If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
SPECO имаш една ама много голяма почерпка от мен - едно напиване изкара го защото точно след като постнах графиката и казах че се колебая кой канал ще хване ти писа тръгна по горния канал а аз мислех да затворя с 15р печалба и заради теб не го направих - честно. Имаш много голяма почерпка от мен
Коментар
Марто
Мерси
Мерси за отговорите.
Аз до началото на август прочетох доста книги на руски, понеже не знам английски. Чел съм Мърфи, Бил Уилямс, Стив Нисън, Елдер, Линда Брадфорд, Жваклюк и поне още 20 автора, ама в главата ми сега всичко е една супа. То като тръгнеш да четеш и накрая излиза, че те един на друг си противоречът, само основните принципи се поривът на 50%. Брат ми ми е обяснявал много вечери, разни тънкости, но все повтаря - Инпровизирай. Е кво да инпровизирам, играя добре качвам сметката до 6 или 7 % и после дърво. Дайте някаква идея, какда запазя тоя акаунт. Човека се отчая от мен. Ако трябва пак ще чета ама с кое от всичкото пак да започна? Откъде? Книги имам над 5 ГБ само за форекс и икономика. Ако искате мога да ви изпратя линк и от там да си изтеглите един файл. Казва се Списъци и съдържа линкове към цяла библиотека от книги на руски. Голяма работа ми свърши, ама ето че пак губя. А четох наистина упорито. И в магазина като няма клиенти, и събота неделя, на демо стигнах до 40% на месец като съм играл винаги все едно че е истинско, не съм рискувал никога повече от 10% от сметката. И сега тъй играя, ама не мога да разбера как ми се обраща касмета.
А ти Марио наистина ли си стигал до 500% или ме майтапиш?
A има ли тук във тоя форум играчи, които да си правят статистика на месечна база и какви са реалните проценти на печалба, ако въобще я има. Викате че 25% са реални, ама на годишна база много пара прави туй, не знам, не е да не му вярвам на брат ми ама нали за туй ви питам, за потвърждение от други с опит. Колко правите средно вие? Кажете, пък аз дали ще повярвам не знам.
Хайде чао засега.
Аз също се колебаех за лимит на 2.71. Според мене ще се качи още и то доста,
но не се наемам да прогнозирам кога. За целта трябва NZD/UZD да падне значително.
Не мога да ти дам съвет, може преди това да се разходи и на юг. Аз лично гледам да
не гоня върхове, алчността не е добър съветник.
В твоя случай зависи колко са ти дебели нервите и акаунта.
Желая ти успех!
The EUR/USD has streaked through a 1.3350 option barrier triggering a few stops
above that level in the process. The break above 1.3350 has taken place in the
"twilight zone" and would have to sustain above 1.3350 to usher in fresh buying
and a move towards the next option barrier at 1.3400
Това беше идеята ми а преди постнах една графика и ще видиш техническата идея
Доне много ама много си прав но ако трябваше да добавям още два три пъти щях да затворя в това над 50% от сметката си и за това аз прецених че е по добре да издебна момента и да затворя на 2к загуба плюс 100 долара от бас с Караиванов отколкото да загубя 20К и да чакам божията милус. Казах ти че съжалявам че тръгнах с голям процент от акаунта който не ми позволява това. Добрия момент е че си ги избих с лихвата
Благодаря ти и успехи в бъдеще
ДОНЕ какво мислиш за GBP/NZD аз съм в същото положение 2К на 03.08 в момента 80К на ср.цена 2.6909 но лимита съм поставил на 2.71 / и още три многооо тежки позиции в usd /
Коментар