IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро!

Козирог(Capricorn), както гледам вчерашното събитие около заседанието на БОЕ май вече е позабравено. Корекцията, или евентуално продължаването на тренда вече започна. Аз все още съм си дълъг от 1,9250 и вече въвсем смело мога да мечтая за 1,9350. Еврото се оказа по-кораво, отколкото повечето хора очакваха и го доказа безцеремонно по никое време, което от своя страна дава шанс на позициите ни. Осъзнавам грешката си с поставянето на тази ми позиция, но вече е късно за оплакване - трябва да извличаме печалба дори и от грешките си.
    Успех на всички!!!
    Работа и заплата?

Коментар

• прогнозки

Последно за тази година :

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm

СЛЕДВАЩО ОБНОВЛЕНИЕ 10 януари 2005 год.

Желая весели празници !!!
      http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• реал

Това е истина. От демото до реал сметка има много голяма разлика.
        и даже да играеш с много малка сметка пак ще се стресираш като видиш как ти пропада някоя позиция и да видим дали ще земеш правилно решение. всичките стратегии ти се изпаряват от главата )

Коментар

• Добро утро!

Za kakvo da se chuvstvam obiden ot teb??? Ti savsem se omota v razni konspiracii. Che az kakva vrazka imam s tova, osven, che ne razbrah, koe te razdrazni rano rano, che da davash saveti. Gledam dolu, nqkakav Don, pak, pisal neshto che spechelil, ni sam proverqval, ni me e enq. Jiv i zdrav da e! Toy si pishe ama koy go slusha, obache tvoyto tay napisano si e chista zavist. Otde razbra, che e na demo, cqla sedmica gledam go si pishe tuka razni i sega kakvo. Juan li si kakav si kaji i ti neshto da chuqt, che shte se prasnat ot zavist nqkoy. Uspokoy gi

Коментар

• Добро утро!

Така като гледам старите имена във форума са на правилна позиция, новобранците обаче протестират.
            Е, по-нататък ще разберат за какво става дума. А според мен демото е за да ви зариби да си отворите реални сметки, затова и демо сметките ви ги закриват след един месец или 15-20 дни. Защото ако ги оставят за по-дълъг период от време неминуемо ще занулите и тях. По същата причина и конкурсите са максимум до 1 месец. За справка погледнете конкурса на Алпари, който е на много етапи, да видите какви са резултатите на края на годината. няма нито един с резултат повече от 30-40%, независимо че и конкурса е демо. А съветите,давани в книгите са верни, само че много трудно се спазват на реална. Опитайте се да оставяте печалбата да расте, а да затваряте веднага губеща позиция и ще разберете за какво става дума....

Коментар

• Добро утро!

Старичък, ако трябва да съм точен, имах предвид себе си.
              Просто посочих грешки, които аз съм правил.
              Нямъл съм и нямам намерение да обиждам никого.
              Но както и да е. Виждам че се чувстваш обиден от мен, за което се извинявам!
              Желая ти успех!

Коментар

• Добро утро!

Добро утро! И успешна търговия

Коментар

• Добро утро!

Dobro utro i ot men . Spechelilite na demo da si napazaruvat za Koleda ot Demo magazina)

Коментар

• Добро утро!

Varna vij kak varza horata, a daje ne kaza konkretno kogo imashe v predvid. Mnogo majko, nqma shto, pfu...

Коментар

• Добро утро!

И от мен.Колегата е прав.Аз съм против демото въобще.Привърженик съм на идеята , да се пишат позиции на хартия -едно листче , да се отвори реална малка сметка-минимална и с нея да се отиграва стратегия.А много голям враг съм на големите пипсове.А за големи пипсове с малки акаунти е вредно да се мисли .Ако имате пари за губене , гонете вятърни мелници , не търгувайте пробивите а обръщанията , гонете тренда .А и последно , вярвайте че някой може да знае посоката -познава я , мъчете се да правите управление на риска , купувайки малки порцийки с до 10 процента от сметката .Изобщо направете всички възможни глупости , на които великите ще ви учат в литературата посветена на този въпрос .А ако ще търгувате така -Демо -САМО ДЕМО , да ясно ми е че никога няма да спечелите така,поне да ви кажа как да не губите-ДЕМО , това е отговора.А гледам , че някои е писал , че е отиграл пробива на 1.34 - Да точно така , се печели , правилно замислен вход в позиция и изход съответно , а че са 26 пипса -не са малко , много са даже
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Добро утро!

varna абсолютно си прав!

Коментар

• Добро утро!

A spored men bez da si naqsno, izkazvaniq kato tova sa samo edno:
                          ZAVIST! ZAVIST! I pak ZAVIST!

Коментар

• Добро утро!

Знам, че не съм в правото си да давам съвети, ама ще го направя.
                            Някои от вас, очевидно на демо акаунти, говорят за открити позиции от доста големи размери.
                            Демото, поне аз така го разбирам, има за цел да даде възможност на неопитни играчи да усетят на практика пазара и да се учат, без това да им струва загубата на средства, така че в реалната търговия загубите им да са по-малки.
                            Добре, ама ако не сте сигурни, че ще можете да си откриете реален акаунт със голяма сума, няма смисъл, а даже може да се окаже и вредно да играете на демо с големи. При малките суми, с които обикновено ние работим, на практика сме ограничени в прилагането на някои похвати, които могат да направят търговията по-ефективна. Ако човек свикне да се ползва от тях, липсата им при реална търговия може да му изиграе лоша шега.
                            С една дума в демото създайте условия за търговия максимално близки до тия, които ще имате в реалната, поне ония, които зависят от вас.
                            Това не е обида, а добронамерен съвет.
                            Успех!

Коментар

• eur/usd

ok,ok,aз имам поръчка за реална доставка и това изявление ме накара в момента да не активирам покупка,а да поизчакам ок,мерси,да видим какво ще стане

Коментар

• eur/usd

ok,ok,aз имам поръчка за реална доставка и това изявление ме накара в момента да не активирам покупка,а да поизчакам ок,мерси,да висим какво ще стане

Коментар

Working...
                                X