IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Zashto se zaiiajdat li??

Ami te si znaiiat -nashto selo i kakvo stava po sveta ne gi valnyva!!A Karlos im kazva kak ne se gybi , i vsashnost zashto shte zagybiiat , ama koi da go oceni .I s tova che niiakoi niiakade iiako dobaviia se obiiasniavat , niiakoi neshta , koito se slychvat na pazara - korekciite .Samo ne moga da razbera zashto im otvariia ochite nasila .A tova che niiakoi , koito razpolaga s resyrs , kato my zabie poziciia , si ia vadi na pliys po tozi nachin i shte yspee ne se samniiavam .No za tova e neobxodim resyrs i da ne e niiakoi mnogo alchen - da e reshil da si specheli vsichkite pari ot spekyla na tozi pazar.S drygi dymi pari+siniia krav i togava ne se davish , samo s pari ne stava...
    D.Y.F-091066

Коментар

• До Маруся

Благодаря ти!

Коментар

• е/д

затворих си дългите -причината петрола , които в ню иорк пада въпреки опек намаляващ квотите , а това е предпоставка за продължение на ръста на долара и асимилация на индекса мичиган ,които е наи добър от август - не съм отворил къса но затворих д- реална сметка резултат за деня+8.00%

Коментар

• До Маруся

Ще избягвам да поствам графики от там до нова гадина. След това ще е готов сайта ми който не е свързан с форекс но ще има мирор така че ще отделя пространство на него да поствам графики.
          Успехи

Коментар

• weekend

Успехи г-не и аз мисля че в началото на седмицата ще се продава долар но май още купона не е свършил
            Успехи в работата и в форекса

Коментар

• До КОКО - Извинявам се

Моят отговор, бе до Маруся.

Аз съм си в БГ и мога да гледам графиките, които пускаш.

Коментар

• weekend

това беше за тази седмица а и тренда се обърна.
                в понеделник ще се продава долара като за начало на седмицата.
                приятен викенд на всички

Коментар

• До КОКО

Киртак изтегли го от яхоо групата метатрейдър експерти и индикатори. Но това не е нещо сериозно а е експеримент. Аз имам една нова версия може би над 18 та но това е база от тук нататък промени си прави сам
                  Успехи

Коментар

• lalo

не знам защо се заяждаш с дон карлос - не виждаш ли че човека е уморен от заяди - влезнал е в форума защото нон стоп пред компютара се изперква , а ти го ядеш - ако си слушал нечия прогноза и си се ожътрил проблема е в теб човече

Коментар

• Balona

Ха, мистър Пачка и СВИРКАМ СИ КАТ ГУБЯ се нерви на една въшка като мен?!!!!!!
                      Май не си много уравновесен, като те попритиснат малко и то с въпроси от новобранци и въшльовци.
                      Какво ли става като си 20 фигури назад!!!
                      Не ми се мисли!

Убедих се вече на 100%, че казваш истината. Благодаря!

Коментар

• До КОКО

Току що влизам пак във форума и IE блокира. В сряда идва един техник да гледа машината и каза, че не е от нея проблема, а от сървъра ти golohoro.hit.bg.

hit.bg се вижда само от БГ. Ще се учудя, ако може да го видиш извън БГ. И IE не блокира, а просто не може да го отвори - върти до безкрай. Дет се вика "Проблемът не е във Вашия ТВ".

Коментар

• iwo

Благодаря за подкрепата!
                          Действително винаги съм предупреждавал, че механичното копиране ще доведе до
                          катастрофа. Освен това, че винаги имам пълна готовност да довнасям по сметката,
                          ако се наложи.

А кой си ти, бе льольло, че ще ми искаш отчет?! А не искаш ли да ти докладвам,
                          като ходя в тоалетната???

Коментар

• lalo

piwo ти едно име не виждаш, пък си тръгнал Дона да заместваш
                            Аз искам него да чуя, става ли?

Коментар

• До КОКО

КОКО цял ден съм във интернет.
                              PC-то работи на 6. Извън БГ съм.
                              Наистина съм жена. Току що влизам пак във форума и IE блокира. В сряда идва един техник да гледа машината и каза, че не е от нея проблема, а от сървъра ти golohoro.hit.bg.

Прояви малко кавалерство и давай линк към графиките. Кой ще има нещо против?
                              Аз и без това не ги виждам, защо да ми разваляш деня всеки път, предизвиквайки други да ме обиждат?
                              Моля те!

Коментар

• lalo

и проблема не е в прогнозата , а в това че традера не моге да разбере дали сам мисли правилно

Коментар

Working...
                                X