If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ako sraboti towa i otricanieto e dostatu4no silno celta ste e probiv na danoto ot minalata sedmica. pri takaw slu4ai sledwastata cel idwa na oste 5 figuri nadolu a togawa ste moje da se s4ita za dalgosro4en wrah towa 1.95 i celite naisitna otiwat dosta nadolu. kato domino. za sega towa 1.55 be6e maitap ne bih igral w kabela dalgosro4no kaso nai malko zaradi swapa. no R/R 1:80 ne zwu4i zle nali izwinqwam se za latinicata no kirilicata mi prawi 4alami kato postwam izliza na maimunica
Имам къс кабел от 1.9540 който използвам за добавка към късото евро със средна цена 1.3372 - не ми се смята да изчислявам реално колко ми е новата цена в еврото.
Успехи
Това не е препоръка за търговия
Иво хайде стига казах че идеята е добра и аз също съм къс там - входа е добър но не и целта и стопа - ако от сега гониш 1.55 доста ще се узориш докато го видиш ако въобще го видиш.
Колега ..ГАП е:
Реален - има само неделя с/у понеделник при това е различен при всеки един брокер причините са много.
Нереален -Всеки един друг ГАП е просто БЪГ в платформата на брокера към които си.
(платформата не отразява добре настоящата цена или има забавяне при отразяването на текущите цени спрямо пазара)
Коментар