IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Е щом си от школата на човека който спомена, аз няма какво да добавя, аз от неговите ученици лош трейдър не съм срещнал.
    Успехи
    Trognat sam i mnogo ti blagodarq no nito sam negov u4enik nito sam trader taq izgazica prosto mi e givota i 6te ti dam samo edin PRIQTELSKI savet ako mi go pozvoli6 estestveno.
    Ne pozvolqvai nikoga pazara da ti vzima du6ata za6toto toi prosto ni6to ne dava....napraven e ot 4ove6kiq egoizam.
    Kakvto sam i az i ti i vsi4koto KE4 koeto gleda ekrana.
    A Petio e nay inteligentniq chenchadgiq koito az poznavam zaedno s o6te edni 4ovek koito mi dade klu4a za de vlqza v taq istoriq koqto mai mai nqma krai. 4iast ekran ...candlestick i edin RSI...drugoto... ti go znae6
    Gelaq ti mnogo mnogo uspex.....
    Trade the News

Коментар

• EURUSD

Първоначално изпратено от PLP
      На Н4 на e/d според мен имаме класически случай за обръщане на тренда:пробив на тренда-по нисък връх-пониско дъно.Защо трябва да направи двоен връх?
      Така е - и аз си мисля, че на еврото до тук му беше силата, но нали трябва някоя и друга къса да избие със стоп, а и при такава засилка много ще купят евра!!! ;-) Тогава вече някой ще си събере профита от голяма дълга и оставаме без ръчна спирачка... :-)

Коментар

• Е щом си от школата на човека който спомена, аз няма какво да добавя, аз от неговите ученици лош трейдър не съм срещнал.
        Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Не си прав СТ не означава 1.34 е идеално ниво за край на възхода.
          Сигурно сиfgfgfg спомняш в началото на годината като ревнах долар капут да живее еврото и пуснах една графика да скачаме в 3 та голяма от 1.19.

Тоя сценарии до пип се изпълнява сега и аз да се знам в главата проста ако го следвах както бях натварил един вагон дълги от 1.19 то сега срещу мене да тичаш нямаше да ме стигнеш, ама аз около 1.24 избягах акъм 1.26 като взех да се кумя бой на къси и майни че нищо не спечелих ами и изядох голяма част от далаверата - демек от началото на годината горе долу съм работил за тоя дето духа.

Вече няма да правя глупости и си следвам старият сценарии и добре че и по него имаме слизане до 1.24. И се надявам както съм пълен сега с къси да си го върна на пазара но съм много внимателен вече все пак.

http://forexmasters.hit.bg/ew111.png

Успехи
          Tova vinagi e taka no.....posle e kasno. Vinagi trqbva da vqrvame v nivata koito se kalkulirat ta kolkoto i neveroqtno da ni zvu4i....Spomnqm si kato mu kazvax na Petio Ra6ev 4e otivame na 0.82 i 1,00 e prosto edno krexko suport4e ni az ni toi go vqrvaxme.....E`posle mi kaza 4e da no kakto se kazva6e ve4e be6e svireno.......sa6toto mi se slu4i i s vra6taneto na gore ....edin simple buy na niva okolo 0,88 dayli plan, no......Vse pak se radvam 4e se ocelqva na tezi pazari......ili pone taka se misli.
          Uspex
          Trade the News

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
            Тук там вече започвам да усещам настроения за дълги позиции, което значи, че отиваме на следния сценарии (поне ако бях пазара така щях да направя!):

Скокче до 1.2970 (двоен връх!) и оттам пускам ръчната до 1.1ххх ...

Какво ще кажете, колеги? :-)

ОООО Опасен от твоите уста в божиите уши, ама аз брат съм с къси от доста надолу и така бях заглобил нещата че резервираният минус беше доста неприятна 5 цифрена сума и един късмет, то не може само каръщина, че хванах 200 п от върхът с една голяма добавка и я затворих и сега се диша но много внимавам с късите на 2920 ще махна хаджа, разбира се или на 0 стоп, да пасе малко трева но няма да добавям в къса, в къса бих добавил на 1.30 с дабъл олл позиция и къс стоп на дабъла и такива ми ти неща, та аз 1.26 като видя банкет ще вдигна а на 1.2450 затварям всичко и 1 месец отпуск. Добре че Суапа е с нас аз между другото си мисля да оставя една голяма къса от върхът с 0 стоп за лихви така че нека 0.08 ходи ако иска то да ми излезат тия бакии и после си обещавам ИЗГРАЖДАНЕ НА ПОЗИЦИЯ НИКОГА АМА НИКОГА СРЕЩУ ТРЕНДА.

Коментар

• На Н4 на e/d според мен имаме класически случай за обръщане на тренда:пробив на тренда-по нисък връх-пониско дъно.Защо трябва да направи двоен връх?

Коментар

• aud/nzd

1.2180 поне ще удари и има шанс за двоен връх след още нагоре и после ще падне казва индикатора като го пусна на тази граф. Изобщо новозеланцеца е луда работа по начало и среда е луд там.Стоп не слагам на такава загуба в пипсове какъвто е спреда там.
                D.Y.F-091066

Коментар

• EURUSD

Тук там вече започвам да усещам настроения за дълги позиции, което значи, че отиваме на следния сценарии (поне ако бях пазара така щях да направя!):

Скокче до 1.2970 (двоен връх!) и оттам пускам ръчната до 1.1ххх ...

Какво ще кажете, колеги? :-)

Коментар

• Коко

Не знам дали съм прав , обаче така излиза за сега , а и може и върха да сме го видели , малко попробити цели с половин фигура има - не знам.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
                      Koko zdravei .Kakvo ti e mnenieto za AUD/Kiwi .6te hodim li do 1.25 ?
                      Този крос не съм го играл никога и не го познавам, съжалявам само ще те объркам

Коментар

• Не си прав СТ не означава 1.34 е идеално ниво за край на възхода.
                        Сигурно си спомняш в началото на годината като ревнах долар капут да живее еврото и пуснах една графика да скачаме в 3 та голяма от 1.19.

Тоя сценарии до пип се изпълнява сега и аз да се знам в главата проста ако го следвах както бях натварил един вагон дълги от 1.19 то сега срещу мене да тичаш нямаше да ме стигнеш, ама аз около 1.24 избягах акъм 1.26 като взех да се кумя бой на къси и майни че нищо не спечелих ами и изядох голяма част от далаверата - демек от началото на годината горе долу съм работил за тоя дето духа.

Вече няма да правя глупости и си следвам старият сценарии и добре че и по него имаме слизане до 1.24. И се надявам както съм пълен сега с къси да си го върна на пазара но съм много внимателен вече все пак.

http://forexmasters.hit.bg/ew111.png

Успехи

Коментар

• Koko zdravei .Kakvo ti e mnenieto za AUD/Kiwi .6te hodim li do 1.25 ?

Коментар

• Като че ли завършихме 3 та голяма или ни предстои още малко до около 1.30-, следва 4 та до към 1.2450 и 5та до към 1.3420 и от там започва голямото спускане май.
                            Успехи

Коментар

• Koko

От 1.3250 нагоре не може щото става сценария за атака на 1.44 , но до там може има цели редовни , нагоре пробиват тези цели. Но при злато и при петрол сега нарисуваха едни барове - лоши хора са се появили май там и опитват да продоват - определено е сондирано и не е само т.п.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Взе ми думите от устата.
                                Развитието както се очертава и тия движения ми се струва че не сме още близо до върхът.

Аз минах на старият си план средносрочно.

Абсолютно точно си сметнал, аз смятам че развитието е от тук някъде максимум 1.3020 ама максимум би следвало да паднем до около и малко под 1.2450 и от там да се качим финално 1.3420-40

Коментар

Working...
                                X