If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро на всички. Сутринта паунда ми е достигнал таргета 1,8815 и позицията ми е закрита
20к от 1,8650 +165п . Преди малко закрих еврото на 1,3130 от 1,3050 +80п (10к) защото мисля, че няма да достигне таргета си от 1,3185. Ще купувам от по-ниски нива 1,29++ и 1,86++
Според мен в най-лошия случай двете двойки ще оформят дъно около 1,27++ и 1,84++
dano imame kysmet do 30 min da pusnat servera kakto obestavat!
tva na nisto ne prili4a! sto za sriv e tova 1H i 30 min (i to ako go opravqt do 30 min)
kak moje da ne sa podsigureni s rezerven variant!
Гледам, че има тема във форумите на Инвестора "Заспали" дружества - дали Делтата не се е присъединила към тях?
Коментар
kill
$/jpy
08.40 БТА предаде,че зад граница са избягали шефовете на т.нар.фирма за валутна търговия "ДЕЛТА СТОК".Предполага се,че завлечената сума е към 27 000 000 евро.
supporta se vijda mnogo dobre, za po-sigurno ste vlqza 4ak na 65.
nqkoi s komentar za AUD-a, za moe syjalenie ne reagira kakto o4akvah na deficita.... zasega..... (((
vse oste sym bez vryzka ((((((((( mai stanaha 30 min ve4e - OLIVAT SE !!!!!!!!!!!!!!!
Varna tova zvu4i mnogo razumno : )
sega ako i Deltite vzemat 4e si pusnat servera nai-posle moje i da uspeem da go otigraem! /koito sme pri tqh de : )))/
КОКО според мен сценарият е друг..но нямам претенции относно това което мислиш ти...но сьм абсолютно уверен че не е така...Вьпрос на виждане - то ако всички виждахме нещата по един и сьщ начин ...нямаше да има губещи и печеливши ..Нали ??
Лека и спокойна нощ от мен !!!
Докторе ако не греша че сме в четвърта вълна то тя трябва да завърши около 1.28-1.29 пета трябва да завърши около 1.40 и после обръщане на тренда но това е мое мнение
Коментар