IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ???

Petre, maj si prepil na rogdenniq den. Snow stana treasury secretary prez 2003, taka 4e ako prez 2000-01 e govorel za slab $, nikoi ne go e slushal
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• ФОРУМ

До едно време форума наистина беше на високо ниво. Ще ми се пак да стане така. Пешо, няма проблем, въобще не ми се връзвай на глупостите. Веселба и спор да има, така се ражда истината. Всеки сам си определя пътя и никой не му е виновен, и всеки си има право на мнение. Аман от заяждане, аз попринцип съм доста толерантен и не обичам крайностите, но някой кат каже 1,40 за евро и се паля, щото е изцепка. Не че няма причини за това, но има също толкова в полза и на обратното. От сега нататък всячески ще се стремя да си давам мнението, когато се чувствам сигурен, така както днес. Малко ми отнесе стопа на еврото, но като цяло посоката я улучих. Извода е все пак, че личния анализ си е най-добър, та бил той и аматъорски като моя. Факт е, обаче че ми върши чудесна работа и само за два дни си добавих 15% в/у сметката. Аре до утре(вдругиден по-скоро).
      Лягайте си, нищо няма да се случи тая нощ.
      Работа и заплата?

Коментар

• hitrinka

1anti - не се казва 3-ен суап , а дълъг вальор :-)
        Малко хора от тук пишещите знаят какво е вальор, но както и да е :-)

Коментар

• Черпня

Varna 2 - това (последният ми пост) беше с най-добри намерения.Много си ми симпатичен(още от срещата във Варна през януари) Не искам да се карам или конфронтирам с никого.Просто понеже стана въпрос за фундамент та неможах да се удържа да повторя за кой ли път.....
          То и на мен 1/3 от сметките са ми в $ но това не ме прави субективен :-)
          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• hitrinka

mejdu drugoto swapa v srqda/troen/ e po-golqm ot spreda ta moje da vlezete s celiq acount nqkayde-gbp/jpy, gbp/chf , bgl/jpy v 23;55 i v 00;01 da izlezete na prilichna i garantirana pechalba leka nosht na vsichki..az go napravih

Коментар

• hitrinka

1anty varvi az si go pravia po malko

Коментар

• hitrinka

buy bgl/jpy.sled nqkolko minuti close..troen swap dalaverata na drebno ponekoga e mizeriq..taka che si slojete stop

Коментар

• novi varhove dnes - pazara ste spi

leka nocht all

Коментар

• Черпня

Varna skoro shte idvam kam teb dai mi e-mail na ak@netbg.com i shte 4erpia po edno

Коментар

• Черпня

Пичове, къде да черпя - във Варна, в една пицерия. Дано който и да спечели баса, всички да са изкарали добри кинти независимо от нивото на което е двойката. Все пак не си залагам топките, че ще пада еврото, просто така си мисля. Петре, и ти си прав, обаче ако пазара ни слушаше хубаво щеше да е. Но не е така, нещата просто стават. Живи и здрави да сме, пари се изкарват.
                      Мен посоката по принцип не ме притеснява, само момента че сметката ми е в $ ме кара да симпатизирам леко на южното направление.
                      Аре успех на всички, нека да не се караме, а да бъдем приятели(хаха). Просто ми прави кеф да се драча от време на време, щот бях болен няколко дни и не съм се срещал с много хора та избива простотията.
                      Работа и заплата?

Коментар

• novi varhove dnes

LEKA VECHER I USPEH NA VSI$KI

Коментар

• novi varhove dnes

ДА, ЕТО ТАКА ИСКАМ ДА ГОВОРЯТ ПРОФИСИОНАЛИСТИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ!!!
                          10.11
                          23:09
                          Петър Караиванов: ???

отговор
                          Varna 2 - мисля че именно в часта за фундамента грешиш
                          1.САЩ декларират съвсем открито че са за СЛАБ $. Когато Сноу през 2000 и 2001г говореше открито за СИЛЕН $ , той наистина беше СИЛЕН - 0.8225-0.90 е/$
                          2.Тогава лихвата в САЩ беше 7.5% срещу 2.5% в ЕЗ
                          3.Търговският дефицит съсипва американската икономика (казано с други думи, за сега обядват безплатно , но келнерът като дойде със сметката.......) Все пак всички вече знаят че БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА :-(
                          4.ТЕРОРИСТИЧНИ ЗАПЛАХИ и...........войни в Афганистан и Ирак на които не им се вижда края и жертвите :-(
                          5.Трансформиране на ОГРОМНИ парични потоци в АКТИВИ различни от $
                          6.Повече от 16г. връх на лато и др. метали срещу $
                          7.Нестабилни и все по-значително спадащи петролни запаси в САЩ (разбирай загуба на сфери на влияние в петролният бизнес)
                          8.Президент - Палячо
                          9.Тотално остаряла енергопреносна система(спомнете си миналата пролет ....ако можете де)
                          10.Предстояща смяна на шефа на ФЕД - добрия стар Ал

Поздрави Петре

Коментар

• novi varhove dnes

novi varhove dnes imame pri aud eur i chf
                            cad ne6to ima otstaplenie taka 4e tuk dvigenieto e na pat da prikliu4i

Коментар

• E/$

Ne teddy ne sam se otkazal da vidia 1.28 ili dory 1.2780

Petar Prav si no az ti kazh 1.3075 max. Shto se otnasia za vremeto i opita koeto imame to niakolko matematiki ako 4ovek zapo4ne s 1000$/vseki gi ima/ i grae 7 godini / primerno ti/ i pravi sredno 10p na den /ne e nevazmojno az pravia pove4e/ i igrae s 10% ot akaunta si/razumno e/ to toi shte razpolaga s 17 398 745 $ v momenta
                              USPEH

Коментар

• ???

Иво - Европа е консервативна и не поднася изненади за разлика от САЩ, където фин.мениджмънт е много динамичен.Европа е предсказуема ( за щастие) за разлика от САЩ където иновациите са движещата сила на прореса(и кризите)

Коментар

Working...
                                X