If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
..no imaiki predvid 4e utre pazara 6te po4iva, po-veroiatno e da po4ne range o6te ot tazi ve4er.
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар
mimi
търся клиенти
aha... ima6 i mail bravo!! 300$ sled oblagane ili predi ? ta ti si fantasti4en dai si telefona da si pogovorim 6te se potrudia kakto si tribva
Коментар
Джак Изкормвача
търся клиенти
Ще ти бутна 20 пипса от демо акаунт ако се разкараш оттука
Коментар
novichyk
търся клиенти
Mimi za 300 $ baia triabva da se potrudish , az 4 chasa se trudih za tiah
Коментар
Анализатор
Маи ве4е е късно да питам????
Петър,
ако си дълъг в евро отпреди 2 години, значи си направил точен анализ тогава и това е добре.
Но другото ми птилича на : "вечерта ще срещнете стар познат" Алена
Коментар
novichyk
????
Az lichno niamam problem , udari mi stop profita na 1.2880 i se otdavam na chat , a ne na tyrgovia , e ako sluchaino vidia 1.29 pak pochvam vetrilovidno da skysiavam
Коментар
MIMI
търся клиенти
ако има платежоспособни господа и дами срещу 2 пипса на контракт изваршвам всякакви услуги ка4ествено не като тоя смехуран ив4о
Ти поне си напиши името като си толкова отворен/а. Ако искаш да обориш мнението ми го направи, а не пиши общи приказки.
Коментар
MIMI
iwo: !!!
Иво голобради искаш ли фелацио 2 пипса изкара ли ? аиде нали си маистор 1 контракт ! ела да си измерим сливките като те гледам твоита маи се е свила от страх
Коментар
novichyk
Pokri se neshto bat petyo , az si premestih stop profita na 1.2880 , 80 pipsa ne e zle , cel 1.26 , a vie mi se smeite!
Коментар
Анализатор
точно така,
Петър е като писач на хороскопи - като казва, че еврото винаги е нагоре винаги има около 50% успеваемост, която някои намират за впечатляваща :-)
Коментар