IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• e/s

Ta tia slovoizleiania gi pisah s cel da kaja che ima mnogo versii na experta koioto polzvat bazata a niakoi pisaha i za signali za e/$ no ot 1.3006 kogato dade signal za pokupka experta ne e daval signal za prodajba na 30m grafika

Коментар

• e/s

Iwo , vse pak vmesto da se machish s demo , zashto ne opitash da si razrabotish edin akaynt- texnologiiata e mnogo prosta : 1- otvariiash si malka poziciika s cel da ia zatvorish s niiakoi dryg pips otgore , i yspeesh li za vtori vxod riskyvash tova koeto ti e + , i v nikakav slychai ne vlizash v symata ot smetkata , tova e neshto kato sas stopove samoche v nachaloto sa mnogo plitki . Pisha ti zashtoto tova e edinstveniia nachin po koito as sam ypiaval da zaxapiia na polojitelna teritoriia
      D.Y.F-091066

Коментар

• supertrader-expert

koko v kraga na chegata samo igra na dumi "bezplatnoto universalno rende velner"

Коментар

• supertrader-expert

Abe hora mislih 4e sam go pusnal no go niama ili niakoi go e iztril. Experta ne e expert a ciala sistema s pravila ot knigite i ot opita na mnogo traderi i ne e graal koito garantira neshto a na vsi4koto ot gore az sam pisal samo trend folouinga - tova s to4kite - a ot tuk natatak imam v momenta mnogo varianti kade uspeshni kade ne i vaobshte tova zashto ne go vazpriemete kato edna u4ebna sistema a ne kato mashina za pari. Taka 4e za posleden pat uto4niavam
          1. Tozi expert e neshto neveroiatno ne zaradi drugoto ami zaradi tova 4e vi dava pivoti fibona4ita ganove fractali itntn 2. Toi e pisan ot mnogo hora i e edna baza - az shte pusna mql koda sled niakolko meseca. 3. Tova ne e neshto plateno i nikoga niama da e.4. Poslednata versia koiato ia niama v neta shte testvam na realna sled sedmica i ako investora sa taka dobri shte postvat rezultatite
          Uspehi

Коментар

• supertrader-expert - do jelaeshtite

expir@abv.bg parolata e expir , izteglete si go ottam , misliia che nikoi niiama da e protiv tova , koeto praviia i nai-veche Koko
            D.Y.F-091066

Коментар

• e/s

ako se viarva na cikal 4 dena nagore edin korekcia - otvorih malka kasa

Коментар

• supertrader-expert

toq expert na sekvo platformi li moje da se ka4i ?

Коментар

• supertrader-expert

thanx

Коментар

• supertrader-expert

Blagodariia , shte go iztegliia . Vidiiax niiakolko posta otnosno $/chf -1.1161 e istoricheskoto dano na $.No bez korekciia seriozna , ako priemem che eur moje da stigne 1.33 , a to do tam ne moje da stigne...znam li .Za dalgosrochno prognozirane ne me biva , kakvoto sam kypil vse naobratno se e zadvijilo
                    D.Y.F-091066

Коментар

• supertrader-expert

Moge li da pratite E1 i na men. svetoslav_slav_slav@gbg.bg Blagodarj predvalitelno.

Коментар

• supertrader-expert

Бих искал да ви помоля,които има Експерта да ми го прати на silqn_s@abv.bg,ще ви бъда благодарен

Коментар

• supertrader-expert

pratih ti go na mail-a da ti e 4estit
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• supertrader-expert

davidbg6@yahoo.com nqkoi moje li da mi go prati link-a na E1

Коментар

• supertrader-expert

911 ot kyde da si go izteglq da mi link

Коментар

• supertrader-expert

Имаш го вече.Е1.zip

Коментар

Working...
                                X