Koko kvo stava s hedge-a deto go imashe vchera ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
eurusd
Zdraveite,
eurusd naposledyk mi kysa nervichkite, sega go gledam na po-malkite grafiki i mislia da go sell-na ot 1.29, pyk da vidim dali shte testva oshte edin pyt 1.27
http://maxoforex.hit.bg/ShortTerm/eurusd30m.gif
Uspehi!!!
Коментар
-
Re: Speko
Първоначално изпратено от supertraderТо цели за юг лесни няма и дори и да се движи в тази посока няма да е никак бързо , а нагоре на дневна са 1.3016 по тази стъпка на индикатора сега. Но ей сега да хукне за 1.30 не го виждам , а златото на дневна дава цел още на юг , знам ли. Имам стоп на нула и го преместих още нагоре 1.2990 , промених средната цена на поз. за да дойде стоп 0 там.Това ми дойде на ум като защита за позицията.
Коментар
-
Speko
То цели за юг лесни няма и дори и да се движи в тази посока няма да е никак бързо , а нагоре на дневна са 1.3016 по тази стъпка на индикатора сега. Но ей сега да хукне за 1.30 не го виждам , а златото на дневна дава цел още на юг , знам ли. Имам стоп на нула и го преместих още нагоре 1.2990 , промених средната цена на поз. за да дойде стоп 0 там.Това ми дойде на ум като защита за позицията.D.Y.F-091066
Коментар
-
Спеко
И аз се качих на нея и слагам един плитък стоп на 5п , каквото стане ето ерото ми от 1.27 щеше да излезе на хубава печалба а го затворих на 78п , а беше от 1.2696 , никаква заплаха , та сега съм решил 5п да ги жертвам. Обаче да си призная има един пробив на пивот на дневна по този инд. който ползвам на 1.2844 е пивота и може би няма да има баница , но кой знае късата ми е от 82 сега ще видим.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар