IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бригхт

KOKO знаеш кое ме валнува мен я някои да каже колко е eur/usd
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• КОКО

КОКО - да ти кажа , аз съм къс от 1.9148ср.ц. в кабела и имам лимит на 1.8962 за 1/2 , а останалата 1/2 още не съм решил до къде ще я чакам

Коментар

• бригхт

Коко ако отвори на 1.9122 те признавам за експерт според мен ще отвори под текущи нива около 1.9160/70

Коментар

• jp

Iwo маи така ще стане е аз съм доволен при това развитие.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• бригхт

абе вие луди ли сте защо не пускате дълга сега и в 12 да затворите на 9122

Коментар

• Марио

Марио, ето малко цитати от книгата ми в частта за теорията на хаоса
              Надявам се да са любопитно четиво както за теб така и за останалите :-)

"Можем да кажем, че класическата наука е спряла там, където започва хаосът."

" Неотдавнашни открития индикират, че дори и в най-хаотичните процеси, винаги има една финна геометрична структура и ред маскиран като случайности. Независимо от това какъв е хаотичния феномен, поведението се подчинява на същите новооткрити закони. Хаосът е бил открит за да бъде повсеместен – стабилно и фактическо представяне на реалноста."

"Малцина още помнят, че подредените линеарни системи са отклоненията. Малцина все още разбират, че ядрото на природата е не-линеарно."

"Малки различия във входа могат бързо да станат преобладаващи различия в изхода – един феномен наречен ''чувствителна зависимост от началните условия'' "

Има още доста интересни неща, но ако споделя всичко , книгата няма да е интересна на читателите.
              Лека вечер и успешна седмица на всички Спекуланти

Коментар

• jp

КОКО и аз това щях да питам. Но ме изпревари. Марио маи наистина има гап не си само ти. Инъче за проблемите с жените наистина споделете малко опит. Как се оправяте с тези врагове не ви ли расеиват едно гадже повече пречи или повече помага ? Моето мнение е че повече пречи други мнения ?

Коментар

• бригхт

засега маи ще черпиш тати")

Коментар

• jp

Всички го виждаме Марио . Бях се наточил да скъсявам от 1.9270 , сега сме почти 200 пипса под тази цена . Няма да се учудя ако Японците направят една нежна интервенция тази нощ . Момента е супер удобен

Коментар

• jp

9088 но в 12 ще стане 9122 което пак си е гап

Коментар

• jp

Това само аз ли го виждам-кабела-гап
                        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• jp

супертрейдър защо да интервират преди 100 никой японец няма да си мръдне пръста

Коментар

• книги ...

след 5та глава що ми се струва че н от 1 во на 5 то ниво скока само ми допада -па тренера да си ги скача другите

Коментар

• jp

в 12 всичко ще си дойде по местата

Коментар

• Жените

bnight,питай тях
                                Аз нямам проблеми
                                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

Working...
                                X