IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хоска, хайде по-кротко, дори и най-добрите трейдъри грешат, никой не е безгрешен, а и не мисля, че е коректно във форум, в който мисля че са събрани интелигентни хора да се обижда по такъв начин.

Коментар

• Izviniavai, ne te prezenih pravilno !

Първоначално изпратено от Хоската
      VIP,не се ловя на бас с хора,които не са ми на нивото.Докажи,че си добър и тогава може да те приема сериозно

Коментар

• VIP,не се ловя на бас с хора,които не са ми на нивото.Докажи,че си добър и тогава може да те приема сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Ако чичко ганн е прав така е в петък трябва да имаме дъно хехе
          Дано чичо Ганн да е в лека грешка и дъното да е било днес

Коментар

• hvashtame li edin virtualen bas ?
            216 ili 214 parvo ?
            az znaesh za kakvo sam !

VIP,не смятам,имаме още много фигури ход нагоре,но на първо време ще ударим 216.00

Коментар

• VIP,не смятам,имаме още много фигури ход нагоре,но на първо време ще ударим 216.00
              За къси се консултирай с Коко,той ги разработва от месеци

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                Колеги,съобразно текущото положение при паундйена ще направя промяна в тактиката ми.В момента текущата цена е около 214.97.
                Направих нова дълга добавка на 215.00,така общата цена на двете ми добавки ( 214.20 и 215.00) е 214.60.Слагам стоп на двете добавки на 214.60 (тоест нулев стоп).Цел 215.60
                VIP, ето ти поста ,в който промених поръчките,явно си го пропуснал

a ne smiatash li che e vreme za kasi ?

Коментар

• Колеги, в момента е корекцията на предишното движение в EUR/USD. Надявам се да сте я отиграли, все пак кой подарява сигурни пипсове .

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                    Колеги,съобразно текущото положение при паундйена ще направя промяна в тактиката ми.В момента текущата цена е около 214.97.
                    Направих нова дълга добавка на 215.00,така общата цена на двете ми добавки ( 214.20 и 215.00) е 214.60.Слагам стоп на двете добавки на 214.60 (тоест нулев стоп).Цел 215.60
                    VIP, ето ти поста ,в който промених поръчките,явно си го пропуснал

Коментар

• A sega na kude ) 1.28 ili 1.24

Коментар

• Xoskata,

stop imash li ?
                        az sam kas sega ! chakam 210 kato minimum

Коментар

• Разбира се,че имам позиции,по-рано добавих на 215.00 и поставих t/p на 215.60

Коментар

• Da, rezultatite sa takiva !!!
                            Bravo !
                            Imash li otvoreni pozizii paun yena ?

VIP,радвам се,че вече признаваш моите способности в този крос

Коментар

• VIP,радвам се,че вече признаваш моите способности в този крос.

Коментар

• Първоначално изпратено от neychev
                                Все пак мисля, че на EUR/USD му предстои скоро едно силно движение надолу, което се надявам да хвана. Все пак трябва добре да се разчисти полето от останали стопове. А и иначе ще е съвсем просто и очаквано за всички, а очакваното обикновено не се случва. Тове е мое мнение разбира се и не искам да ангажирам никой с него.
                                Ако чичко ганн е прав така е в петък трябва да имаме дъно хехе

Коментар

Working...
                                X