IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сянка от миналото

ami wse pak az sum sqnka ot BADESTETO a ti ot MINALOTO ha ha ha

Коментар

• Сянка от бъдещето

Говориш като медиум, врачка, оракул и т.н. Имам странното усещане че си пиеш вискито с Трише, може и да се лъжа/// незнам///но със сигурност мога да тикажа че изказванията ти за двойни върхове, глави със и без рамене и други реверсивни халюцюнации на този етап и при това състояние на пазара са меко казана ПРИБЪРЗАНИ!

Все пак УСПЕХ!

Коментар

• e/d

Една не моя идея която ме кефи - вариант до февруари другата година

Коментар

• e/d

i kaji ko stana s kysata ot 1.3385 , shtoto az oshte q dyrja dylga

Коментар

• e/d

awe iwo , ne polu4i li margin call s tiq 1000 kysi we4e

Коментар

• e/d

вход за къса на1.3465 със стоп на1.3475

Коментар

• гг

Продадох още малко на кабела.
                Никой да не се съобразява - тествам с много малко сигнали на експерта в различни валути. Ще скъсявам чак като видя че не пробие 1.3470 или 1.35

Коментар

• e/d

добър ден - от сутринта съм къс от 1.3435 със стоп на 1.3475 - ако ми удари стопа ще иде на 1.35- варианта къса от 1.3450 с реверсе на 1.3475 и лимит на 1.3495 маи е добър

Коментар

• гг

А бе чакай еврото да стигне 1.3470 пък ще видиш тогава къде зимуват раците с тоя сел на кад

Коментар

• Сянка от бъдещето

sell usdcad

Коментар

• Сянка от бъдещето

mislja 4e evroto se ulja....

Коментар

• Сянка от бъдещето

Всеки момент при 3-ти сигнал от експерта ще купя и малко кад - там поне тренда вече е обърнат май...

Коментар

• Сянка от бъдещето

Де да беше прав - не знам кой какво мисли но аз очаквам индекса на долара да стигне рекордно дъно 80 - всеки сам може да си изчисли как ще се отрази това на валутите. В момента е 81.96

Коментар

• eur/usd

И аз продадох едно лотче от 1.3450 с цел 1.3420 и стоп на 1.3480. И ще пусна сел лимит на два лота от 1.3481 с цел 1.3451 и стоп 1.3511. Струва ми се, че 30 пипса ще изкарам от тази разстановка.

Коментар

• eur/usd

1.45 nqma da widish. ili tuk ste se formira dwoen wrah, ili towa e glawata na H&S ili e lqwoto ramo, no 1.45 w nikakaw slu4ai predi 1.20

Коментар

Working...
                                X