IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kabel

Buy 1.9410 S/L 1.9390
    T/P 1.9577 and 1.9633

Коментар

• kabel

ako sraboti towa i otricanieto e dostatu4no silno celta ste e probiv na danoto ot minalata sedmica. pri takaw slu4ai sledwastata cel idwa na oste 5 figuri nadolu a togawa ste moje da se s4ita za dalgosro4en wrah towa 1.95 i celite naisitna otiwat dosta nadolu. kato domino. za sega towa 1.55 be6e maitap ne bih igral w kabela dalgosro4no kaso nai malko zaradi swapa. no R/R 1:80 ne zwu4i zle nali izwinqwam se za latinicata no kirilicata mi prawi 4alami kato postwam izliza na maimunica

Коментар

• kabel

Имам къс кабел от 1.9540 който използвам за добавка към късото евро със средна цена 1.3372 - не ми се смята да изчислявам реално колко ми е новата цена в еврото.
        Успехи
        Това не е препоръка за търговия

Коментар

• kabel

Тренда е нагоре и дори да селнеш от 1.945 - ниво което сигурно ще видим то със сигурност стопа на 1.96 ще гръмне преди да стигнеш целта си от 1.55

Коментар

• kabel

Иво хайде стига казах че идеята е добра и аз също съм къс там - входа е добър но не и целта и стопа - ако от сега гониш 1.55 доста ще се узориш докато го видиш ако въобще го видиш.

Коментар

• kabel

коко това е вход и е добър

Коментар

• kabel

ОПС това за сел кабел е добра идейка но стопа и целта ти изглеждат имагинерни. Чакай да видим 2.00 пък тогава мисли за 1.55.
                Успехи

Коментар

• kabel

моя е на 1.9505-мерси

Коментар

• kabel

OPSтичай бързо за хапче доктора!тичай че идват Марсианците!

Коментар

• kabel

sell kabel: stop entry 1.9490 stop 1.9560 target 1.55 - kostenurska supa

Коментар

• Владо

Колега ..ГАП е:
                        Реален - има само неделя с/у понеделник при това е различен при всеки един брокер причините са много.
                        Нереален -Всеки един друг ГАП е просто БЪГ в платформата на брокера към които си.
                        (платформата не отразява добре настоящата цена или има забавяне при отразяването на текущите цени спрямо пазара)

Коментар

• e/usd

ако сметката е до 09 -резултата ще е почти наред

Коментар

• e/usd

първоначални молби - в края на годината доста хора остават без работа - 400

Коментар

• e/usd

Безработица и молбите за нея както и текущага сметка за 3 тримесечие и всичко това в 1530

Коментар

• e/usd

добър ден - и какво точно чакаме днес?

Коментар

Working...
                                X