IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO

Да докторе успехи ти желая от ауд съм доста на плюс в момента

Коментар

• Novi4ak

Ami shtoto kiki e to4kata kopiato ti dalji pari kakto i e mnogo drugi

Коментар

• KOKO

КОКО прочете ли какво ти написах ,че то от цитати на светото писание човек на може две думи да каже .....))))

Коментар

• Форекс

Според мене не е за препоръчване в момента да се играе срещу долара.
          Разбира се, нямам предвид нормалните дребни колебания до 60-70 пипса.

Коментар

• ЧНГ

Petre zdravei , zashto se unijavash da otgovariash na komplexari? az dori ne gi i cheta...

Коментар

• !/$

Добре де защо не престанете

Коментар

• !/$

КИКИИИИ.......... момче, спри ги тези наркотици, слез малко на земята!

Коментар

• ЧНГ

Я, един ... който не си плаща излезе от нафталина - за " $ " става дума.
                  Абе човек,как успяваш да се справяш с разкарването на стока по Илиенци , шофирането на бус и форекс ?Ако все още си на пазара де..???
                  Дано ти е по-успешна и спорна Новата 2005 Година от предишните.

Коментар

• !/$

"Пешо.... лудия - гледам не ти е скучно
                    Един съвет от мен за новата година - Всеки може да опикае стената,(форума) бъди мъж и осери тавана"

ЯКОООООО!

Коментар

• !

Това е накратко моят живот. Дойдох, извърших престъпленията си и си отидох... Оставих след себе си отвратителен пример за поколенията. А раболепните глашатаи вдъхновено славословеха престъпленията ми. Дали обаче някой след мен се е вдъхновявал от тях? Дали императорската матрица на моите диви страсти е оставила образци за последователи? Много малка е дистанцията, която дели добродетелите от порочността и затова е лесно да бъде престъпена.

Не ще ми повярвате, но съм готов да поискам прошка от жертвите си, което е още едно престъпление! Значи така - убитият си е убит, а убиецът иска прошка, така ли? Затова стигам до мисълта, че в световен мащаб трябва да бъдат обуздани налудничавите планове на някои. Ако престъпленията от моята епоха имаха локален характер, днешните могат да заличат от лицето на земята милиони и милиони хора.

Затова и аз, въпреки престъпното си присъствие на земята, присъединявам гласа си към общия повик на форума за мир и демокрация, макар че думите ми могат да се изтълкуват като типично лицемерие на обикновен престъпник, какъвто всъщност бях и съм. Независимо от това ви уверявам в своята откровеност – тази на разобличения и разкаял се престъпник, който от никого не търси прошка за своите низости

Коментар

• KOKO

КОКО виждях я видях и други неща...Убеден сьм че ще пробие за този период !Но ..

Коментар

• CAD

Dobyr den i ot men! Cheta i se chudia v detskata gradina li sym popadnal ili v 6b klas. Kakto i da e poslednite chas 2 foruma e vyzvyrnal privlekatelnostta si. Shtom i tezi danni ne svaliha ( zasega) dolara pod 1.32 . To pazara mai e nastroen da kupuva , a ne da prodava dolari. Vnimavaute utre s NFP , Ako e werno tova koeto mislia pri loshi danni konsolidacia , a pri dobri danni 1.30 . Az lichno imam dylgi pozicii v AUD i GBP i im slagam stop na 0 . Uspeh na vsichki

Коментар

• CAD

Blagodarq i na Koko i na Petyr,
                            men me interesuva6e kak vijdate vytre6nite faktorite za samite valuti - AUD i CAD, az gi otigravam v dylgi eur/aud i eur/cad - celite mi ne sa golemi - 1-2 figuri maksimum, moje dori po-rano da gi zatvorq.
                            v aud-a nadejdite mi sa po-golemi zastoto metalite padat stremglavo i tova nqma kak da ne se otrazi na AUD-a spored men, osven tova v ikonomikata im polojitelni iznenadi ne vqrvam da ima skoro - po-veroqtno negativni. v CAD mi e malko po-myglqvo, no zasega poziciqta dori e na malyk + : ) dano prodylji razvitieto nagore.

Коментар

• ЧНГ

За много години - на старата гвардия!

Коментар

• KOKO

Докторе по сценарии без 1.30 до февруари видя ле графиката на спекулатор

Коментар

Working...
                                X