IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въпрос

Между другото имам един дълъг ауд и постнах офертата тук в анализи на инвестора но нещо забравих линка за да я коригирам. Имам дълга от 0.7545 и исках да излеза на 0.7660 но сега ще излеза малко преди 0.7640 защото там има як резистънс или колкото и да е в 22.45
    Успех

Коментар

• Въпрос

В смисъл очаквах комершълите да прибират печалби но защо големите спекуланти вместо да се възползват от това купуват

Коментар

• умник

ако желаеш толкова много ще ти постна резултатите си от днес -но това няма да ти свърши работа нито ще ти даде нещо полезно - ето ти един извод от днес - защо играя на модели - защото се чувствам сигурен - имам стоп които ми позволява да си натопа ... без да ми резнат ... - оттам нататък идва и търпението- казвам си чакаи ще стане и да не стане няма до останеш без ... а това ми позволява да играч с 50 % от акоунта си и да си правя 6-7 на ден ако имам подходящ модел

Коментар

• Въпрос

Професоре идеята ми е следната големите спекуланти отиват отново към дълги за сметка на банките- което е нормално преди празниците - това което поствам е реалната СОТ информация - но не мога да си обясня защо го правят.
          Благодаря

Коментар

• Въпрос

KOKO - Tablicata ne mi nosi informacia za kakvi aktivi stava duma - ne si ia kopiral cialata. tova koeto vijdam e che dohodnostta raste s dni koeto vleche sled sebe si tursene na valutata na vuprosnite aktivi.
            podoziram che se sheguvash zashtoto takiva dohodnosti niama pri dulgovite instrumenti.
            KOKO ako ne govoridsh s jargoni shte stanesh dobur student.chakam vuprosi ot vsichki

Коментар

• iwo

Ивчо майна, ти всеки ден постваш как си спечелил по 3-10% от сметката си. Ами ти за една седмица удвояваш най-малко. Айде по-лекичко лъжи, а? Ако си толкова успешен трейдър защо не постнеш стейтмънт от реалната си сметка, да ти видим търговиите. Тогава те признавам, иначе сега ми се струва, че само се дуеш. Ама не знам за пред кого?

Коментар

• Въпрос

ok

Коментар

• Въпрос

Коко, понеже и аз се интересувам и сигурно и други се интересуват, направо качи доклада на hit.bg, където друг път ги качваш. Ама изтрий номера на сметката, за да не има злоупотреби. Все пак всеки да си прецени за себе си дали да ти вярват или не.

Коментар

• Въпрос-profesor

Професор ...виждам че имаш постове на кирилица ...защо не продьлжиш да пишеш на кирилица а не да се чудим на буквените ти сьчетания на латиница ..има хора с преуморено зрение ...а току виж си казал нещо сьщественно......Ще останем неограмотени.)))))))

Коментар

• Въпрос

Професоре бих желал кратък коментар на тая таблица.

Коментар

• професор

наскоро ми разказаха интересна случка: един човек иска да произведе нещо - ходи при трима професори по специалността - накрая ги събира в къщи и тримата на куп- коментара му: ядоха и пиха еи на тая маса и ми обясняваха как туи нещо не може да стане -а ти го взимаш и ми го носиш на втория ден готово(не е за мен -за мои близък е ) моля за коментар

Коментар

• Въпрос

Looser всички позиции там са затворени - веднага като получа репорта тоест утре ще ти го изпратя плюс няма да заличавам акаунт номера за да можеш да провериш в стс. Но разчитам да не спекулираш с това
                          Успехи

Коментар

• Въпрос

KOKO be priateliu kakvo znachi rust na 10-ta. Govori malko po-klasicheski.
                            Dohodnostta li e nartastnala ili cenata na sukrovishtnite bonove. Kaj mi tochno i shte ti komentiram . GOVORI KLASICHESKI - TI ZADAVASH HUBAVI VUPROSI

Коментар

• Въпрос

KOKO, eto ti mail, prati mi molja te doklada za +50%-te na tvoita grupa. Naistina izgarjam ot ljubopitstvo i pochti nevjara ...

Коментар

• Въпрос

deca moi, znaete li che v shveycaria centralnite bankeri kupuvaha USD za da sprat rasteja na CHF - priateli moi tova se naricha INTERVENCIA - dumata mi e che USD shte raste spriamo CHF kakto i poradi uvelichavane na dohodnostta na fix dohodnostite v USD

Коментар

Working...
                                X