Хоска, хайде по-кротко, дори и най-добрите трейдъри грешат, никой не е безгрешен, а и не мисля, че е коректно във форум, в който мисля че са събрани интелигентни хора да се обижда по такъв начин.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ХоскатаПървоначално изпратено от ХоскатаКолеги,съобразно текущото положение при паундйена ще направя промяна в тактиката ми.В момента текущата цена е около 214.97.
Направих нова дълга добавка на 215.00,така общата цена на двете ми добавки ( 214.20 и 215.00) е 214.60.Слагам стоп на двете добавки на 214.60 (тоест нулев стоп).Цел 215.60
a ne smiatash li che e vreme za kasi ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаКолеги,съобразно текущото положение при паундйена ще направя промяна в тактиката ми.В момента текущата цена е около 214.97.
Направих нова дълга добавка на 215.00,така общата цена на двете ми добавки ( 214.20 и 215.00) е 214.60.Слагам стоп на двете добавки на 214.60 (тоест нулев стоп).Цел 215.60
Коментар
-
Първоначално изпратено от neychevВсе пак мисля, че на EUR/USD му предстои скоро едно силно движение надолу, което се надявам да хвана. Все пак трябва добре да се разчисти полето от останали стопове. А и иначе ще е съвсем просто и очаквано за всички, а очакваното обикновено не се случва. Тове е мое мнение разбира се и не искам да ангажирам никой с него.
Коментар
Коментар