IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Koko kvo stava s hedge-a deto go imashe vchera ?
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Спеко

Здравейте! Какво става с късата , намалих поз. и изтеглих цената над 1.2950 сега , нещо ме съмнява че ще се оберат стопове отгоре.
      D.Y.F-091066

Коментар

• eurusd

Zdraveite,
        eurusd naposledyk mi kysa nervichkite, sega go gledam na po-malkite grafiki i mislia da go sell-na ot 1.29, pyk da vidim dali shte testva oshte edin pyt 1.27

http://maxoforex.hit.bg/ShortTerm/eurusd30m.gif

Uspehi!!!

Коментар

• m30

на 4ч. има още на юг , другите дето показват север не ги гледам -дневна и т.н.т. но и там на север работата е сложно с тези по 150п на ден тъй че..
          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Speko

Първоначално изпратено от supertrader
            То цели за юг лесни няма и дори и да се движи в тази посока няма да е никак бързо , а нагоре на дневна са 1.3016 по тази стъпка на индикатора сега. Но ей сега да хукне за 1.30 не го виждам , а златото на дневна дава цел още на юг , знам ли. Имам стоп на нула и го преместих още нагоре 1.2990 , промених средната цена на поз. за да дойде стоп 0 там.Това ми дойде на ум като защита за позицията.
            СТ, то стоповете на 0 са хубаво нещо, но са харакрерни още със "здрав сън" и "богат сутрешен речник"

Коментар

• Speko

То цели за юг лесни няма и дори и да се движи в тази посока няма да е никак бързо , а нагоре на дневна са 1.3016 по тази стъпка на индикатора сега. Но ей сега да хукне за 1.30 не го виждам , а златото на дневна дава цел още на юг , знам ли. Имам стоп на нула и го преместих още нагоре 1.2990 , промених средната цена на поз. за да дойде стоп 0 там.Това ми дойде на ум като защита за позицията.
              D.Y.F-091066

Коментар

• i na men teka mi mqza )

Коментар

• Re: златото

Първоначално изпратено от supertrader
                  Ако бара от този месец се окаже -завърши като хамър-чук на месечна ще се намери чак на 360 - много странно.
                  а бе ние хубаво сме селнали, ама нещо на 2930 ми мяза

Коментар

• златото

Ако бара от този месец се окаже -завърши като хамър-чук на месечна ще се намери чак на 360 - много странно.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Daylight

То целта е достатъчна при кабела стоп не държи , луда работа е тая двойка. Успех и не го пускай да ти влачи загуба.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• sell GBP/USD stop niama cel 8530.
                        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• на М30

Има една вероятност за 1.28 по пробив на една тренд линия там - 70п. са си 70 п. няма да е зле.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Спеко

И аз се качих на нея и слагам един плитък стоп на 5п , каквото стане ето ерото ми от 1.27 щеше да излезе на хубава печалба а го затворих на 78п , а беше от 1.2696 , никаква заплаха , та сега съм решил 5п да ги жертвам. Обаче да си призная има един пробив на пивот на дневна по този инд. който ползвам на 1.2844 е пивота и може би няма да има баница , но кой знае късата ми е от 82 сега ще видим.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Аз хеджирах на 2859 ще сложа стоп на 0 и ако падне 0 стопа ще сложа стоп над върхът
                              аз пък хванах подводницата

Коментар

• Аз хеджирах на 2859 ще сложа стоп на 0 и ако падне 0 стопа ще сложа стоп над върхът

Коментар

Working...
                                X