If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
kak namirate edin princip - ostavete indikatorite na publikata -rabotete po intervali i niva
Коментар
novichyk
boban
Pazara pak zaspa i az mislia da go posledvam . Niakoi beshe kazal che Bikovete ne mogat , a mechkite ne iskat , mai ima neshto viarno v tova . Uspeh i leka vecher na vsichki !
boban indikatorite sa edna mnogo malka chast ot sistemata - nai mi dopada parabolik - drugite mi sa samo za fon
Коментар
novichyk
boban
Ivo , uspeh ti jelaia , no lichnia mi opit pokazva che da se nauchish neshto da vyrshish dobre triabva da si platish s realni pari , a ne s virtualni ! Aide pyk kato napravish sistemata shte ia prodadem na bat Petyo)
novichak - ti pak ako mislich che na real mogech da se uchich tam moge ili da pechelich ili da gubich-ili da te e strah ili da si aklchen-ili da se cepich ili da dremich no ... ne i da se uchich - lichno moiata precenka po real opita mi e che mi lipsva cialostna sistemi na targovia kam koiato da se predargam - i tai kato ne smiatam da si bia glavata v cenata sega si ia pravia na demo - povtariam cialostna sistema na targovia sas vsichki neini aspekti koito kasaiat igrata na forex
megdu drugoto postolata che kliuchevi niva ne se minavat e osnovna za otricatelnia rezultat- sled kato natrupam procent zaguba nad 10 smiatam da minavam kato nakazanie na demo -ne sam si napravil ochte tablicata
Коментар
novichyk
boban
Ivo , nishto obshto niama mejdu real i demo tyrgovia , vervai mi) Na demo mojesh da se nauchish na osnovni neshta , no ne zagubish li niakoi lev na real niama da se nauchish da tyrguvash!
IWO... що неказа че си на демо.......))))))))))))
Когато вкараш real money...e савсем друго....и смяташ да изградиш система казваш...колко време ще я тестваш ако не е таина...)))))))))))))
Коментар