IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ot12

Go gledash , kato mene v momenta.A deto se darjish kato 12 godishen. A che se vodish poGBP i smiiatash che niiama kakvo da go podpre do 1.7 , zashtoto znam che tova ti e orientira , no si s greshka.
    D.Y.F-091066

Коментар

• solar

МНОГО ТЕ МОЛЯ, НЕ МУ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ, ИНАЧЕ НЯМА ОТЪРВАВАНЕ ОТ НЕГО!
      ТАМАН МЛЪКНЕ ЗА МАЛКО И ПРИСТИГА НЯКОЙ, КОЙТО ГО ЗАПРИКАЗВА.
      А И НЕ МОЖЕШ ДА ИСКАШ ОТ ЛУД ДА ПОМИСИ, ДОРИ И МАЛКО.

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

kiki batka ,
        za da e 4esten obloga s Koko - kazi koi si, 4e posle kato ne si platish da stanesh za Smqh.
        i baba znae za anonimni prqkori da se krie.

pozdravi i uspeh
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Слънчо той е от 2 а аз от 12....

Коментар

Кики,защо не си затвориш голямата уста поне за малко!Варна 2 е поне от 2 год. на пазара,а не като теб-от 2 месеца.И...позамисли се-щом може да изчаква такива движения на какво ниво е.Така че престани да плюеш и бъди по-възпитан,ако обичаш,че от такива като тебе свестните хора спряха да пишат.

Коментар

• Спящ

Не знам, приятелю, има ли смисъл това уточняване - направи ми впечатление, защото Петър даде съпорт в доста широки граници, след това някой даде мнение за 3180 (да ме извини, но не ми се рови сега да го цитирам) и се замислих по въпроса, затова го запомних. Затова съм сигурен, че не са поправяни постове в услуга на Петър.

Коментар

• kiki

Ако има огледало наоколо - погледни.
                Е това е смешка!

Коментар

• Varna2

Varna2 ти за нормален ли се имаш?
                  По-голяма смешка не бях слушал скоро.

Коментар

• Eur/Usd

mnogo me privli4a ideqta az kysa usd.jpy - daje slagam limit sell na 105.00
                    i tova e posledniq trade za dnes - tiq pozicii ste gi dyrja utre, a ako se razviqt dobre moje i pove4e
                    uspehi na vsi4ki.

Коментар

• Eur/Usd

Дълъг от 1,33, без стоп, цел 1,3450. Това спускане ми е страшно криминално. Утре очаквам голяма издънка с работните места, което да бъде катализатор на корекцията, от която двойката се нуждае. Иначе съм абсолютно съгласен, че после идва здраво скъсяване ако искаме да сме "модерни и актуални". Днес със заявките за безработни здрава издънка стана, вчера данните за очакваните съкращения също не бяха розови, месец декември не е най-добрият месец за нови работни места. Всичко това ми прилича на един капан, който искам да избегна. Ако ли не, дупе да ми е яко.
                      Успех на всички независимо от посоката и възгледите. Накъдето и да отиде - печалби има.

Колкото до форума наистина предлагам всеки от нормалните и недразнещи пичове просто да спре да обръща внимание и да отговаря на Кикита Микита и т.н., които без публика САМИ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ да досаждат на нормалните хора.
                      Работа и заплата?

Коментар

• CAD

Аз с удоволствие бих скъсил там но винаги се набутвам от тая двойка - суеверие

Коментар

• CAD

petrola oba4e me pritesnqva, varvi nagore, a tova ne e mn dobre za poziciqta v CAD, moje da razmislq i da q zatvorq po-rani4ko, ama sega taka i taka e trygnala nagore - mislq da poiz4akam : )

Коментар

• дайуакер

и мен не е но пречи на рейнджа

Коментар

• дайуакер

Koko men ne me e nabutal, az sym long i v eur/cad i eur/aud : ) pone po figura i polovina mislq da zatvorq tam

Коментар

• КОКО

ОК

Коментар

Working...
                                X