IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• DDDDD

mario ti ne gi podceniavai - te imat mnogo pari

Коментар

• форекс - реална търговия

Кумчо аз наистина мисля да отворя реална с малко пари на която инвестора ще поства резултатите това съм го договорил. Проблемът е че исках да го направя на фирма а те искат актуални...10 документа а аз имах в мен само печат и регистрация - но от другата седмица и това ще стане
      Успехи

Коментар

• DDDDD

Пичове,що му се връзвате-ми той е от данъчните бе.
        DDDDD,щом следиш форума,значи всичко си прочел.
        Защо сега не ни оставиш на мира.
        Какво искаш да разбереш-размера на акаунта на всеки ли?
        Спомена -да си помагаме.
        Ти как помагаш-като досаждаш ли.
        Хайде стига толкова.
        Надявам се да си ме разбрал.
        Поздрави
        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Help

К защо ти са тия глупави файлове
          все пак виж тук
          http://golohoro.hit.bg/1ee.zip

Коментар

• форекс - реална търговия

аз съм за отделен коментар за истинската реална търговия
            има хора които ако са достатъчно искрени биха могли да помагат помежду си
            а същотака и на другите които

Коментар

• Po4na se

дддддддд наистина имам намалени резултати което за съжаление е резултат от много по безрисковата игра която правя напоследък но смятам че там е истината - преди правих игра с 5-10-20-30% от акаунта а сега 0-1-2-5.Сега правяа повече пипсове от преди повече пари от преди и много по-малка възвръщаемост на инвестицията.
              Успех и моля те да прекратим темата

Коментар

• DDDDD

Не си прав, като казваш, че никой "гък" не е казал. Или пък следиш форума съвсем отскоро.
                Аз, например, не спирам да викам "гък", т.е. от месеци насам публикувам всяка сделка, заедно
                с промените по нея с точност до 15 мин. от извършването им. Само в един не голям период
                от време ме нямаше във форума, защото бях решил да го напусна /по понятни причини/.
                Тъй че, ако си любител на статистиката, прави си я, твоя воля.
                И, моля те, пиши на кирилица. Щади очите на другите!

Коментар

• Help

Добра вечер на всички ,
                  Моля за помощ , търся два файла - 1E.exp и 1E.tmp
                  Предварително благодаря за евентуалната помощ.
                  Поздрави и успех .

Коментар

• форекс

Kysa EUR/USD 1.3280 s 3% zasega bez stop cel niamam , ako izleza 30- pipsa na pechalba slagam stop profit na 10 pipsa ot tekushtata cena i go mestia dokato mi go udari!

Коментар

• Po4na se

KOKO zabelqzvam 4e poslednite dva meseca sa ti se namalili rezultatite
                      Dolu gore ot tolkova vreme si v toq forum
                      Dali ima nqkakva vrazka
                      Znam 4e ne mi e rabota, ama da pomogna s misal pone

Az li4no mislq 4e ako vseki edin re6i da se trudi vse edno 4e e v edin otbor, rezultatite na vsi4ki kato cqlo 6te se povi6at. Imam predvid da si pomagame koy s kakvoto moje, a ne tay edin predloji li malko pomo6t i go izstiskvat, a poiska li - Ni 4ul ni vidql. Ima i izklu4eniq, ama edna dve pti4ki prolet ne pravqt

Коментар

• форекс

дълга 1.3280 цел 1.3320 за стоп къса поръчка 1.3250 и двете с една и съща сума 0.5% от акаунта

Коментар

• форекс

dobre -otvariam dalgi 90% ot akounta sled 15 dena zatvariam na 1.36 -imam 300 % - voobchte ne si gledam smetkata - tova e dobra igra - samo cha az sam ne po malko tap ot predi

Коментар

• форекс

Sell estestveno ne Byu)

Коментар

• форекс

Na men pyk mi se izpylni limitirana porychka Byu EUR/USD na 1.3280

Коментар

• форекс

и аз вязох дълга в евро долар

Коментар

Working...
                                X