If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Марио и аз и не мога да повярвам. Мисля че си правят експеримент и ако има гарга ще е рошава но съвместно с ЕЦБ - сами нищо няма да направят - а и казах 1.36 нивата сигурно ще ударят и е удачно постепенно да се готвят за изходи - това е в правилата на играта - ако някой интервира и после изведнаж излезе то курса ще се върне. Притеснява ме не защо искат да купуват евра а защо сега играят на йената
интересно става - не съветвам никои да опита - дълаг цел пробив на исторически максимум при следващото движение - играя за прав път по този метод и съм на демо
Бертрам - много лошо някой големи фондове се намесиха неподготвени. Аз лично се надявам еврото да се качи на 1.36 йената да падне на 100 и ецб и бож да ни подарят 400п надолу но наистина японците нещо се правят на отворени
otdavna ne sum pisal, a da si priznaq ne sum i sledil foruma - po4ivah ot forexa,4e mnogo rabota mi se subra.
kato gledam usd/jpy .... mislq 4e BoJ otkriha skromno sezona na intervenciite. ako burkam me popravete.
gbp/jpy mi e lubim cross za prodazba nad 200, no sega shte se vuzdarza.
usd/nzd e dobur za sell na niva nad 0.7225 s dobavka prez 100 pipa
pozdravi i uspeh na vsi4ki
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
МАЛКО КЪСНО ПОДХВАНАХ ТЕМАТА ДОРИ ЛИЧНО АЗ СЪМ КАНЕН НА ДОСТА КОЛЕДНИ КУПОНИ СИГУРНО И ПРИ ВАС Е ТАКА. АКО ТОВА Е ПРОБЛЕМ МОЖЕМ ДА ГО НАПРАВИМ И СЛЕД НОВА ГОДИНА - ГОВОРИХ СЪС СВЕТЛА - ШЕВКАТА НА ХОТЕЛ САМОКОВ НО ВСИЧКИ ТИЯ УЙКЕНДИ ДО НОВА ГОДИНА Е ЗАЕТО ТАМ. АКО ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА ИНТЕРЕС МОЖЕ ДОРИ ДА СИ НАПРАВИМ И КОНФЕРЕНЦИЯ ТАМ АЗ ЩЕ ДОГОВОРЯ ОТСТЪПКИ - ПИСАЛ СЪМ ИМ БИЗНЕС ПЛАНА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ АКО СЕ ДОГОВОРИМ МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ НА ЕДИН ДРУГ МАЙЛ ЗА ТОВА АКО ВИ Е ИНТЕРЕСНА ИДЕЯТА И СЕ НАДЯВАМ ДА ИМА СНЯГ ЗА СКИ И ДА СИ ИЗКАРАМЕ СТРАХОТНО golohoro@yahoo.com
Играя с повишено внимание.
Има 2 пъти атаки на 204 и 1 неуспешен.
Не съм много сигурен дали сега ще докара до там,дали
засилката ще му стигне.
Мисля си за 220,но имам 1 наум за 187.
Играя по тренда.Сега входа ми е с малко,смятам да поизчакам
да видя какво ще излезе.
Следващи съпротиви 204 и 207.
Ще добавям по фрактали на 1 и 4ч.
Това е само мое виждане и не е предпоставка за търговия!
Успех
Това не е предпоставка за търговия!!
Коментар
Don+Juan
До Марио
Аз лично влязох нагоре за 15 пипса - 291$.
И сега от 200.20 съм къс за 10 пипса.
Дали няма да върне?
Бая се качи днес!
Коментар