If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lazaroni, не е толкова трудно да му се прочете ника - Кики е. Намесвам се за да не стават обърквания просто
Коментар
lazaroni
Lazaroni+Пепи
Добро утро, Кики ли си, Куку ли си, няма значение... Тъй като очевидно си пълен въздух, ще ти кажа следното: Банката ги плащаше тези пари на Ройтерс, а не на попа. Сумата е точно 72 500 марки, плащаше се авансово на тримесечие, покриваше 2 дилинга и три терминала. Отделно се плащаха по 5 000 марки за терминал в един от клоновете. Ака не вярваш питай в Ройтерс Хенриета, Росен, Ники Лазаров, ако са още там. Това е информация от преди 7-8 години и е абсолютно точна, без "забравил съм", "доколкото си спомням" и т.н. Съжалявам, че започваме така деня, но предпочетох да не ти развалям съня снощи...
Lazaroni може тази ПРОВИНЦИАЛНА банка да е плащала на ПОПА 75К ДМ а останалите 5К да са отивали за терминала.Май нещо не си разбрал.
КАЗАХ:самостоятелен терминал доколкото си спомням беше около 7-8 Кдм а за втора станция 5К.
За дилинг станция пак съм забравил но не повече от 5К дм.
така че 10-12 К и си ОК за станция с дилинг!!!!!!!!
И престанете да давате становища за неща за които '......един човек ми каза че чул в автобуса как двама
си говорили че чули на бутилка ракия ...........и т.н'
Един от основните ми мотиви за дълга сега са Японците те горките ядоха пиха и затвориха евройената на 140 и сега като цъфнат на работа с махмурлук и главоболие хич няма да им е приятно да са 150п назад......Е това е само съченение по свободна тема но за мен си е мотив а що се отнася до прословутата психо граница 100 то вярно ще психясат то и без това експорта им в САЩ бележи забележителен спад ама...
не виждам с какво джапан може да изненада света че да накара накои да си купи много иени за резерва - просто смятам че процеса по долар/евро изпреварва с малко този по долар/иена и се надявам да се възползвам от това
Коментар
lazaroni
д/уена
Със сигурност ще го има, въпросът е доколко ще търпи BOJ. Така или иначе ще започнат масирани покупки на йени, нивото на долар/йена е твърде близо до 100, никой не може да твърди със сигурност, че именно 100 е критичното ниво, но според мен Петър е прав, че втората половина на март ще е интересна за долар/йена. Друг е въпросът, че курсът ще бъде закаран изкуствено на 105-106, за да може падането след това да бъде по-приемливо. Моля за извинение за грешките...
Коментар
lazaroni
д/уена
Със сигурност ще го има, въпросът е доколко ще търпи BOJ. Така или иначе ще започнат масирани пекупки на йени, нивото на долар/йена е твърде близо до 100, никй не може да твърди със сигурност, че именно 100 е критичното ниво, но според мен Петър е прав, че именно втората половина на март ще е интересна за долар/йена. Друг е въпросът, чекурсът ще бъде закаран изкуствено на 105-106, за да може падането след това да бъде по-приемливо.
Коментар