IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ОПЦИИ

Пешко ти разбираш от опции колкото баба ти от военна музика.
    айде по-полека че ставаш досаден.
    опциите са много по трудни за търгуване от спот-фючърс пазара.
    с едно изключение.аматьорите винаги като се издънят на спота скачат в опциите
    където естествено пак го изяждат!

Коментар

• Karlos

карлос от начина по който ми обясняваш нещата нещо не ти вярвам............
      входа на евро$ ти е на 1.3059 нали????
      пика на тази двойка е 1.3470 нали.
      това са чисти 4 фигури нали?
      на 480К това прави 19200 евра нали.
      когато е бил пазара на 1.3470 на теб са ти били нужни поне още 4% готови под ръка нали?
      това прави още 19200 евра .следиш ли мисълта ми заедно с пешко-смешко?
      това прави почти 40 000 евра.
      ти имаш още 3 аналогични позиции,нали?общо 160К евра.
      а къде са ти резервите?3,4,5 пъти по големи от нетната позиция?
      та колко станаха че немога да ги сметна?

Коментар

• Петър Караиванов

За съжаление нямам никакво понятие от опции.

Коментар

• Неграмотен

Ама и ти как ги сметна! Маржинът на 480 К при USD/XXX e $ 4800. Освен дова не съм добавял
          засега повече от х 48. Ако ми се добавя - лесна работа. И защо - 4 фигури за всяка позиция?!
          Това е изклччение, казах ти.

Коментар

• ОПЦИИ

Дон Карлос - не е необходимо да ми благодариш за подкрепа.Просто въпрос на аритметика :-)
            Мисля си обаче че ще е далеч по-лесно и с по-малко нерви и чакане да търгуваш опции вместо да влачиш с месеци(а понякога се случва и с години) някоя крива позиция.
            Успех ти желая.

Коментар

• Karlos

неграмотен - не знам кой си и не ме интересува.
              Аз ти обясних с думи прости как стоят нещата, но ти явно си по-прост и от думите

Коментар

• Наблюдаващ

Да, но може и да не е в този порядък.

Коментар

• Karlos

Пешко нали знаеш кой съм а ???
                  а че ти нищо неразбираш го знам отдавна.
                  Кой бе тикво ще те остави overnight с 1% марджин, а?
                  нали за миг и са ти затворили позицията. ама ти понеже един трейд нямаш та как ще ги разбираш тези неща.
                  той има 2мио позиция на по -4фигури което са -около 80 000 евра +4% марджин ПОНЕ...са още толкова
                  станаха 160К
                  ако той няма поне още три пъти по толкова(за още едно умножаване на позицията) къде е тръгнал?
                  та колко станаха бе умнико?

Коментар

• Karlos

Доне, знам че си го писал, но не ми се рови сега - каква ти беше обикновено схемата на достигане до числото 48 - 1, 3, 6, 12, 24, 48?

Коментар

• Петър Караиванов

Благодаря за подкрепата!
                      Желая ти успех!

Коментар

• Неграмотен

Нещо бъркаш. 480 К дават плюс или минус 48 единици на 1 пипс. Ако да речем това е
                        CAD са около 38 щ.д. на пипс при сегашния курс. Гледам да се държа много близо до
                        текущия курс. Но дори по изключение курсът да ми избяга с 4 фигури, при 480 К сметката
                        ще е приблизително 38 х 400 = 15200. Но това се случва изключително рядко. Като се
                        прибави и маржина, акаунт от 20 -25 К е напълно достатъчен за вход от 10 К, т.е. 1%.
                        При пълна готовност за довнасяне, разбира се.

Коментар

• Karlos

неграмотен - ти определено си НЕГРАМОТЕН
                          При марджин 1% колко са според теб 1% на 2мио. ?
                          Нека да са 10% - това прави 200К кеш. или около 300 000 лв.
                          Ако за теб това са много пари , за други са нищо, а иначе бих казал нормална сума за спекулиране.
                          И стига си питал,колко , колко ? Колкото - толкова!

Коментар

• Karlos

Petyo kvo go razpitva6 kato detektiv?
                            Ako iska6e da kage dosega da go e napravil.
                            I za kvo ni e negovata sistema, za kakvo mi q pi6e, kato 99,99 ot tuk pi6e6tite nqmat tolkova pari?

Коментар

• Karlos

искам да кажа че за да държиш такава обща позиция(~2мио) трябва да имаш поне 1мио реални пари за форекс спекулации.
                              така ли е?

Коментар

• неграмотен

По правило никога не правя повече от една сделка в един акаунт, с много малки изключения
                                при специални обстоятелства. Не държа толкова пари при брокерите. Но винаги имам
                                готовност да довнеса ако се наложи.

Коментар

Working...
                                X