по 5-6 фигури на ден.НО има и такива моменти и тогава става наистина СТРАШНО , ако си срещу пазара.
                            Елементът на съмнението никога не трябва да напуска добрият трейдър.Ето тази сътрин например ми обраха стоповете точно до пипс(бяха на 1.2877 и на 1.2871 :-( но какво да се прави.) После обаче се задействаха лимитите за покупка(1.2891 и 1,2907) и за сега резултатът ми е повече от задоволителен за днес :-)
                            НО АКО БЕШЕ ПРОДЪЛЖИЛО ПАДАНЕТО щях да съм си спестил много нерви и неприятни емоции.
                            Не забравяй че тръгнат ли да падат ОПЦИИ процесът става НЕКОНТРОЛИРУЕМ.
                            Нито те поучавам,нито искам да ти се мешам в начинът и стилът на работа.Просто споделям с теб и "Феновете" си съвсем добронамерено и безпристрастно.
                            Успех на всички Спекуланти
                            П.С. > Следваща спирка 1.3025/35 е очакването ми за днес

Коментар

• e/$

Samo 4akai Greenspan da si otvori ustata i shte vidish kakvo te4enie shte stane
                              USPEHI

Коментар

• e/$

1.2962 може да се окаже важна съпротива, 1.2936 ще покаже, там сам сложил ордер за продажба. Успехи на всички
                                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Working...
                                X