IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Varna 2

Здр. Варна2! Както обикновено, мислим в една и съща посока. ) По стечение на обстоятелствата имам микроскопични къси кабели и евра. Нама да ти казвам нивата, че няма да повярваш. Мислех да добавям към тях, но не мога да си избера вход и затова не ги играя. Престанах да пиша входове и изходи, че много грешки ми се понасъбраха
    Относно таргета - ако е корекция 1.3050 - Фибо малко над предишната голяма съпротива 1.29
    Дълго време мислех, че има вероятност да тества това ниво, но не ми се връзва с нищо друго от тех. анализ.
    Това са само идеи... Аз май няма да играя.

Коментар

• EUR/USD

Продажба ot 1,3240, stop 1,3260, цел 1,3180 като начало.
      Работа и заплата?

Коментар

• TREND

ХАЙ МАРИО АЗ МИСЛЯ ЧЕ ДНЕС Е ВАЖЕН ДЕН НЕКА ДА ВИДИМ КАКВИ ЩЕ СА ДАННИТЕ ОТ ЩАТИТЕ В 15.30 И МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ СМЕ КЪМ ЦЕЛ 1.30

Коментар

• TREND

ASO,здравей
          мисля,че целта за Е е 1.30.. след което ще последва нов up
          до 1.4045 и юг до 1.35.. рейндж до следващо покачване.

Това не е предпоставка за търговия!!
          Така го виждам
          Поздрави

Коментар

• TREND

ВАРНА 2 СТРУВА МИ СЕ ЧЕ СИ В ПРАВА ПОСОКА НО ЦЕЛТА ТИ КЪДЕ Е АЗ МИСЛЯ 1.3150-60 ЗА РЕАЛНА .кАК ТИ СЕ СТРУВА

Коментар

• Разбор

ХАЙ МАРИО

Коментар

• Разбор

Затворих дългият кабел на 1.9172 с 24 пипса загуба. Общо от хеджираните кабели + 92 пипса.
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• TREND

Тренда нагоре го изтървах. Вчера написах, че е оправдан риск да се направи една дългосрочна къса на евро и кабел. Още съм къс от 1,9252, стоп 1,94.
                  Работа и заплата?

Коментар

• Разбор

Добро утро и успех на всички10*

Коментар

• Разбор

Докато съм почивал са се случили интересни неща, значи:

Затворил ми се е късият Кабел на 1.9120 +116 пипса

Удвоил се е дългият Кабел на 1.9120 - средна цена 1.918

Дългият Франк втори ден ми се кандилка на 50-60 пипса печалба, и доста му се чудя в момента.

$ като че ли ще продължава нагоре днес, освен ако Мичиган не е disaster.

Успех на всички
                      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• eur/usd wolf

dobro utro-sraboten lemit zatworena kasa - sledwa]a cel ist maks

Коментар

• eur/usd

Вече точа ножа

Удвоявам на 1.3200.

Коментар

• eur/usd

Moqta ideq e 4e sme o6te nadolo zatova malko riskov sell 1,3240 t/p 1,3215
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

Dobro utro i ot men .Interesna nosht e bila. Slagam stop profit na na kysata GBp/USD na 1.9140 . ako mi udari stopa shte tyrsia udoben moment pak da skysia.Uspeh na vsichki

Коментар

• eur/usd

Добро утро!
                                На 4Н е формирана H&S. По цени на затваряне е вече пробита. Ако се реализира фигурата, целта е 1.3050.

Коментар

Working...
                                X