If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ami wse pak az sum sqnka ot BADESTETO a ti ot MINALOTO ha ha ha
Коментар
сянка от миналото
Сянка от бъдещето
Говориш като медиум, врачка, оракул и т.н. Имам странното усещане че си пиеш вискито с Трише, може и да се лъжа/// незнам///но със сигурност мога да тикажа че изказванията ти за двойни върхове, глави със и без рамене и други реверсивни халюцюнации на този етап и при това състояние на пазара са меко казана ПРИБЪРЗАНИ!
Продадох още малко на кабела.
Никой да не се съобразява - тествам с много малко сигнали на експерта в различни валути. Ще скъсявам чак като видя че не пробие 1.3470 или 1.35
добър ден - от сутринта съм къс от 1.3435 със стоп на 1.3475 - ако ми удари стопа ще иде на 1.35- варианта къса от 1.3450 с реверсе на 1.3475 и лимит на 1.3495 маи е добър
Де да беше прав - не знам кой какво мисли но аз очаквам индекса на долара да стигне рекордно дъно 80 - всеки сам може да си изчисли как ще се отрази това на валутите. В момента е 81.96
Коментар
Баламата
eur/usd
И аз продадох едно лотче от 1.3450 с цел 1.3420 и стоп на 1.3480. И ще пусна сел лимит на два лота от 1.3481 с цел 1.3451 и стоп 1.3511. Струва ми се, че 30 пипса ще изкарам от тази разстановка.
Коментар
сянка от бъдещето
eur/usd
1.45 nqma da widish. ili tuk ste se formira dwoen wrah, ili towa e glawata na H&S ili e lqwoto ramo, no 1.45 w nikakaw slu4ai predi 1.20
Коментар