If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Там е работата, че ако данните са добри няма да имат голямо значение, но ако са лоши ще има фойерверки. Ако са извънредно добри ще спре в рамките на 1,3130/70, а ако са извънредно лоши ще има 2 фигури нагоре. Тоест, рискът е в северна посока за днес.
Коментар
Новобранец 2
novichyk
Мерси много. Успех на всички!!
Коментар
novichyk
EUR/USD
Done , az predupredih kolegite za syshtoto , radvam se che sme na edno mnenie
Коментар
novichyk
novichyk
Az gi prochetoh v Deltastock , moje da polzvash syshto forexpf.ru ili teletrade.ru
Коментар
Новобранец 2
novichyk
можеш ли да ми кажеш къде ги четеш тези данни, че не мога да ги намеря /още съм нов/
"Колко ли трябва да е дебелокож човек за да не вижда че не само не е желан , а напротив - ПРОТИВЕН ???" - А,ДЕ!? И аз това се питам като те чета!
"Държа да ви уведомя че съм мноооооооогоооооо дебелокож"
Абе пешо,туй са твой думи - помниш ли?
За чудо и приказ си ти!
Напомням на всички колеги, че данните в САЩ и Канада са обикновенно пропорционални.
Коментар
novichyk
EUR/USD
NFP v CAD e 2 pyti nad ochakvanoto , USA shte e syshtoto spored men !
Коментар
novichyk
EUR/USD
Dobyr den i ot men . Az pyk mislia che dvijenieto nadolu ne e zavyrshilo. Zatvorih AUD/USD na 40 pipsa + i prodadoh EUR/USD na 1.3226 , slojil sym si stop na 1.3216 , ako ne mi go udari shte go zatvoria rychno v 15.29
вече ми се задейства trailing stop, т.е. в най-лошия случай съм +6
Коментар
Tech
EUR/USD
Имайте предвид, че при много лоши данни за няколко часа може да се изстреля до 1,34.
Причината е, че фондовете си прибраха печалбата от дългите през Декември, но още не са заели дълги позиции в очакване на второто раздаване и е още много рано за дългосрочни къси, тоест ако тръгне със силен импулс нагоре няма да има кой да го спре до 1,3380/90. И да не забравяме, че сме още в първата седмица на Януари, която всяка година е приспивателно подвеждаща!
По-скоро всяко слизане днес под 1,3200 е за купуване с минимална цел 1,3320 другата седмица.
Дори и днешните данни да са благоприятни за щатите едва ли ще има ново седмично дъно.
Рискът от лоши донни обаче е прекалено голям за къси дневни стратегии в този крос.
мотивите: ако имаме корекция на падането то за сега 1.3250 се оказва добра съпротива. А се надявам до данните за САЩ да стана поне +25 пипса, така че да не загубя после накъдето и да тръгне. Все пак съм за на юг...
Коментар