IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• boban

1.2960 udvoiavam kasata ako go podmine

Коментар

• boban

na vremeto idva edin chugdenec v bg i pita - kak napravihte tova- s opiti i grechki- a vie - ami pri nas si imame uchebni zavedenia

Коментар

• boban

kak namirate edin princip - ostavete indikatorite na publikata -rabotete po intervali i niva

Коментар

• boban

Pazara pak zaspa i az mislia da go posledvam . Niakoi beshe kazal che Bikovete ne mogat , a mechkite ne iskat , mai ima neshto viarno v tova . Uspeh i leka vecher na vsichki !

Коментар

• boban

za edna sistema sa vagni celite i principite - ottam natatk e vapros na tehnika i rutina

Коментар

• boban

pichove sled 1 godina ste vi pokania na havai na seminar -demonstracia))

Коментар

• boban

boban indikatorite sa edna mnogo malka chast ot sistemata - nai mi dopada parabolik - drugite mi sa samo za fon

Коментар

• boban

Ivo , uspeh ti jelaia , no lichnia mi opit pokazva che da se nauchish neshto da vyrshish dobre triabva da si platish s realni pari , a ne s virtualni ! Aide pyk kato napravish sistemata shte ia prodadem na bat Petyo)

Коментар

• boban

IWO...последно...какви индикатори ползваш и как са настроени

Коментар

• boban

novichak - ti pak ako mislich che na real mogech da se uchich tam moge ili da pechelich ili da gubich-ili da te e strah ili da si aklchen-ili da se cepich ili da dremich no ... ne i da se uchich - lichno moiata precenka po real opita mi e che mi lipsva cialostna sistemi na targovia kam koiato da se predargam - i tai kato ne smiatam da si bia glavata v cenata sega si ia pravia na demo - povtariam cialostna sistema na targovia sas vsichki neini aspekti koito kasaiat igrata na forex

Коментар

• boban

Ами то сигурно си назад като сляпо вярваш....аиде успех....ще се научиш като изгармиш веднаж здраво...тука системи не виреят

Аиде успех...))

Коментар

• boban

megdu drugoto postolata che kliuchevi niva ne se minavat e osnovna za otricatelnia rezultat- sled kato natrupam procent zaguba nad 10 smiatam da minavam kato nakazanie na demo -ne sam si napravil ochte tablicata

Коментар

• boban

Ivo , nishto obshto niama mejdu real i demo tyrgovia , vervai mi) Na demo mojesh da se nauchish na osnovni neshta , no ne zagubish li niakoi lev na real niama da se nauchish da tyrguvash!

Коментар

• boban

boban imam i real smetka no sam zamrazil targoviata poradi otricatelen rezultat - testa ste e minimum 30 dena predi da se varna na real))

Коментар

• boban

IWO... що неказа че си на демо.......))))))))))))
                                Когато вкараш real money...e савсем друго....и смяташ да изградиш система казваш...колко време ще я тестваш ако не е таина...)))))))))))))

Коментар

Working...
                                X