If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хелоу Майсторите!
Рани ли ближете та е така тихо здес?
Коментар
..
Дона
Доне кажи за демото моляте.Всички тръпнем в нетърпение да чуем как отново нашия именит
герой е затворил на профит еди какво си по еди колко си пипа по незнам какво си равно на толкова стотин хиляди долара.
Коментар
..
Дона
Доне ама ти по-добре кажи за късите евра за което вчера някой много точно ти зададе въпроса.
Коментар
Tech
..:
Приемам всякакви критики. Няма проблем.
Не съм го казал в тоя форум, вярно е. По-важно е, че съм го отиграл.
Коментар
..
..:
Доне извинявам се ако съм те засегнала.
но такива коментари за които е валидна максимата......след дъжд качулка аз лично не приемам.
Въобще не е редно да ти отговарям, против принципа ми е да отговарям на заядливци.
Но го правя, защото не се отнасяш коректно с Tech. Очевидно не знаеш, че е доста
отдавна във форума и имаше периоди, в които беше доста активен. Преди да се появят
разни като тебе. То и много други пишат все по-рядко.
Коментар
'free fall'
.. - той (поста) разбира се не е ангажиращ по никакъв начин и никого не задължава да се съобразява с него.
Успех на всички спекуланти
Коментар
..
'free fall'
петре не разбрах че си имал впредвид този си пост.в това се изразяваше не разбирането ми.
Коментар
..
Tech
Доне въпроса е че той просто не го е знаел преди да се случи а и повярвай аз не чакам някой анонимко
да каже нещо за да търгувам.а ти?
Коментар
novichyk
'free fall'
dve tochki , ti da ne si bivshata tochka sluchaino , che mi dylji 1000 gushtera
Коментар