If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря Ви и на двамата! Да сте живи и здрави!
(Е кажи ми нямам ли око за хората Доне, теб как те усетих, а? Сиганите ги разбирът тези работи, дааа. Само от една palabra, само от един жест. И цял един живот пред тебе лъсва. Да, омбре, да.)) )
Аз мисля, че движението е южно, но не бързай! Възможни са зиг заги, докато се изглади.
Моето Айше чете форума и е очарована от чувството ти за хумор, за което те поздравява.
Аз също!
По жестокой рыночной логике, теперь, после сбора обильного урожая стопов под
технически значимыми уровнями 1,3100-40, следует ждать сильного отката,
вплоть до уровня 1,3250-70. Однако, нельзя исключать, что такое движение дожно
еще хорошенько созреть, и "периодом созревания" курса евро/доллар станет его дальнейшее
снижение к важнейшему уровню 1,2850.
Перфектно! Точен както винаги Нещо да ме посъветваш за пазара тази седмица, понеже викат, че нагоре ще ходи, даже петела почнаха да ми крадът Ама карай да е весело. След малко напускам офиса, понеже жената ще ме бий, хи хи хи. Късмет и на теб! Ако още не си затворил късите ..., абе какво те съветвам, ти ги разбираш по добре и от петела ми. Хайде чао.
Estoy muy bien, gracias hombre! Te deseo igual y a ti! Pero me parece que nos van a borrar las palabras! Sabes que estan muy envidiosos sobre hente como tu y yo! Dame un e-mail tuyo, te voy a escribir manana!
Коментар