Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Биг брадър
До Недоволен: Останалите 90% за които говори КОКО просто не са спазвали правилата за игра на ФОРЕКС с допълнение на слаби нерви.Аз слагам железните нерви на първо място+дисциплината за която тук се е говорило не веднъж.
До КОКО:При положение,че сумата за игра е по -голяма,не мислиш ли че това би се отразило на въпросните 300 п?
Благодаря.
Коментар
-
novichyk
Биг брадър
Коко даи линк за чата моля! Не че ще отигравам позиции , ама да видя нечие друго мнение ще ми е от полза!
Коментар
-
Некои съображения...
Чета , чета и неам нерви повече да чета та реших да напиша някои и друг ред по повод % , пипсове профити и загуби.
1.Ако си интрадей трейдър се изчислява какъв % от дневното движение си закачил - азбуката на финансите не са пипсове , а % - просто математика. Аз лично вчера пих една студена вода от около 45% от движението на кабела нагоре, но пък днес съм хванал повече от 72% в моя полза.
2.Не е важно какъв ти е дневният,седмичният,месечният или годишният % печалба,важно е колко % си на +/- като отидеш при брокерът си за да касираш - или казано по друг начин - "Важно е не да спечелиш битката, а войната"
3.За да си печеливш спекулант е нужно : време и пари - пояснявам, да си загубил за определен период определена сума пари за да си успял да си направиш изводите - както се казваше - за да вземеш, първо трябва да дадеш.
4.Проблем на българина е че няма инвестиционна култура - чул някой че на форекса се правят кинти и хайде и аз да се пробвам си казва.Но не се сеща че първо знания и опит трябва да се понатрупат.
То е като да станеш доктор за един ден - ами не може да се случи, а ако се пробваш някой случайно, бог да пази пациента.
5.Едно е да искаш,друго да можеш - повечето хора са склонни да прибират малки печалби и да търпят големи загуби които в един момент водят до ФАЛИТ
6.90% от търгуващите на този пазар в един момент ФАЛИРАТ поради факта че брокерите обикновенно предлагат само СПОТ без ОПЦИИ и ФОРУЪРДИ и поради липса на тези инструменти клиентът просто е принуден да играе по свирката на брокера си.
7. За този където пита за точни цифри и % ще му кажа - печелил съм и по 500 00 на ден и на следващият съм ги губил. Но това пак повтарям няма значение - важното е с какъв марджин ще натовариш сметката - по-голям марджин = а по-голям РИСК = по-голяма ПЕЧАЛБА/ЗАГУБА. Аз му викам принципа на нулите.
8...
Писна ми да пиша.Дано да съм успял да си изразя правилно мисълта , че съм доста уморен.
Успех на всички Спекуланти.
Коментар
-
Мале мале
ДДДДД,
За 3 дни направих над 300п=150$,
като играех с гаранционна сума от 100 до 150$
Колко процента ми е печалбата за тези 3 дни?
За нас е по важно каква част от движението си хванал,
и парите също,но и постиженето ни гъделичка егото.
Ако имах по голям акаунт и играех с по големи суми
печалбата ми щеше да е по голяма.
Тук никой не се интересува с какви суми играе другия(поне така мисля)
защото е ясно-по голям залог=по голям акунт=по голям риск(може да си позволи)=по голяма печалба
Всеки това прави-мъчи се да си увеличи акунта.
Не разбирам любопитството ти?(Ако не искаш да те лъжат-не питай )
Благородно завиждам на Дон Карлос,че може да си позволи да влачи позиция толкова време.
Имам си постижение-ако си чел преди знаеш.
Имам 436% печалба(махнал съм 42$ които загубих днес)от 12.08.04 до дега.
Това дали ще задоволи любопитството ти?
Не се сърди,но вместо да ти отговаряме,можехме да обсъдим пазара днес.
Какво може да ни очаква утре,разбираш ли?
Може ползотворно да се използва времето=пари,
можеше да обменим инфо,така се помага.
Бъди здрав и ако искаш да се занимаваш с форекс,
трябва да знаеш,че това е най рисковия начин за печелене на пари.
ПоздравиТова не е предпоставка за търговия!!
Коментар
-
Биг брадър
Добре съвсем грубо и на бързо който му е интересно ще се запознае с подробностите
Влизаш къс eur/usd 20 pips над пресичането на wma5 & wma20 на 30м.
Дълъг eur/usd 24 pips (20 + spread) над wma5 & wma20 .
usd/chf & gbp/usd е 30 pips над кроса за short, 35 pips (30 + spread) над cross за long.
Initial stop loss is the level of the cross.
Първа цел 30 pips, втора 50 pips, трета 100 + pips.
Има и няколко други подробности които всеки може да си ги разбере
Най ценното е че много хора играят по тая система в монейтека и постват входове изходи и таргети. Вижте кога там е Bunnygirl която я е създала и играйте заедно с нея - съвсем сериозно ви казвам че следя чата там от 9м и не съм бил свидетел на резултат под 400п за месеца като май най удачен е кабела но ценното е че те играят онлине в чата и дори да пропуснете вход ще видите постинга на пичката.
Това е съвсем сериозно
Коментар
-
novichyk
Биг брадър
Коко кажи го този метод за 300 пипса на седмица! И как така става че хем само 10% от играещите форекс са на печалба , а в този форум повечето са на печалба?
Коментар
-
Биг брадър
Според мен резултатите са плачевни защото си е трудно и високо рисково да се инвестира на форекс. Добри и устойчиви резултати могат да се постигнат само с желязна психика и правила. Иначе според мен удвояването на сметката за една година си е доста добра възвръщаемост 100%, така че мисля едни по-умерени цели като например 50% си е доста добре - сравнение банков депозит
Коментар
-
Биг брадър
Недоволен просто статистиката сочи че 10% от играещите са на печалба. Ако хвърляш монета всеки ден за нагоре или надолу сигурно ще постигнеш по-добър резултат от сегашния си а ако прочетеш някоя книжка ще увеличиш шанса си почти толкова от колкото да сложиш на евро футбол пари на коефициент 1.1 примерно барселона-бацовамахала - което си е почти сигурен 10% профит.
Абе защо говорите глупости - мисля че повечето от постващите тук са на печалба и то доволна - защо разобеждавате хората. Който е на загуба мога да му предложа начин да започне да печели със сигурност - говоря за около 300п на месец и тоя метод няма да струва нищо
Успех
Коментар
-
Биг брадър
Един интересен факт: Реалния ми акаунт, колкото и да се мъча, не мога да го удвоя за една година, примерно. А на практика трудно се постигат и 10% печалба. Демо акаунт за един месец го увеличавам със 100-150%, а след още един месец се занулява задължително. Ако реша обаче да играя против правилата го занулявам за два дни. Въпросът ми е: Защо, независимо дали играеш правилно или не, независимо дали си на демо или не, резултатите винаги са плачевни? Някой има ли отговор на този въпрос?
Коментар
-
Мале мале
Ама Дон Карлос, аз трябва да съм гений в няколко области едновременно за да сметна само един акаунт - твояМного по лесно е ти след като казваш колко си спечелил, да кажеш и какъв процент от акаунта си си повишил. Поне на месец. Аз не знам защо така се дразните. Ако не искате - недейте. Ама не ми пишете, че не съм бил прав.
Кой в тоя Форум до тая вечер си е водил статистика на акаунта публично И накрая е излизал на печалба?
Пича вчера пита конкретен въпрос. Никой не му отговори конкретно. Той поне си каза, че е нов и не му върви. Не се ядосвайте на мен. И аз исках да разбера дали колко изкарват трейдърите, които се издържат с това и пишат в този форум. Нищо друго и нищо лично.
Да ви кажа една хубава мисъл за да разведря обстановката:
Господ ни е дал памет за да можем да имаме рози през декември.
Та и аз така, с моята памет
Коментар
Коментар