IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• $ 13 000 000

Otdavna e bilo Petre) ot EGN-to shte da e , leka vecher na vsichki i ne zabraviayte JPY e idealna za prodajba tazi nosht

Коментар

• 500 000$

КОКО - ти знаеш :-) , ама Лазарони май не е много на ясно , но иначе експерт го раздава.А ако го питам и за условията на договора, сигурно поне 3 дни няма да пише докъто забравя :-)

Коментар

• Въпрос

Петре, искам да те питам нещо за книгата, но не ми се ще да давам повод на "приятелите" ти да злорадстват тук, имаш ли намерение да влизаш в кю-то?

Коментар

• $ 13 000 000

novichyk - разочароваш ме,язък ти за математическата гимназия :-(

Коментар

• 500 000$

Петре преди години когато взех офиса на Кръстев той твърдеше че плащал тогава 25к марки на месец сега доколкото знам цената е около 7 евро

Коментар

• $ 13 000 000

Ssssupertrader 1300 pachki sa 130 000 minimum , a moje ne vsichki da sa bili po 100$

Коментар

• 500 000$

lazaroni - колко струва един Ройтерс терминал с дилинг на месец?

Коментар

• $ 13 000 000

Samo 1300 pachki , ne sa malko, e ne e neobxodim avtobys :-))
                  D.Y.F-091066

Коментар

• $ 13 000 000

Дон Карлос - спокойно, след малко някой ще премери банкнотата,ще опише колко е дебела една пачка, ще диференцират,ще интегрират, после ще ме питат за размерите на багажника на джипа,после.....
                    и така, време да минава......

Коментар

• Petre

ако искаш можеш да си купиш колл гърл опция февруари от фирма Оракъл или ако ти е кеф да си завреш една пут в....

Коментар

• 13 000 000$

e stiga de
                        ostavete go peter da si po4ine.
                        toi pone ne se zaqzda i ne nalaga mnenieto si i NE se krie zad Nickove
                        KIKI moze i da si 100% prav(A), no dokato ne kazesh koi si i kvo si ...nema kak da ti vqrvam.

a na mene Alan Gr. mi e 4i4o

pozdravi i upseh
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• 500 000$

Точно за това говоря за счупените графики, Петре, за ненормалните движения по онова време, но това не отговаря на въпроса за 500 000... Ако си ги спечелил от разносна търговия на милион долари, евалла, ако си предвидил и хванал истинските движения... моите искрени почитания...Честно казано, съмнявам се и в двете...

Коментар

• Petre

Moskvich - за акци не питай мен.Имам не повече от 5-6 сделки и то по неволя.Стигат ми валутите.
                            Немога да ти помогна.

Коментар

• $ 13 000 000

Гледам, форумът се е препълнил с математици, които точно, ама много точно изчисляват
                              колко ТИР-а могат да се напълнят с $ 13 000 000 ! ! ! Чак настръхвам !
                              Само дето май бъркат банкнота от $ 1 с банкнота от $ 100, ама нейсе. Това е дребна
                              подробност...Или пък просто не знаят що е пачка.

Коментар

• 13 000 000$

маи са пуснали нова марка уиски

Коментар

Working...
                                X