If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За асистента на Трифонов от катедра счетоводство ли говориш. Не знаех че се интерисува от форекс.
Сигурно грешиш. Може би имаш в предвид Пламен Орешарски
Добьр ден !!
Ще си позволя да споделя прогнозата си за седмицата която се основава на убеждението ми че на 15 .02 ще вдигнат лихвата..На 14.02 -15.02 ще видим нива 1.33+ след което надоло до кьм 1.3025 а и ако то бьде пробито 1.29+Това е личното ми мнение и го споделям.Бих искал да видя вашият коментар относно виждането ми..наясно сьм че мисленето ми е нетипично ..но е мислене все пак...
Тьй като четох постовете назад -виждам че сте обсьждали вьпросьт за цените на недвижимото имущество..По тази тема вижте цените от преди 4 год. в Унгария Будапеща.. Балатон...и ще ви стане ясно развитието, но у нас ще достигне и по-рекордни стойности особенно по Черноморието за това ако не е крайно необходимо и може да си позволите трябва да се изчака ....
Коментар
Investi break looser
Spekulanti - ovce citat otPlamen Oresharov
Tehnicheskia analiz e absoliutna glupost - grafikata sledva ikonomicheskia cikul - korektivnite amplitudi sa rezultat ot subektivni ocenki na spekulanti kato vas - a psihikata na spekulanta e kato na ovcete - kudeto trugne stadoto ovcete trugvat v biag na tam, posle se oseshtat che sa se otklonili mnoigo i se vrushtat pak begom obratno i... eto ti gi vulnite ot grafikite.
Real interest rate is the key over the furure.
Бнигхт нали ти казах че идеята ми се градеше на непипане на лихвата в което вече се съмнявам. Наистина нямам идея - след вторник ще имам.
От техническа и фундаментална гледна точка постнах анализа на един доста компетентен трейдър - мисля че няма какво да добавя към него поне до вторник. http://golohoro.hit.bg/greenback%20strikes%20back.zip
KOKO ще постваш ли анализи тази седмица? И според мен е краино време за корекция. Дон Карлос понеже ти играеш маи най-дългосрочно от тук присъстващите. Въпроса ми беше за двийението от февруари дали тогава не беше само корекция на един дългосрочен въсходящ тренд на еврото и дали това което наблиудаваме в момента няма да е също корекция на този тренд и ако е така моге ли да се говори за нива по ниски от 1,28 защото движението от февруари стигна едва до 1,22.
Дон Карлос, само един въпрос. Когато предполагаш или си сигурен в движение, обратно на твоята посока, разтоварваш ли част от сметката, или това противоречи на системата? Благодаря.
Да доне случват се и такива неща.
Назрява ми една идея в главата но още я мисля.
Нещо от сорта
Дълъг кабел със лимит ревърс и със стоп ревърс и крайна цел 1.8890 но още се чудя за нивата.
Всичко е възможно. Помниш ли как при едно от последните пипания на лихвата на еврото
/дали не беше и последното?/, преди около година и няколко месеца движението беше
обратно на логичното дни наред?
Сега забелязах за удвояването през 100 п. Нищо подобно! Преди време писах, че понякога
и при движение от 5-6 фигури /обратно на очакваното/, например, оставам пасивен. То е
видно и от действията ми, ако ги следиш внимателно. Друг път обаче, при много дребни
движения удвоявам, утроявам всеки ден.
ако вдигнат лихвата на 14 е възможно преди това дори и при отваряне веднага да тръгне нагоре защото сегашните нива са доста опасни и има вероятност ако тръгне надолу да помете достатъчно стопове че да пробие 1.2925 нивото. Това е лично мнение. До вчера смятах че надали ще пипат лихвата сега обаче не съм сигурен. Може би наистина е дошло време за корекция на тренда.
Лично аз смятам да наблюдавам отварянето от страни. поне за сега
Коментар