IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дон Карлос

Допуснол сьм грешка - да се чете 13.02-14.03 а не 14-15

Коментар

• Spekulanti - ovce citat otPlamen Oresharov

За асистента на Трифонов от катедра счетоводство ли говориш. Не знаех че се интерисува от форекс.
      Сигурно грешиш. Може би имаш в предвид Пламен Орешарски

Коментар

прав си, но нали за да играеш по система ти трябват правила, а те идват от графиките, не от звездите.
        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Дон Карлос

Добьр ден !!
          Ще си позволя да споделя прогнозата си за седмицата която се основава на убеждението ми че на 15 .02 ще вдигнат лихвата..На 14.02 -15.02 ще видим нива 1.33+ след което надоло до кьм 1.3025 а и ако то бьде пробито 1.29+Това е личното ми мнение и го споделям.Бих искал да видя вашият коментар относно виждането ми..наясно сьм че мисленето ми е нетипично ..но е мислене все пак...
          Тьй като четох постовете назад -виждам че сте обсьждали вьпросьт за цените на недвижимото имущество..По тази тема вижте цените от преди 4 год. в Унгария Будапеща.. Балатон...и ще ви стане ясно развитието, но у нас ще достигне и по-рекордни стойности особенно по Черноморието за това ако не е крайно необходимо и може да си позволите трябва да се изчака ....

Коментар

Tehnicheskia analiz e absoliutna glupost - grafikata sledva ikonomicheskia cikul - korektivnite amplitudi sa rezultat ot subektivni ocenki na spekulanti kato vas - a psihikata na spekulanta e kato na ovcete - kudeto trugne stadoto ovcete trugvat v biag na tam, posle se oseshtat che sa se otklonili mnoigo i se vrushtat pak begom obratno i... eto ti gi vulnite ot grafikite.
            Real interest rate is the key over the furure.

Коментар

• КОКО

Бнигхт нали ти казах че идеята ми се градеше на непипане на лихвата в което вече се съмнявам. Наистина нямам идея - след вторник ще имам.
              От техническа и фундаментална гледна точка постнах анализа на един доста компетентен трейдър - мисля че няма какво да добавя към него поне до вторник.
              http://golohoro.hit.bg/greenback%20strikes%20back.zip

Коментар

• КОКО

KOKO ще постваш ли анализи тази седмица? И според мен е краино време за корекция. Дон Карлос понеже ти играеш маи най-дългосрочно от тук присъстващите. Въпроса ми беше за двийението от февруари дали тогава не беше само корекция на един дългосрочен въсходящ тренд на еврото и дали това което наблиудаваме в момента няма да е също корекция на този тренд и ако е така моге ли да се говори за нива по ниски от 1,28 защото движението от февруари стигна едва до 1,22.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• дон карлос

Дон Карлос, само един въпрос. Когато предполагаш или си сигурен в движение, обратно на твоята посока, разтоварваш ли част от сметката, или това противоречи на системата? Благодаря.

Коментар

• КОКО

Чисто технически - което май не е най удачно в момента пробив на 1.9220 ще ни заведе на 1.9320 а пробив на 1.9080 ще ни заведе на 1.89

Коментар

• КОКО

Да доне случват се и такива неща.
                      Назрява ми една идея в главата но още я мисля.
                      Нещо от сорта
                      Дълъг кабел със лимит ревърс и със стоп ревърс и крайна цел 1.8890 но още се чудя за нивата.

Коментар

• КОКО

Всичко е възможно. Помниш ли как при едно от последните пипания на лихвата на еврото
                        /дали не беше и последното?/, преди около година и няколко месеца движението беше
                        обратно на логичното дни наред?

Коментар

• дон карлос

мерси карлос-сега ми е малко по ясно - ще я пусна в понеделник на демо за 3 месеца тестване за да мога да хвана нюанси

Коментар

• open

КОКО то не остана много време до отварянето тъи че ще почакаме ще погледаме и ще видим. Аз стискам палци за надоло, но не се знае нищо.
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• iwo

Сега забелязах за удвояването през 100 п. Нищо подобно! Преди време писах, че понякога
                              и при движение от 5-6 фигури /обратно на очакваното/, например, оставам пасивен. То е
                              видно и от действията ми, ако ги следиш внимателно. Друг път обаче, при много дребни
                              движения удвоявам, утроявам всеки ден.

Коментар

• open

ако вдигнат лихвата на 14 е възможно преди това дори и при отваряне веднага да тръгне нагоре защото сегашните нива са доста опасни и има вероятност ако тръгне надолу да помете достатъчно стопове че да пробие 1.2925 нивото. Това е лично мнение. До вчера смятах че надали ще пипат лихвата сега обаче не съм сигурен. Може би наистина е дошло време за корекция на тренда.
                                Лично аз смятам да наблюдавам отварянето от страни. поне за сега

Коментар

Working...
                                X