If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе вие луди ли сте защо не пускате дълга сега и в 12 да затворите на 9122
Коментар
Марио
Марио, ето малко цитати от книгата ми в частта за теорията на хаоса
Надявам се да са любопитно четиво както за теб така и за останалите :-)
"Можем да кажем, че класическата наука е спряла там, където започва хаосът."
" Неотдавнашни открития индикират, че дори и в най-хаотичните процеси, винаги има една финна геометрична структура и ред маскиран като случайности. Независимо от това какъв е хаотичния феномен, поведението се подчинява на същите новооткрити закони. Хаосът е бил открит за да бъде повсеместен – стабилно и фактическо представяне на реалноста."
"Малцина още помнят, че подредените линеарни системи са отклоненията. Малцина все още разбират, че ядрото на природата е не-линеарно."
"Малки различия във входа могат бързо да станат преобладаващи различия в изхода – един феномен наречен ''чувствителна зависимост от началните условия'' "
Има още доста интересни неща, но ако споделя всичко , книгата няма да е интересна на читателите.
Лека вечер и успешна седмица на всички Спекуланти
КОКО и аз това щях да питам. Но ме изпревари. Марио маи наистина има гап не си само ти. Инъче за проблемите с жените наистина споделете малко опит. Как се оправяте с тези врагове не ви ли расеиват едно гадже повече пречи или повече помага ? Моето мнение е че повече пречи други мнения ?
Всички го виждаме Марио . Бях се наточил да скъсявам от 1.9270 , сега сме почти 200 пипса под тази цена . Няма да се учудя ако Японците направят една нежна интервенция тази нощ . Момента е супер удобен
Коментар