If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Затворих дългите канадци на 1.1985 с 375 пипса + от петте лота.
Затворих късите евра на 1.2955 със 525 пипса + от петте лота.
Време за уволнение):
Успех на всички!!!
In the state of nature profit is the measure of right.
Какви интервенций виж компонентите на Фил. ФЕД, и по специално този за Зетоста и Перспективите за 6м
напред.
20:04 Банк Филадельфии: индекс экономических перспектив на 6 месяцев вперед в ноябре: 52.1 пкт. против 27.6 пкт. в окт.
20:04 Банк Филадельфии: индекс трудовой занятости населения в ноябре: 17.4 пкт. против 14.1 пкт. в окт.
Systray - не знам кой може да ти каже след три дни какъв ще е курса...Поне аз не мога...
Но да ти изкажа едно предположение(не е ей така) - към средата на януари 2005 - 1.20/1.19
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Чикаго, никога не съм се смял на прогнозите ти. Просто ти чудесно знаеш, че НИКОЙ от нас НИКОГА не залага и 1к. на такива дългосрочни цели. Всички се опитваме в движение от 5 фигури да хванем 10. Пак казвам - не ми пука въобще какъв ще е курса 2007г. Гледам си дневната търговия и това е. Дай ми таргет на три фигури и три дена и толкова.
Не знам какво гледаш в британският паунд/долар.
Но на седмична графика определено виждам незавършен триъгълник със А-Б-Ц-Д - според мен сега се формира Ф. Така че тази двойка отива към 1.7880-1.7900.
systray - ще влезеш в "тренда" точно навреме...Ако погледнеш анализите на Димов от Карол,както и на Безродни,ще ти светне,че КОРЕКЦИЯТА приключва,виж и вълновият анализ на Алпари,пък може и да ти светне...
Нищо лично...Парите са си твои...
Ако говорим за тренд - 0.75 като съотношение еur/usd как ти звучи,а?
Що ли - ако не ти светне като чертаеш и смяташ на месечните графики,ще ти светна безплатно...
Горкият български лев - 2.60 лв за долар - това ти е дъъъъъъългосрочната цел.
Айде сега бързай да се смееш...
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Аз си "гледкам". Освен това съм къс в еврото, кабела и австралиеца, както и дълъг в лира/франк. Само, че ще се опитам да хвана колкото мога от тази корекция и най-накрая да вляза по тренда. И се опитвам да не правя такива "прогнози". Просто защото са безсмислени. Надявам се да схващаш какво имам предвид. Има няколко хора тук, които се опитват да направят от това място полезен за търговията форум...
Коментар
�
гледач
eur/usd
Моля майсторите за помощ - за скалпиране ползвам (на демо разбира се) bears/buls power, нещо по-добро??
Коментар