If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Otdavna e bilo Petre) ot EGN-to shte da e , leka vecher na vsichki i ne zabraviayte JPY e idealna za prodajba tazi nosht
Коментар
500 000$
КОКО - ти знаеш :-) , ама Лазарони май не е много на ясно , но иначе експерт го раздава.А ако го питам и за условията на договора, сигурно поне 3 дни няма да пише докъто забравя :-)
Коментар
Аз
Въпрос
Петре, искам да те питам нещо за книгата, но не ми се ще да давам повод на "приятелите" ти да злорадстват тук, имаш ли намерение да влизаш в кю-то?
Коментар
$ 13 000 000
novichyk - разочароваш ме,язък ти за математическата гимназия :-(
Samo 1300 pachki , ne sa malko, e ne e neobxodim avtobys :-))
D.Y.F-091066
Коментар
$ 13 000 000
Дон Карлос - спокойно, след малко някой ще премери банкнотата,ще опише колко е дебела една пачка, ще диференцират,ще интегрират, после ще ме питат за размерите на багажника на джипа,после.....
и така, време да минава......
e stiga de
ostavete go peter da si po4ine.
toi pone ne se zaqzda i ne nalaga mnenieto si i NE se krie zad Nickove
KIKI moze i da si 100% prav(A), no dokato ne kazesh koi si i kvo si ...nema kak da ti vqrvam.
a na mene Alan Gr. mi e 4i4o
pozdravi i upseh
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
lazaroni
500 000$
Точно за това говоря за счупените графики, Петре, за ненормалните движения по онова време, но това не отговаря на въпроса за 500 000... Ако си ги спечелил от разносна търговия на милион долари, евалла, ако си предвидил и хванал истинските движения... моите искрени почитания...Честно казано, съмнявам се и в двете...
Коментар
Petre
Moskvich - за акци не питай мен.Имам не повече от 5-6 сделки и то по неволя.Стигат ми валутите.
Немога да ти помогна.
Гледам, форумът се е препълнил с математици, които точно, ама много точно изчисляват
колко ТИР-а могат да се напълнят с $ 13 000 000 ! ! ! Чак настръхвам !
Само дето май бъркат банкнота от $ 1 с банкнота от $ 100, ама нейсе. Това е дребна
подробност...Или пък просто не знаят що е пачка.
Коментар