IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• aud Reserve Bank Board Meeting

Еееех, мечти! Де да можех...
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Абе я зарежете работата - все ще изкараме някой лев тия дни то е ясно.
      Кажете навити ли сте да си спретнем един коледен купон - тъй като всеки е от някъде какво мислите за един уйкенд на боровец или пампорово. Има ли ентусиасти. Да се опознаем и да не говорим за бизнес - просто мисля че заяжданията в тоя форум ще изчезнат като се сприателим.

Коментар

• Е/$

Брей никакъв екшън днес. Тоя рейндж в Е/$ е по-тесен от еврейски задник.

Коментар

Извинявам се, 12/7 Австралия, 12/8 България

Коментар

очаква се да запазят лихвите непроменени
            решението е на 8-ми от 4:30 наше време
            не на 7-ми от 4:30 наше време

Коментар

• До Дон Карлос

Доне, gracias hombre, че си ме уважил и си отговорил на въпроса, въпреки, че май си знаел много по-добре от мен как ще те посрещнат. Прощавай, че не можах да се включа по-рано ама имах да изпълнявам един деликатен дълг към жената и работата бая се проточи

Та да го кажа така. През декември ми изтича годишния депозит на 7% лихва. Аз ще взема чисто 95000$ - половината, другите са на жената. Мисля да отворя 10 сметки по 5000$ в Оанда, по всяка една от тях ще играя само с една валутна двойка. Ще влизам с 0,09% от сметката. 0.09, 0.18, ..., 46.02. Т.е. 10 добавяния. Още не съм решил през колко да добавям, но сигурно ще го правя на сигнали за пробив. Това ми куца за сега и ако дадеш някой ценен съвет - грешка нямаш. Тази цялата работа не е сигурна има риск и аз установих, че той е около 10% изследвайки исторически данни. Да го удвоим на 20% за сигурност. Т.е могат да ми хвръкнат 2 акаунта на година - 10000$ понеже аз няма да добявям след лимита на акаунта. Тук пак може да ме посъветваш. Но засега така съм решил, понеже живеейки на това слънчево място където сме сега ми струва бая пари, така че 45000$, които ми остават за нормален живот 1 година без да пипам главницата, която пак ще сложа на 7% лихва. Очаквам да изкарам повече от 20% годишно и да съм на +, но ... ще видим другата година.

Мисля си, че ако някой има пари за 10 сметки по 300$ и той може да направи това. 0.09% от сметката са близо 3$, така че теоретично в Оанда всеки със сметка по-голяма от 6000$ (3000$ - резерв) може да си позволи да играе като банка. Въпросът е да има с какво да се издържа през това време. Ако са верни изчисленията ми - за една година, средно добър спекулант ( като мен ) може да изкара 120% некапитализирана лихва - 3000$ - 600$ (загуби от закриване на сметки) + 2880$(печалба от останалите 8 сметки) = 5280$ , което са 76% чиста печалба.

В общи линии е това. Може да сложа още една сметка от 10000$ за да изпробвам теорията на Хаоса на Бил Уилямс. Ама сега я чета за втори път и тогава.

Ако даваш някакви напътствия, ще съм ти задължен. Както и на всички, които са решили да променят вонята на ... и заяждане, които от край време царят във форума. А друг като този няма - това го знаем всички много добре. Аз самия съм бая нервен и не търпя да ме лъжат, ама е хубаво ако човек сбърка в съмненията си, да има очи да каже ПРОЩАВАЙ ДРУЖЕ.

Това е и затова напоследък гледам да разнообразя хавата, ама народа много терс братче. Не ще промяна. ОК. Продължаваме така. Важното е да си избършеш носа и да продължиш напред, нали?

Коментар

Sorry, ама не ги следя. Тук пише, че очакват да се запази на това ниво. http://www.forexnews.com/

Коментар

PPP mersi
                  a ima6 li INFO kakvo se o4akva 6te ia pipat li lihvata i v kakva posoka? (dano ne te zatrudniavam )

Коментар

• за бога братя не добавяйте))

Здравей КОКО,
                    Ще чакаме да видим утре резултат.
                    Успех
                    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

12/7 21:30 (4:30 БГ време) AUD Reserve Bank of Australia Interest Rate Decision

Коментар

• Петър Караиванов

петре искам да чуя мнението ти за нещо което бях писал към 28 миналия месец
                        а ти искаш ли т.е .да го търся ли

Коментар

Марио извини ме не съм чел всички постинги - сега загубих малко време да ги прочета.
                          Ползвам www.tenfore.com не netdania. За канадеца и лихвата там много ми е интересно какво ще стане почти на 80% съм сигурен че канадците ще пипнат лехвата само ако са на 90% сигурни че и америка ще го направи - така че ще ги следя и ще играя там. Всъщност някой преди време в тоя форум каза че ако американците кихнат в Канада хващат плевмония и аз съм съгласен с това - дори лошите данни за канада ме накараха да добавя към дългото евро миналата седмица. Двете икономики са много свързани особено от към инвестиции а да не говорим че американците проявяват типично българската черта да се разкарват до Канада и да пазаруват особено пиячка щото им е по-евтино. Не че е по евтино ако си сметнат разходите но уви тук са като нас. Аз преди време в Сащ от второто уйски се научих да си го поръчвам без лед и им се чудех на глупоста а да не говорим на макдоналдс където попаднах на рефил промоция - тоест като си си платил веднъж колата ти е безплатна после и след като прилично се надух с 5 коли си представих какво ли ще е такова нещо да го направят и при нас- ми те ще фалират. Та за това ме учудва туристическият поток на там но статистиката показва сходство между двете икономики. Изключвам доверието и паричните потоци защото там канадците им е много добре от скъпият нефт те преди време бяуха 14 по износ на нафта а сега след войната май са в десятката. Както и да е ако те барнат лихвата почти съм сигурен че и в Америка ще стане.
                          Успех

Коментар

7 December 2004 Reserve Bank Board Meeting
                            NIAKOI znae li v kolko 4asa (na6e vreme) 6te obiaviat rezultatite 4e az ne mogah da otkria info . mersi predvaritelno.

Коментар

тези който са от повече от 2 год на пазара си знаят..за другите- не добавяйте в губещи позиции и избягвайте волативни кросове...успех и умната. знам че ще си добавяте ама да ви кажа де))

Коментар

• е/s

селл 1.3444 стоп рев 1.3466

Коментар

Working...
                                X