If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
novichyk - можеш и да ми платиш 400 Евро за един курс. Ще направиш наистина една добра инвестиция в себе си (при това безрискова) , а ако спечелиш облога(който е и 2:1) в твоя полза , курсът ще ти излезе само 300 евро :-)
Ей Нов,ако можеш да се хеджнеш и да искараш 50 евра ХИЧ не му мисли а действай!
Коментар
novichyk
$
Zdravei Koko . Obzalojih se . Sega se chudia dali da ne otvoria edna dylga GBP/CAD da se hedjiram i da izkaram50 EUR ot vyzduha)) samo tezi 20 pipsa s[red me vyzpirat
Коментар
$
Buy on dips USD/CAD at 1.2020/30 Stop or S/R 1.2000
Buy GBP/CAD at 2.2920/40 Stop or S/R 2.2700/2.2650 target 2.27 next 2.41
Buy GBP/CHF 2.1780/2.1820 Stop or S/R 2.1710/30 target 2.2220
GL to all of you
Колеги явно много модно стана тук с басовете, само не разбрах освен КОКО някой друг досега платил ли си е баса? ))))
ама защо не се хващате на бас с пазара ами по между си, там поне ако познаете парите са ви сигурни ( освен ако брокера не ви пързулне нещо де )))) )
Коко, гледам че си дълъг в ауда, имаш ли някакви фундаментални основания за това или просто хеджираш с него? за мен лично по-скоро ауд-а е с по-скоро негативен фундамент в момента, освен това технически ми се струва, че движението нагоре дава фира.... а корекцията в еур/ауд е към края си ( за мен това движение е корекция )
а на 1Н и 4Н еур/усд си е за надолу - просто днес бяха по-волатилни движенията. я си го погледнете като пропорция, само че с малко по-малко пипсове!?! е накъде го виждате? фундаментално причини ще се измислят .....
KOKO не че нещо но нали щяхме да говорим за поскъпващото евро от 17:01 какво стана ? Понеже не бях пред комп-а. И ако някои има идея за японската сесия ще се радвам да я чуя по точно ме интересува usd/chf PPP очаквам твоето мнение.
Коментар