If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КИКИИИИ.......... момче, спри ги тези наркотици, слез малко на земята!
Коментар
ЧНГ
Я, един ... който не си плаща излезе от нафталина - за " $ " става дума.
Абе човек,как успяваш да се справяш с разкарването на стока по Илиенци , шофирането на бус и форекс ?Ако все още си на пазара де..???
Дано ти е по-успешна и спорна Новата 2005 Година от предишните.
Коментар
Аноним
!/$
"Пешо.... лудия - гледам не ти е скучно
Един съвет от мен за новата година - Всеки може да опикае стената,(форума) бъди мъж и осери тавана"
ЯКОООООО!
Коментар
кикииииии
!
Това е накратко моят живот. Дойдох, извърших престъпленията си и си отидох... Оставих след себе си отвратителен пример за поколенията. А раболепните глашатаи вдъхновено славословеха престъпленията ми. Дали обаче някой след мен се е вдъхновявал от тях? Дали императорската матрица на моите диви страсти е оставила образци за последователи? Много малка е дистанцията, която дели добродетелите от порочността и затова е лесно да бъде престъпена.
Не ще ми повярвате, но съм готов да поискам прошка от жертвите си, което е още едно престъпление! Значи така - убитият си е убит, а убиецът иска прошка, така ли? Затова стигам до мисълта, че в световен мащаб трябва да бъдат обуздани налудничавите планове на някои. Ако престъпленията от моята епоха имаха локален характер, днешните могат да заличат от лицето на земята милиони и милиони хора.
Затова и аз, въпреки престъпното си присъствие на земята, присъединявам гласа си към общия повик на форума за мир и демокрация, макар че думите ми могат да се изтълкуват като типично лицемерие на обикновен престъпник, какъвто всъщност бях и съм. Независимо от това ви уверявам в своята откровеност – тази на разобличения и разкаял се престъпник, който от никого не търси прошка за своите низости
КОКО виждях я видях и други неща...Убеден сьм че ще пробие за този период !Но ..
Коментар
novichyk
CAD
Dobyr den i ot men! Cheta i se chudia v detskata gradina li sym popadnal ili v 6b klas. Kakto i da e poslednite chas 2 foruma e vyzvyrnal privlekatelnostta si. Shtom i tezi danni ne svaliha ( zasega) dolara pod 1.32 . To pazara mai e nastroen da kupuva , a ne da prodava dolari. Vnimavaute utre s NFP , Ako e werno tova koeto mislia pri loshi danni konsolidacia , a pri dobri danni 1.30 . Az lichno imam dylgi pozicii v AUD i GBP i im slagam stop na 0 . Uspeh na vsichki
Blagodarq i na Koko i na Petyr,
men me interesuva6e kak vijdate vytre6nite faktorite za samite valuti - AUD i CAD, az gi otigravam v dylgi eur/aud i eur/cad - celite mi ne sa golemi - 1-2 figuri maksimum, moje dori po-rano da gi zatvorq.
v aud-a nadejdite mi sa po-golemi zastoto metalite padat stremglavo i tova nqma kak da ne se otrazi na AUD-a spored men, osven tova v ikonomikata im polojitelni iznenadi ne vqrvam da ima skoro - po-veroqtno negativni. v CAD mi e malko po-myglqvo, no zasega poziciqta dori e na malyk + : ) dano prodylji razvitieto nagore.
Коментар