IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Здравейте задействали са ми чакащите ордери за къса.
    Засега е добре но какво ще стане на 2920 .
    Някакви мнения?

Коментар

• Евтиния

kupih malko dolari prodadoh yeni

Коментар

• Евтиния

Затворих дългите канадци на 1.1985 с 375 пипса + от петте лота.
        Затворих късите евра на 1.2955 със 525 пипса + от петте лота.
        Време за уволнение):
        Успех на всички!!!
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• eur/usd

Systray,
          1.2951 беше добро ниво за покупка
          Успех
          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• eur/usd

Какви интервенций виж компонентите на Фил. ФЕД, и по специално този за Зетоста и Перспективите за 6м
            напред.
            20:04 Банк Филадельфии: индекс экономических перспектив на 6 месяцев вперед в ноябре: 52.1 пкт. против 27.6 пкт. в окт.
            20:04 Банк Филадельфии: индекс трудовой занятости населения в ноябре: 17.4 пкт. против 14.1 пкт. в окт.

Коментар

• eur/usd

Systray - не знам кой може да ти каже след три дни какъв ще е курса...Поне аз не мога...
              Но да ти изкажа едно предположение(не е ей така) - към средата на януари 2005 - 1.20/1.19
              Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
              [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

Чикаго, никога не съм се смял на прогнозите ти. Просто ти чудесно знаеш, че НИКОЙ от нас НИКОГА не залага и 1к. на такива дългосрочни цели. Всички се опитваме в движение от 5 фигури да хванем 10. Пак казвам - не ми пука въобще какъв ще е курса 2007г. Гледам си дневната търговия и това е. Дай ми таргет на три фигури и три дена и толкова.

Коментар

• eur/usd

Не бре,"работи" на seafoam индикатора.

Коментар

• eur/usd

Ne vi li prelichat tezi ekshani na intervencii?

Коментар

• eur/usd

Не знам какво гледаш в британският паунд/долар.
                      Но на седмична графика определено виждам незавършен триъгълник със А-Б-Ц-Д - според мен сега се формира Ф. Така че тази двойка отива към 1.7880-1.7900.

Коментар

• eur/usd

systray - ще влезеш в "тренда" точно навреме...Ако погледнеш анализите на Димов от Карол,както и на Безродни,ще ти светне,че КОРЕКЦИЯТА приключва,виж и вълновият анализ на Алпари,пък може и да ти светне...
                        Нищо лично...Парите са си твои...
                        Ако говорим за тренд - 0.75 като съотношение еur/usd как ти звучи,а?
                        Що ли - ако не ти светне като чертаеш и смяташ на месечните графики,ще ти светна безплатно...
                        Горкият български лев - 2.60 лв за долар - това ти е дъъъъъъългосрочната цел.
                        Айде сега бързай да се смееш...

Коментар

• eur/usd

на първо четене за седмица-две 1.26
                          забрави за нови върхове

Коментар

• eur/usd

Ще има атака на биковете след 1.3010.Обърнете внимание на GBP/USD.

Коментар

• eur/usd

Аз си "гледкам". Освен това съм къс в еврото, кабела и австралиеца, както и дълъг в лира/франк. Само, че ще се опитам да хвана колкото мога от тази корекция и най-накрая да вляза по тренда. И се опитвам да не правя такива "прогнози". Просто защото са безсмислени. Надявам се да схващаш какво имам предвид. Има няколко хора тук, които се опитват да направят от това място полезен за търговията форум...

Коментар

• eur/usd

Моля майсторите за помощ - за скалпиране ползвам (на демо разбира се) bears/buls power, нещо по-добро??

Коментар

X