IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прогнози 2005

Добър ден докторе ! Днешния ден мина като предните 2 поне за Е/Д . тъговия в 50-60 писа рейндж и вероятно затваряне около 1.3610 . Биковете май не могат( за мое щастие) , а мечките май не искат или обратното)

Коментар

• Прогнози 2005

Добьр вечер на всички !!Сега се прибирам.
      Как мина днешния ден и как ще я караме за напред ????

Коментар

• Прогнози 2005

-My sentence was “gold will rule the century”, it will be rising soon and bottom-out on 27th November 2001, gold companies and investors will make fortune in long terms. Prices of gold will reach $1600 in a few years time.
        -Big and small investors will join in the crowd this will make gold reach $1600 and ounce, then there will be a drastic fall because the energy has to divert, after sunshine the sun has to set, prices will come down to around $1000 ounce and the future range of gold will be $1000 to $1600 from the year 2010 to 2018.

Коментар

• е/USD

оставам лъвовете да си свършат работата - като се върна ще си прибера остатъците

Коментар

• е/USD

ами то след 10 мин ще има и за каса балантаи

Коментар

• е/USD

след 10 мин поне ще е ясно

Коментар

• е/USD

Щом съществува риск,а в случая той е прекалено голям,защо рискуваш толкова много.Че ако нещата не вървят добре за теб ти само тази вечер ще стопиш поне 20% от акаунта си.Имам едно предложение-дай ми ги на мен тези 60%-гледам,че си ги прежалил,а аз ще ти ги върна след 6 месеца с 10% отгоре даже.Хем няма да си ги изгубил,хем и ще имаш за няколко бири.

Коментар

• е/USD

нема проблеми и за нагоре става до 1.3695 ми е лимита след реверса пак съм на + - това ми е застраховката и затова много не ми пука за процента - проблема ще е а нагоре а надоло - е винаги има риск

Коментар

• е/USD

тези отвън океана нещо са решили да вдигат лихвите и като гледам скоро няма да спрат, така че мисля че сега е по-добрия вариант да го набутат нагоре!
                    ЩЕ ВИДИМ, ЩЕ ВИДИМ

Коментар

• е/USD

1.2623 сорри средна цена - по отношение на процента - 4 за костенурка е добре - ама аз съм хиена

Коментар

• е/USD

Е,ти ме уби.Че ти ще хвърлиш кърпата още тези дни с тази игра.Къде си чел,че може да влизаш с толкова?Тя лакомията е присъща за човека,но нали затова се учим.Ако не си чел никъде,сега ти казвам,че с игра с около 4% от акаунта(не акоунта) се постигат оптималки резултати.Би трябвало да ти пожелая много късмет с тази игра,че ще ти е много необходим,но така или иначе няма да ти помогне ((

Коментар

• е/USD

които и да го набута ще щракат много стопове - реверса ми е застраховка - ако ли пък ям дървото и в двете посоки ще го пишем за грешка

Коментар

• е/USD

средната цена е 1.2633 - позицията е 60% от акоунта

Коментар

• е/USD

Iwo знаеш че дните са идеални за "ФЪН"
                              така че не бързай
                              Мисля че до 3-4 сме нагоре, макар че имам сериозни основания да мисля обратното!
                              Но помисли !
                              Сега е идеалният момент да го набутат до 1,38-39, не забравяй, сега или чак февруари

Коментар

• е/USD

Как сте компанията.Ивчо,този път май уцели.Слагай сега лимит на 1.35 и после да не забравиш да удължиш за 1.375.

Коментар

Working...
                                X