If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съжалявам ако не съм отговарял на мейлове последните дни но пощата ми беше задръстена с доста писма а по край тях и една малка част от библиотеката на майкрософт - около 3 гига така че беше невъзможно да доунлоадна инфото и се наложи да изтрия всичко от сървъра на нетбг. вече всичко работи.
Успехи
super trader ,spored men tova nivo 1.3667 ne e kraq 1.45 ste stane no moje i da ne e tazi god. ,a tova za arabite go zabravi ,vajno e da pomni6 4e celta e 1.45 pa dori i lqtoto da e na 1.20 ,ina4e strategiqta ti e mnogo qka i az sam q igral i dava super rezultat, no e i mnogo opasna za6toto si gubi6 uma ot kinti i po4va6 da gubi6.Iskam da te pitam kak se spravq6 s problema kato tragne da gubi poziciata ti ot 1000000 ako si startiral primeno s 100K, spasqva6 kakvoto moje6 ili hedjira6.
Gimlet,ne 4e razbiram ama ima edno prosto i qsno obqsnenie tova e 4ove6kata al4nost ,sled kato i slepite raztovariha sega trqbva da go napazaruvat na 1.3070-20,pa otam do 1.39 4e sled tova q `1.20 q 1,45 no faktori mnogo za da si na 6trek ,prava valna ,1.3640 mqsto za kragom i ako ne iska6 da gubi6 pitai patilo za6to i az sam gorql na takiva niva,ostavqm ti tel.0886 245613 ,taq igra ne e za sam 4ovek -zaradi predubedenosta na tozi koito e v poziciq ,a predobedenosta ne moje da se obori s realnite fakti koito ti vadqt o4ite ,a samo s katastrofalnite posledici.
Как сме компанийката? Ще изкараме ли за мамалига)) Гледайте сега хиената като спре да си гони опашката. Ако не се е замаяла и да обърка посоката, 50 пипса от чичо ви Астор. С добро да ме помните.
Ako si zagybil tolkova realni pari , ti veche si si napravil izvoda.Prosto podadoxa dobar fyndament za dolara, ne sam ochakval da e losh , ne razbirash li che bydalkat shirokata pyblika , che ikonomikata im e zle , dolara e silen koz za tiiax , chrez nego okazvat natisk na neblagorazymno nastroeni arabi - koito si darjat "spestiiavaniiata" v dolari za po sigyrno , a drygi koito triiabva da se vkliiychat v xora da si kyppiat dolari i da si gi darjat za lixvi gi ystroiva da go napraviat v moment , v koito tazi valyta e evtina i niiama nakade po-veche da pada.
За сега 1.32 държи и това ще е до петък може би, иначе предполагам ходене до 1.31/1.30 от където два напълно еднакво възможни варианта А 1.37+ или В 1.25-.
Цената на петрола лошите данни от еврозоната спекулативен интерес и ред други фактори допринесоха до засилване на долара. Съвсем в краткосрочен план е възможно да доближим 1.34 и 1.90 при кабела преди да тестваме 1.31/30 през 1.32.
Коментар
Какви ги забърках
Gimlet - въпросът ти е прост, но отговорът е сложен, а освен това както сам отбеляза струва скъпо.
Не ми е проблем да ти отговоря, но с отговорът на точно тези въпроси, си вадя хляба.
За повече информация можеш да ми пишеш на мейла.
Коментар
Gimlet
Какви ги забърках
Gledam che tuk se razbirachi pichat ta iskam da vi pitam. Prez poslednite 3 dni izgubih 5bona zaradi riazkoto obruchtane na dvijenieto na vsichkii osnovni valuti, ta se chudia tova obruchtane v posokata na kakvo se dulji ima li niakakva po spesialna prichina i li e prosto nornalnoto propadane za nachaloto na vsiaka godina
Aloако някой иска да администрира форума...........ами да си направи собствен форум бе.
Кво ми ръсите мозъци тук.На администратори ли ми се правите?
А за трейдърите.Готовност да се купуват долари в късните часове днес.идва време за втората серия на
филма 'момчето си отива' където главната роля ще изпълни Евро Балончов.
Няма , друг начин да се опазва форума в границите на допустимото , освен колективното желание . Няма как , дори и програма за отстраняване на достъпа за някое IP не би била ефективна , защото като знам само аз с колко такива разполагам , и при положение че имам и няколко и-нет връзки , к-ри и каква ли не техника , дори не си правя илюзии че други ги нямат.НО НИКОГА НЕ БИХ ГИ ПОЛЗВАЛ с цел да се подвизавам из Форума с различни никове .А дори е препоръчително , да не влизате в нета никъде с тази , машина с която разигравате сериозен акаунт , камо ли в който и да било форум.
Коментар