If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
koko ako imach nervi da chakach poveche ot den za pozicia ste dochakach i 1.28 i 1.32 -az lichno niamam i zatova celite mi sa v diapazona ot tekuchtia den i malko poveche dokate ne obarne obratno izvan diapazona
Марио здравей
Ядосвам се цял ден с тоя евродолар затворих си и последната къса с добра печалба но не виждам кога да влеза незнам защо съм с наумил 28 та 28 изпуснах и кабела щото му чаках 1.8375 и тнт а дано всяко зло е за добро но ако не стане нищо от понеделник ще вардя удобна дълга. Скъсяването го уцелих точно до пипс от 1.30 ама де такъв късмет и сега.
Идеята ми е че май ще се окажеш прав айде да не е 1.35 ама 1.32 току виж станало. Много се чудя обаче дали да не играя тоя път с кабела за 1.86/88
Успехи
Iwo, това което написа не е вярно. Изобщо не е това идеята на скалперите. Идеята е, че се практикува при странични движения с ниска волатилност, като се влиза и излиза по минутните графики с големи обеми.
po ideia skalpiraneto e kogato imame nad 50 p volativmost pri men e ot o chasa do sega -prokarvat se 2 kraini linii za perioda i sredna - ideiata e akotragne ot ednata kraina v posoka na srednata i ia mine veroiatnostta da stigne do drugata kraina e po goliama ot 50% - samo che az sam si go razrabotil kato otkrivane ot srednata v posoka na trenda i ne znam kak se kazva metoda
Здравейте всички и успех Ви желая.
Здравей КОКО,
Сега сядам и гледам-хубаво за скалп.
Явно добър фундамент от $.
Няма смисъл да търгувам днес,ще почивам и гледам.
Ти как си?дано имаш успех
Поздрави
Коментар