IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ррр

Още съм на червено в еврото. В другите обаче съм на приличен плюс. Например
    канадецът ми към момента е плюс 4 фигури, но дори през ум не ми минава да
    затварям.

Коментар

• $

S udovolstvie doktore i molya za izvinenie, ama tova PC ne e moe i ne moga da go pipam. Az se radvam, che pada. Shte udalja po ot nisko. Pak i dano nyakoi ot kolegite deto sa skasili da se izmaknat i da vlyazat v praviya 3 godishen pat.

Коментар

• $

Eurofan проумявам всичко и си имам собственно мнение..)).Просто те питам защо на тези нива..??Това ме учуди..Защо не пишеш на кирилица -много трудно се чете.

Коментар

• fotev

Karlos razsajdeniyata ti sa kato na uvatren yako v dolari! Kak moje trigodishen trend da e zaradi izborite? Kakvo obrashtane na trenda??? Da ima, da ima, nay-mnogo edna korekciya da ima. Vsichki znaem zashto. I posle pak - do kraya na sveta))

Коментар

• Дон Карлос

By the way, излезе ли на зелено там?
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Дон Карлос

Доне, имаш ли някаква цел за Е/$ или ще продължаваш да я държиш, независимо от лихвата?
              Аз съм къс със средна цена от 1.3253
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• fotev

Вдигане на лихвата с 0.5? Защо пък не, само че няма да бъде изненада. От американците
                всичко може да се очаква, знаеш ли им акъла? Но според мене вдигнат, не вдигнат
                лихвата, посоката е южна. Виж какво стана с търг. баланс. При този рекорден дефицит
                еврото би трябвало да тества върха. Да, ама не. Какво по-ярко доказателство за
                обръщане на тренда? Винаги, когато пазарът пренебрегва фундамента и върви обратно
                на логиката, значи че има обръщане на тренда. Така беше и неотдавна, при северния
                тренд /така е било и при други случаи/. Данните от САЩ идваха едни от други по-добри,
                но на пазарът не му пукаше и доларът поевтиняваше. А пропо, този тренд беше
                предизвикан от предизборната ситуация.

Коментар

• $

zdraveite kolegi,
                  dnes si izteglih smetkata, za da ne se izkushavam da prava gluposti i da si razvalqm nastroenieto po praznicite

kato gledam EUR/JPY mai sled nova godina pak shte q zareda i shte sell-na dobre, no sega mi se struva rano.

pozdravi i uspeh na vsi4ki

i umnata, 4e pazara e tunuk i isteri4en kato manekenka na dieta
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• $

Doktore, ne vijdash li??? Cyal svyat kupuva, a ti mene pitash! Ya se ogleday. Pravyat mechi kapan, v koyto shte padat samo novi i neopitni mecheta. Drugite shte gi dovarshat po natatak. Ne go li proumyavash, doktore?

Коментар

• $

eurofan кой купува евро ??Ти или някой друг сьветваш ??? И то СЕГА .... ???Може и да не сьм разбрал правилно поста ти на латиница....???

Коментар

• gbp/usd

Тъкмо мислех даси ходя и пазара се пораздвижи , местя стопа на 1.9245 , няма да добавям преди да пробие 1.92

Коментар

• $

Kupuvash evro s 1/5 ot smetkata, bez stop i daje da vdignat lihvata pak si napred, nay-kasno nyakolko dena ili sedmica. Yankite kato iskat neshto go pravyat. Az sam s tyah. I peya pod dajda. Dajd ot salzi na mechki.

Коментар

• $

проба на южната ограда

Коментар

• gbp/usd

Абе аз да си прибера 20 , пък на 1.9265 ще си отворя пак , ама сигурно няма да е днес)

Коментар

• eur/usd

Добьр ден/вечер на всички!! Блазе ви ..стоите си пред компютрите и работите /правите пари/) а аз вместо в 13 ч. сега привьрших...Но така е ,не се оплаквам..
                                Както виждам мьглата на пазара още не се е разсеяла...и защо ???

Коментар

Working...
                                X