If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
logi4no e sell na 1.2980 stop i reversal na 1.3010 ..................da ama ne .................?!?!?!?!?
I to tam 6te obarne na 1.3015 i 6te opuka i stopa i posle reversala ..............
nikoi ne obezveren vsi4ki 4akat usa da si kage dumata v 15,30 6te go razklatiat 1.30 pak
samo im tribvat lo6i novini ..............................nai-veroiatno da ti obere stopa i pak da varne kato napravi nov vrah 1.3015-30 i tova e dostat4no i ot tam mo6tno nadolu da oberat stopovete vigdal sam kakvi li ne izpalnenia
NE si mislete 4e kato probie 1.30 i 6te izleti nagore triabva im na toi etap nov vrah ni6to pove4e dori da e s 10 pipsa tova potvargdava posokata a posle kvi stopove 6te obirat te si znaiat
TAKA 4e kasi pasove e nai dobre za dnes
За биковете:
Не мислите ли, че няколкото неуспешни теста на 1,30 са пообезверили малко биковете. Не виждам и устрема отпреди 10-ина дни. Съгласен съм, че няма доказателство за обръщане на посоката, но не е ли вярно, че най-много ще спечели този, който изгражда доказателството. в най-лошия случай ще си изгубя моите 35-40 пипа и толкова. Все пак сме на ръба и смятам, че една тънка къса позицийка е доста добър вариант. Залогът ми е доста малък и въобще не ме притеснява.
Продажба @ 1,2971, стоп 1,3006, цел 1,2860(за утре).
Аз доста премислях мечата си стратегия. Вече съм неутрален и просто отигравам възможностите, като мисля че сега има една такава за улавяне на едно евентуално падана на двойката. Да ви кажа честно не ми пука на къде ще ходи. Накъдето отива, натам съм и аз.
Успех на всички!
На дневна графика имаме тройна бича дивиргенция,а вчерашното затваряне над 1.1755 прави картинката позитивна за долара.Прибавете четирикратното увеличение на лихвите от страна на ФЕД и отминалите дандании миналата седмица в Близкия изток и ето моето виждане по въпроса:
покупки на 1.1775 (Kijun - sen 4h) и стоп на 1.1615 (61.8 % фибо)
добавяне при пробив на 1.1865 и цел около 1.2150/85
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Движението от последния ден ме навежда на разсъждения за следния възможен сценарии:
Част от дългите оптимисти ще преразгледат t/p целите си и ще ги свалят в областта около 1.30, броят на доларовите песимисти има предпоставка за увеличение и заемане на къси при приближаване на 1.30 със стопове пак около 1.30. Това означава, че "крепостта" 1.30 се укрепва и преминаването на "стените" ще изисква повече време, усилия и натрупвания. За сметка на това, ако щурмът набере достатъчно сила, инерцията ще го закара ... нагоре :-)
Аз лично засега имам очакването, че стените ще издържат.
Успех, това са само неангажиращи разсъждения, нека по-опитните си кажат и те мнението.
DIVAK mnogo si prav. Mozhe bi 6te vidim o6te malko obezcenjavane na $, no ina4e fundamentyt e takyv. Tozi uptrend na eur e mnogo stranen, da ne kazvam sme6en. Po4ti vsi4ki poka4vania s v periodi s niska likvidnost. Tozi pyt oba4e maj vsi4ki se usetiha navreme 4e slab $ e po-opasem za EZ otkolkoto polezen za US
V petyk ima njakakva sre6ta na kojato 6te prikazvat shefovete na CB.
Добро утро !!!
Поздравления за последните постове -явно кьсните часове действат "veritas"- предразполагат кьм споделяне на обмислени разсьждения !!Сьгласен сьм с тях-в дьлгосрочен аспект .
На всички здраве и успех ви желая !!!
Коментар