If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кумчо аз наистина мисля да отворя реална с малко пари на която инвестора ще поства резултатите това съм го договорил. Проблемът е че исках да го направя на фирма а те искат актуални...10 документа а аз имах в мен само печат и регистрация - но от другата седмица и това ще стане
Успехи
Пичове,що му се връзвате-ми той е от данъчните бе.
DDDDD,щом следиш форума,значи всичко си прочел.
Защо сега не ни оставиш на мира.
Какво искаш да разбереш-размера на акаунта на всеки ли?
Спомена -да си помагаме.
Ти как помагаш-като досаждаш ли.
Хайде стига толкова.
Надявам се да си ме разбрал.
Поздрави
аз съм за отделен коментар за истинската реална търговия
има хора които ако са достатъчно искрени биха могли да помагат помежду си
а същотака и на другите които
дддддддд наистина имам намалени резултати което за съжаление е резултат от много по безрисковата игра която правя напоследък но смятам че там е истината - преди правих игра с 5-10-20-30% от акаунта а сега 0-1-2-5.Сега правяа повече пипсове от преди повече пари от преди и много по-малка възвръщаемост на инвестицията.
Успех и моля те да прекратим темата
Не си прав, като казваш, че никой "гък" не е казал. Или пък следиш форума съвсем отскоро.
Аз, например, не спирам да викам "гък", т.е. от месеци насам публикувам всяка сделка, заедно
с промените по нея с точност до 15 мин. от извършването им. Само в един не голям период
от време ме нямаше във форума, защото бях решил да го напусна /по понятни причини/.
Тъй че, ако си любител на статистиката, прави си я, твоя воля.
И, моля те, пиши на кирилица. Щади очите на другите!
Добра вечер на всички ,
Моля за помощ , търся два файла - 1E.exp и 1E.tmp
Предварително благодаря за евентуалната помощ.
Поздрави и успех .
Коментар
novichyk
форекс
Kysa EUR/USD 1.3280 s 3% zasega bez stop cel niamam , ako izleza 30- pipsa na pechalba slagam stop profit na 10 pipsa ot tekushtata cena i go mestia dokato mi go udari!
KOKO zabelqzvam 4e poslednite dva meseca sa ti se namalili rezultatite
Dolu gore ot tolkova vreme si v toq forum
Dali ima nqkakva vrazka
Znam 4e ne mi e rabota, ama da pomogna s misal pone
Az li4no mislq 4e ako vseki edin re6i da se trudi vse edno 4e e v edin otbor, rezultatite na vsi4ki kato cqlo 6te se povi6at. Imam predvid da si pomagame koy s kakvoto moje, a ne tay edin predloji li malko pomo6t i go izstiskvat, a poiska li - Ni 4ul ni vidql. Ima i izklu4eniq, ama edna dve pti4ki prolet ne pravqt
dobre -otvariam dalgi 90% ot akounta sled 15 dena zatvariam na 1.36 -imam 300 % - voobchte ne si gledam smetkata - tova e dobra igra - samo cha az sam ne po malko tap ot predi
Коментар
novichyk
форекс
Sell estestveno ne Byu)
Коментар
novichyk
форекс
Na men pyk mi se izpylni limitirana porychka Byu EUR/USD na 1.3280
Коментар