IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• възможности

Уснешна седмица на всички.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• възможности

Само мнение 1,3130 най-рано следобед но съм почти обеден че ще го видим. Твърде рано е за цифри под 1,30.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• възможности

само около 9:00 BG time ако не е стигнало указаното 1.3130 и Trade balance
        на Германия излезе по-лош от очаквания може и по-рано да поеме надолу.

Около 11:30 в зависимост от данните на UK отново може да окаже влияние.
        Добра възможносте е:
        GBP Sell at 1.8770/80 Target 1.8640, Stop1.8810

Коментар

• възможности

EUR/USD:
          SELL at 1.3130 Target 1.3000, Stop 1.3160

USD/CHF :
          BUY at 1.1800 Target 1.1900, Stop1.1770

Коментар

• con todo mi corazon - GRACIAS

Благодаря Ви и на двамата! Да сте живи и здрави!
            (Е кажи ми нямам ли око за хората Доне, теб как те усетих, а? Сиганите ги разбирът тези работи, дааа. Само от една palabra, само от един жест. И цял един живот пред тебе лъсва. Да, омбре, да.)) )

Коментар

• сиганина

Аз мисля, че движението е южно, но не бързай! Възможни са зиг заги, докато се изглади.
              Моето Айше чете форума и е очарована от чувството ти за хумор, за което те поздравява.
              Аз също!

Коментар

• eur/usd

и още :

По жестокой рыночной логике, теперь, после сбора обильного урожая стопов под
                технически значимыми уровнями 1,3100-40, следует ждать сильного отката,
                вплоть до уровня 1,3250-70. Однако, нельзя исключать, что такое движение дожно
                еще хорошенько созреть, и "периодом созревания" курса евро/доллар станет его дальнейшее
                снижение к важнейшему уровню 1,2850.
                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Дон Карлос

Перфектно! Точен както винаги Нещо да ме посъветваш за пазара тази седмица, понеже викат, че нагоре ще ходи, даже петела почнаха да ми крадът Ама карай да е весело. След малко напускам офиса, понеже жената ще ме бий, хи хи хи. Късмет и на теб! Ако още не си затворил късите ..., абе какво те съветвам, ти ги разбираш по добре и от петела ми. Хайде чао.

Коментар

• сиганина

don_karlos@all.bg

Коментар

• сиганина

Estoy muy bien, gracias hombre! Te deseo igual y a ti! Pero me parece que nos van a borrar las palabras! Sabes que estan muy envidiosos sobre hente como tu y yo! Dame un e-mail tuyo, te voy a escribir manana!

Коментар

• сиганина

Buenas noches, gitano y suerte entre semana! Como estas te sientes?

Коментар

• Теди

Не Теди за сега нямам хеджиращи ако тръгне рязко тогава.
                          Успех

Коментар

• Дон Карлос

Тук съм Доне. Точно задвижваме поръчките. Как си? Кажи?

Коментар

• e/s

ne mislite li 4e e vreme za 1.39 bavno s leki vra6tania ustoi4iv raste6.

Коментар

• сиганина

Presente, gitano?

Коментар

Working...
                                X