IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

kupuvai eur i da ne ti puka

Коментар

• EUR/USD

mai shte se probva da probie 1.32 dnes

Коментар

• EUR/USD

Kuki, za mnogo godini! Pojelavam ti zdrave i lev!

Коментар

• EUR/USD

svetlio kato 4e li se opitva da se zasiliili pone zasega taka izglejda

Коментар

• EUR/USD

Пазарът започва да се нормализира. а вие пак си мерите размера на ......сметките.
            Ако днес $ се засили най-вероятно няма да видим нов връх на еврото. Американците, които продаваха долари, сега ги купуват, което предполага, че пак те ще определят посоката на пазара. Този път обаче няма да им се налага да действат по тъмни доби, а ще ползват новините, коиуето са лоши за ЕЗ и добри за САЩ. Ако утре НФП излязат над 300К, което не е невероятно, доста дълги евро позиции ще останат в миналото.

Коментар

• EUR/USD

pishete neshto za EUR/USD ,ne se karaite

Коментар

• EUR/USD

прочетох само последната страница какво сте писали
                тъжно е
                по едно време си мислех че аз съм повод за интриги и сплетни тук, но при положение че 1 година не пиша (принципно следя почти всеки ден форума) - нищо не се променя.

за много години на всичките ми приятели от форума.
                на всички останали които просто си търсят място да се карат - пожелавам скоро да им омръзне и да напуснат форума.

Коментар

• мара бря

ЧНГ велики търгаши и сладкодумци

Коментар

• ако ви харесва така, продължаваме

Ne znam kakvo stava oba4e az mai pove4e niama da pi6a tuk.

Коментар

• ако ви харесва така, продължаваме

Мястото и форумът нямат никакво значение. Важен е духа и чувството на взаимоуважение. А тук такова липсва и винаги е липсвало. И не виня никого. Просто такива са в момента неговите читатели. Но... времената се менят, хората се променят.

За пореден път тръгваш с обидите, но с мен си сбъркал. Аз не съм нито един от хората, които си цитирал по-горе, но съм достатъчно умен за да сляза на твоето ниво. Овладей се и се опитай да покажеш най-доброто, на което си способен. И не за мен - за твоите собствени деца, Петьо.

Коментар

• kOkO

Боли Петьо, знам че боли! Истината казана в лицето не е за всеки...

Коментар

• kOkO

AstorBG - няма да се плашиш мъжки.И твоето време ще дойде.Ще си останеш тук в тоз форум сам със всичките си имена(Чикаго,Астор,кики и кики-рики....) ще знаеш ,не ще чувстваш тръпката от своите знания като спориш сам със себе си и използваш различни имена за да е по авторитетно като си опинираш :-)
                          Смешкооооо..........ооооо.......

Коментар

• kOkO

kiki що се хабиш бе момче? За кого? За КОКО ли? За Петър? За Дона? Или за хилядата им прякора?
                            Опичай си акъла и спри да се занимаваш с тези хора. От първият момент, в който зачетох този форум тук мирешеше на гнило и стари комунисти. За толкова месеци как не се намери един истински ЧОВЕК между тези ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОРЕКС АМАТЬОРИ. Един върти милки, пък все гладен ходи. Друг беше 3 месеца CFA и от един месец станал 2 ниво и учител на други момчета с 4 сметки и сумарно 3к. За Дона и онова цигане дето го четка има ли смисъл да добавям по сметката)) Кажете ми как когато си казал, че си от 3 години в бизнеса, можеш изведнъж да си от 2 ? КОКО, момченце, ти дори не помниш какво си излъгал като си дошъл тук!!!!!!! Колко пъти вече - за мен лъжа след лъжа е като да ти плюят в устата и ти да викаш, че си още жаден. Логика ли искаш Петьо? Ти си човекът, който се държи най-провокативно с новите момчета и целта ти е ясна. Както и на КОКО. Ама няма да ви огрее. Форума на Инвестора гние от хора като вас. Так мисля аз. Не, така го чувствам. И знам, че ще дойде ден, когато и този форум най-накрая ще се е изчистил от последните остатъци от онази тъмна и оплетена точно като тукашните взаимоотношения епоха. Амин!

Коментар

• kOkO

Със 100% може да влезе само тРЕЙДЪР като теб!!!

Коментар

• kOkO

благодар кики някой друг път дано ни светнеш а сега влез със 100% от сметката си щом си 100% сигурен и ще направиш много добър профит
                                Успех

Коментар

Working...
                                X