If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сиганина , Пореден съгласен съм с Вас но и аз съм грешен раб божий , с емоции,чувства и т.н.т. и като някой започне да говори(пише) в императив , много ама много се изнервям.Това означава само, че си няма и грам понятие за какво иде реч. Всеки добър анализатор на първо място се съмнява, докъто глупците пишат категорични и не търпящи различно мнение изказвания.Това показва слаб характер, чувство на малоценност и стремеж за себеизява в което няма нищо лошо, но е добре и да е обективно , а не преднамерено. Като че ли по този начин ще закарат пазара в желаната от тях посока ???
Не , но е тъпо и драззнещо.
Лека вечер от мен
Коментар
Negramoten
meta trader
Pav: извинявай, май ми се спи много, невидях че по долу си питал
Коментар
Negramoten
meta trader
pav: Как да ти помогнат? Не питаш нищо конкретно. Ако нищо не знаеш или чети или си даи парите и някой срещу процент ще ти ги върти.
Пореден: мерси за здравето и късмета
На тези,които четем форума отдавна,няма какво да доказваш.
Не виждам обаче смисъл да обръщаш внимание на нападките на никове от 1 ден
(въпреки,че не вярвам човека да не е участвал с друг ник тук).
Той си търси повод,защо да му го даваме?
Ние сме тук за да си помагаме,защо да си пречим?
С уважение желая много здраве и късмет.
Петьо, нали затова е форум, бе човек. Да се чуят различни позиции. А когато се емне един токущо дошъл във форума с по-груб тон и стана въргала. От опит говоря, а след теб в тоя форум във въргалите най-много опит имам аз. Вервай ми!
А аз лично ти ценя анализите. И като пишеш на такова ниво, съм тих и спокоен. Еврото нагоре, петела прав (кой го е учил, че няма да е прав), жената доволна. Въобще идилия у маалата))
za ekspretite. Nqkoi shte mi obqsni li kak se raboti to4no s tqh ? Ot skoro se zanimavam s tova i ne mi e qsno vsi4ko. Tuk sledq vashite komentari, koeto mi pomogna dosta, no vse oshte ima nqkoi neshta koito sa mi neqsni molq za pomosht !
Коментар
nastroika
Пореден, ако ти кажа че евдам 1 чаша вино съм изпил едва ли ще ми повярваш.Не се смятам за сприхав, а по-скоро за саркастично-обективен, когато някой се появява от някъде,прави безпардонно изказване което трябва да бъде прието за постулат или закон който неможе да се подлага на съмнение и после се изпарява яко дим.
Коментар
nastroika
Solomon brothers - ако пражилно сам те разбрал,ти твърдиш че тренда е обърнат заради 5-6 фигури корекция,така ли?
Без да се обиждаш но докъто твърдиш подобни неща, ще пиеш и много вода.
$ пада и ще продължи да пада и в следващите 4г. защото чичо Сам така го устройва,Европа малко се дърпа като ущипана госпожица,но и нея я устройва, а Японците, азиатците,руснаците и арабите увеличават все по-сериозно валутните си резерви с евро. Е та докъто това статукво не се промени, не мисля че има причина да се твърди че трендът е обърнат, а за да се увериш че се самонавиваш, погледни седмична графика в Е/$
Коментар