If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,
не се мъчете-отиграйте движението днес.
Ще има подходящи нива за покупка на Е ,
но първо може да се скъси.
Това смятам да направя днес.
Поставил съм си ордери и ще гледам.
Поздрави и успех
Хахаха
Е да - средната ти цена е точно на важен съпорт и можеш да си го позволиш. Освен това съм сигурен, че стопа на тези дълги е от горе. На твое място щях да правя същото. Идикаторите сочат към нов връх (1.3030 напр.) Мен ме устройва - gbp/chf пада )))
Коментар
ИНТЕРВЕНЦИЯ
systray - току що добавих нови дълги евра на 1.2978 :-)
Реззистънсите и съпортите са за това - ЗА ДА БЪДАТ ПРОБИВАНИ :-)
Успех на всички Спекуланти
Тук само за малко ще се вкл. Когато казаха, че ЕЦБ ще интервенира на 1.30, първото което си помислих е "Тези няма да си помислят да се намесят преди 1.33". Мен не ме вълнува особено, защото се опитвам да търгувам само индикатори, а не прогнози.
Петре, щеше ми се и аз да мога така смело да купувам на върхове. Преди няколко месеца (1.1850) само аз и ти бяхме бичи настроени за еврото в този форум. Мен ме напуснаха тези настроения точно в основата на тренда. Резултата е неизброими пропуснати ползи.
Успех!
В доклад на американска инвестиционна банка се казва, че долара трябва да продължи да пада с оглед огромния дефицит, падащата производителност, и падащият дял на спестяванията. Банката все пак прави уговорката, че макроикономически това ще е правилно, ако количествените осреднявания са невъзможни!
Като цяло мнението сред икономисти и агенции за проучвания са приблизително еднакви напоследък. Доминира мнението, че новият стар президент Джордж Буш одобрява спада на долара, ако той постепенен. Дефиницията на “постепенен”, обаче не е много ясна.
Съществуват опасения, че спада на долара, едва ли ще помогне много за стопяване на световните дисбаланси и особено тези между САЩ и Япония. От друга страна с оглед перспективата за покачване на лихвените нива, американският бюджет ще бъде изправен пред нов проблем покачващи плащания по лихви по държавните облигации.
Коментар
ИНТЕРВЕНЦИЯ
По повод на очакваната от всички ИНТЕРВЕНЦИЯ искам да споделя следните ФАКТИ
Единствената интрвенция отстрана на ЕЦБ от влизането на единната европейска валута официално , беше на 17 септември 2001г. Курсът евро/$ беше на нива около 0.8550/0.86 Интервенцията продължи няколко часа, като в първите 30мин. курсът достигна 0.9030. След излизането на ЕЦБ от пазара , еврото регистрира ново дъно СЪЩИЯТ ДЕН ?!
Естествено че нямаше как тази интервенция да успее, защото беше само от страна на ЕЦБ без подкрепата на BoJ & FED
Изводът който аз правя за себе си е : ЕЦБ няма да се намеси преди 1.3350/1.35 (разбира се , ако кърсът достигне до там)
95% от интервенциите са НЕУСПЕШНИ, имат краткотраен ефект и дават отлични възможности за спекулантите да се включат отново в играта след оттегляне от пазара на интервениращата банка - естествено в посока обратна на интервенцията.
Успех на всички Спекуланти и дай боже ИНТЕРВЕНЦИЯ(в което много се съмнявам)
Blagodaria Za komentara
Za men sledvashtata spirka e 1.2810 posle 1.3075 moje bi koeto shte bade eventualen vrah ako vaobshte go vidim niakoga.
Vseki ima pravo da zagubi 7% ot akaunta sii. I da padnem i da biem pak shte se napiem.
Uspehi Priateliu
Коментар
Petar
KOKO - въпросът ми за това от колко време търгуваш,ми дава отговор на това което следиш.И е без всякакви емоци - били те положителни или отрицателни.
Това което искам да кажа е че в последните 4-5г. не е имало драми на този пазар с движения от по 5-6 фигури на ден.НО има и такива моменти и тогава става наистина СТРАШНО , ако си срещу пазара.
Елементът на съмнението никога не трябва да напуска добрият трейдър.Ето тази сътрин например ми обраха стоповете точно до пипс(бяха на 1.2877 и на 1.2871 :-( но какво да се прави.) После обаче се задействаха лимитите за покупка(1.2891 и 1,2907) и за сега резултатът ми е повече от задоволителен за днес :-)
НО АКО БЕШЕ ПРОДЪЛЖИЛО ПАДАНЕТО щях да съм си спестил много нерви и неприятни емоции.
Не забравяй че тръгнат ли да падат ОПЦИИ процесът става НЕКОНТРОЛИРУЕМ.
Нито те поучавам,нито искам да ти се мешам в начинът и стилът на работа.Просто споделям с теб и "Феновете" си съвсем добронамерено и безпристрастно.
Успех на всички Спекуланти
П.С. > Следваща спирка 1.3025/35 е очакването ми за днес
Коментар