ЕТО ГО И МОЕТО ВЕРУЮ БАЗИРАНО НА ОПИТА
Това е просто една игра от която можеш да излезеш или победител или победен - е нека я съпоставим със тениса
За да побеждаваш в тениса е необходим талант и многогдишна работа
Да ама това е недостатъчно
Разполагаш с ограничено време от около 10 години за да станеш от дете , което за пръв път хваща ракета номер едно в света
Пътят към целта е различен за всеки състезател , много народ отпада поради една или друга причина
Важното в един момент , става второстепенно в друг, целите непрекъснато се променят, ако не се развиваш излизаш от играта.
какво искаме ние от форекса? да вземеш ракетата и да станеш за една година номер едно ли? е нема как да стане
да направим за една година от 1 лев 10 ли ? и това е утопия поне за първите осем години
да зактрием сметка и след това да играем спокоино , това е все едно да влезеш на корта срещу някои дето не си му вземал геим и да го биеш на следващия ден - е да ама не става
ЗА да играеш ти трябва самочувствие , а то се гради целенасочено с години
трябва ти развитие в играта
трябва ти много време
трябва ти правилна посока
трябват ти финанси
и още доста други неща
моята игра към момента е описана в стс публично демо
доволен съм наи вече от факта че 6 месеца не съм занулил сметка
а дали съм я качил с 10 20 30 или 40 % това не е от особенно значение
доволен съм и от това че от доста време не съм влизал на пазара с цел да компенсирам загуба , че съм си позволил да държа дълго губеща позиция, защото съм имал благоразумието да е минимална по размер
с две думи доволен съм от начина си на игра и това ме прави уверен
Това е просто една игра от която можеш да излезеш или победител или победен - е нека я съпоставим със тениса
За да побеждаваш в тениса е необходим талант и многогдишна работа
Да ама това е недостатъчно
Разполагаш с ограничено време от около 10 години за да станеш от дете , което за пръв път хваща ракета номер едно в света
Пътят към целта е различен за всеки състезател , много народ отпада поради една или друга причина
Важното в един момент , става второстепенно в друг, целите непрекъснато се променят, ако не се развиваш излизаш от играта.
какво искаме ние от форекса? да вземеш ракетата и да станеш за една година номер едно ли? е нема как да стане
да направим за една година от 1 лев 10 ли ? и това е утопия поне за първите осем години
да зактрием сметка и след това да играем спокоино , това е все едно да влезеш на корта срещу някои дето не си му вземал геим и да го биеш на следващия ден - е да ама не става
ЗА да играеш ти трябва самочувствие , а то се гради целенасочено с години
трябва ти развитие в играта
трябва ти много време
трябва ти правилна посока
трябват ти финанси
и още доста други неща
моята игра към момента е описана в стс публично демо
доволен съм наи вече от факта че 6 месеца не съм занулил сметка
а дали съм я качил с 10 20 30 или 40 % това не е от особенно значение
доволен съм и от това че от доста време не съм влизал на пазара с цел да компенсирам загуба , че съм си позволил да държа дълго губеща позиция, защото съм имал благоразумието да е минимална по размер
с две думи доволен съм от начина си на игра и това ме прави уверен

Коментар