IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опции

Imah predvid deeply in the money, inache njama da ja exercisevam. Ti mislish li, che za 2 meseca cenata na aktiva mozhe da padne i pod exercise price? Togava samo shte se bija po glavata, che sqm ja exercisenal. Zamisli se malko.

A za chetene, povjarvaj mi, chel sqm dosta i cheta. Tova mi e rabotata.

Коментар

• Опции

считай че си разбит и на изпита по опции имаш слаб2.

Коментар

• Опции

A ako mi kazhesh, che dostavkata e v denja na expiry, shte me razbiesh. Ako iskam da excercisevam 3m Amer. opcija na 1-ija mesec primerno zashtoto e in the money, da ne bi da trjabva da chakam da mi ja dostavjat sled 2 meseca chak? Tova e glupost!

Коментар

• Опции

Kogato resha da exercisevam - ne mozhesh li da chetesh. Na povecheto borsi, a za razlichnite mu OTC kontrakti (chest standartizirani ot ISDA) ima njakakvo opedeleno vreme za settlement i delivery. NA CBOE e edno, na PHLX e drugo, no kato cjalo ne mozhe da e mnogo daleche ot denja, v kojto iskam da exercisevam.

Коментар

• Опции

иконом четене му е майка братле.
            аре лека нощ и успех.
            но не забравяй :имаш много още да учиш.вервай ми!

Коментар

• Опции

братле ти май окончателно се вцепени.
              КОГА а не на каква цена.КОГАААААААА?

Коментар

• Опции

Whatever, pich. Ako sega se izcepish, che njama realna razmjana na aktiva, zashtoto sa cash settled, samo shte ti se smeja.

A inache ne bih tqrguval s nikoj dilqr kojto da otkazhe da mi prodade aktiva na strike price, kogato resha da exercisevam.

Коментар

• Опции

казх ти че не ги разбираш ама ти не.
                  хайде иди да почетеш малко а някой път пак ще се чуем.
                  FSA.....ha-ха-ха
                  не ми се коментира щото пешко слухти за безплатни уроци.
                  ПЕШКооооооо безплатни обяди няма

Коментар

• Опции

At exercise. +kakvito tam dni ima za clearing i settlement.

Коментар

• Опции

ти май не схващаш или се правиш на луд.
                      ам. опция с 3месечна валидност,на 15-тия ден я екзарсайзвам.кога ще е реалната размяна на актива????????

Коментар

• Опции

Да, има разлика. Прочети:

F. Black, "Fact and Fanstasy in the Use of Options", Financial Analysts' Journal, 31, July/August 1975.

Коментар

• Опции

Ами кажи за какви по-точно опции говориш, на коя борса или ОТС, върху какви активи и така нататък.

Коментар

• Опции

СЪС или БЕЗ дивидент НЯМА разлика.
                            попитах: КОГА е доставката?

Коментар

• Опции

Ти пита каква е разликата, аз ти отговорих правилно. Не разбрах защо ми казваш, че не съм разбирал. Съгласен съм, че цените им са близо една до друга. По принцип американските опции не трябва да се упражняват рано. Но ако активът, върху който е опцията дава дивидент, тогава може да е оптимално понякога да се упражни по-рано опцията. По принцип, когато има дивиденти, в цените на евро и амер. опции може да има съществена разлика.

Коментар

• Опции

и към двамата 'ЗНАЕЩИ':
                                кога става доставката при американската??????

Коментар

Working...
                                X